[Ankara - MT]

:( kötü bi habermiş bu emir.. işallah ciddi bişi yoktur.. botlarımı hiç çıkartmıorum ayağımdan allahtan, çok dikkatli olmamız lazım.. bazen üşenip sırt korumamı takmak istemiyorum ama böle seylerin olabileceğini düşününce içim el vermiyor takıyorum..

bazen ben de mont giymeyeyim diyorum arkaya bağlıyorum, sıcak diye bot giymeden çıkıyorum ama yanlış. bir kere lazım olacak bu ekipman ve o zaman üstümde olmadıktan sonra ne işime yarayacak??
kask zaten tartışmasız ama eldiven, bot ve diz koruma kesinlikle olmalı. Bunlar monttan bile önemli çünkü düşük süratte bir düşmede sürüklenme olmasa bile sırf ayak bileğinin dönmesinden kırık çıkık meydana gelebilir, mont ise nispeten yüksek süratte koruyucu. o yüzden şehir içi kısa mesafe deyip bot giymemek en büyük hata.

WTP

:( kötü bi habermiş bu emir.. işallah ciddi bişi yoktur.. botlarımı hiç çıkartmıorum ayağımdan allahtan, çok dikkatli olmamız lazım.. bazen üşenip sırt korumamı takmak istemiyorum ama böle seylerin olabileceğini düşününce içim el vermiyor takıyorum..

kusura bakmayın, geçen gün Nezih77, eşi, Gaccall vb.. bir kaç arkadaşla buluşmuştuk ve başıma gelen bir hikayeyi anlatmıştım. yeşil bir ninja ile ilgili. elbette bir sürü vardır ankara'da ama gene de sorayım dedim anadolu bulvarı, istanbul yolu bağlantıları tarafında bulunuyor musunuz genel olarak? (plakasından emin değilim ama sonu 4 haneli rakamdı.)

Arkadaşlar motodoru bilen var mı? İzmirde bir firma; iyi fiyatlar aldım ama daha önce adını duymadığım için biraz tedirgin oldum. Bilgisi olan daha önce alışveriş yapan varsa bana da bilgi verebilir mi?

kusura bakmayın, geçen gün Nezih77, eşi, Gaccall vb.. bir kaç arkadaşla buluşmuştuk ve başıma gelen bir hikayeyi anlatmıştım. yeşil bir ninja ile ilgili. elbette bir sürü vardır ankara'da ama gene de sorayım dedim anadolu bulvarı, istanbul yolu bağlantıları tarafında bulunuyor musunuz genel olarak? (plakasından emin değilim ama sonu 4 haneli rakamdı.)

Abi bizsiz buluşmamı yapıyonuz alacağınız olsun.

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:07 ----------

Sagolun önemli bisey yok ama mont ve kask olmasa hastanede olabilirdim.motordanda ses geliyodu ama dün bakamadım ne var diye yarın bakiden ne olmuş. Gitseniz sanada gecmis olsun önemli bişeyin olmaması güzel nazar boncuguyla bu kazalardan korunursun ;)

Hakan çok geçmiş olsun, yamurlu havada acayip dikkatli gitmek gerekiyor. Çok şükür büyük bişey olmamış.

Abi bizsiz buluşmamı yapıyonuz alacağınız olsun.

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:07 ----------

Hakan çok geçmiş olsun, yamurlu havada acayip dikkatli gitmek gerekiyor. Çok şükür büyük bişey olmamış.

sağol Taşkın tecrube oldu.. Ayrdıca TAşkına katılıyorum biz olmadan buluşuyomusunuz :O

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buluşma gibi bişey değildi arkadaşlar buluşmalarda biliyorsunuz duyuru yapar haber veririz

Motosikleti
VFR1200X
evet arkadaşlar an itibariyle yeni motorumla eve gelmiş bulunmakdayım :cat: Uzun bekleyişlerin ardından sonunda hasret bitti ve iş-ev arası (30km) ilk yolculuğumu yaptım. Motorun üstünde hep sırıttığımı farkettim :queen:

evet arkadaşlar an itibariyle yeni motorumla eve gelmiş bulunmakdayım :cat: Uzun bekleyişlerin ardından sonunda hasret bitti ve iş-ev arası (30km) ilk yolculuğumu yaptım. Motorun üstünde hep sırıttığımı farkettim :queen:

hadı bakalım hayırlı olsun =)))) Motorsuz Motorcu yazısını twister 250 olarak değiştirde adet yerini bulsun =))))

Aynı duyguyu 1 hafta önce yaşamıştım (iş-ev mesafe 12 km) gerçekten güzel oluyor :)
Hayırlı olsun motorun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

hadi bakalım aldın sonunda motorunu hayırlı olsun bi ara ıslatalım onu :)

Sagolun önemli bisey yok ama mont ve kask olmasa hastanede olabilirdim.motordanda ses geliyodu ama dün bakamadım ne var diye yarın bakiden ne olmuş. Gitseniz sanada gecmis olsun önemli bişeyin olmaması güzel nazar boncuguyla bu kazalardan korunursun ;)

geçmiş olsun :(

soruyu bıraz daha acık sormanız mumkun mu ? mesela bu nınja ıle ılgılı ne oldu neyı ogrenmek ıstıyorsunuz tam olarak ?

Motosikleti
VFR1200X
Aynı duyguyu 1 hafta önce yaşamıştım (iş-ev mesafe 12 km) gerçekten güzel oluyor :)
Hayırlı olsun motorun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
teşekkür ederim bende senin yazını okuyunca iyice sabırsızlanmıştım zaten :) Artık buluşur gezeriz.

tekerin duz bassın hayırlı uğurlu olsun bugra nazar boncuğunu unutm ;)
Sağol hakancım artık bende tın tın peşinizden gelirim buluşmalarda :thumleft:

hadi bakalım aldın sonunda motorunu hayırlı olsun bi ara ıslatalım onu :)
Abi ıslatmaya gerek kalmayacak sanırım bu gece yağmur yağacak brandam yok poşetle falan kapatmaya çalıştım kafa kısmını :queen:

Gece gelirken motor silkelemeye başladı ilk günden benzinim bitti sağa çektim yedeğe aldım ve ilk benzinimi aldım 6km sonra :bounce:
Yolda 100-110 gelirken birden önüme kocaman bir köpek cesedi çıktı şans eseri yanından teğet geçtim. Bunlar ilk izlenimler:mrgreen:

teşekkür ederim bende senin yazını okuyunca iyice sabırsızlanmıştım zaten :) Artık buluşur gezeriz.

Sağol hakancım artık bende tın tın peşinizden gelirim buluşmalarda :thumleft:

Abi ıslatmaya gerek kalmayacak sanırım bu gece yağmur yağacak brandam yok poşetle falan kapatmaya çalıştım kafa kısmını :queen:

Gece gelirken motor silkelemeye başladı ilk günden benzinim bitti sağa çektim yedeğe aldım ve ilk benzinimi aldım 6km sonra :bounce:
Yolda 100-110 gelirken birden önüme kocaman bir köpek cesedi çıktı şans eseri yanından teğet geçtim. Bunlar ilk izlenimler:mrgreen:
İlk günden bu kadarı fazla değil mi dikkat et senin yollar tehlikeli :)
Doğuştan organizasyoncu arkadaşlar vardı burda, önümüzdeki hafta sonu için bi iftar yemeği nasıl olur acaba? İftardan sonra da lunaparka gideriz geçenlerde konusu açılmıştı gidilmedi heralde :)

miğdem felaket derecede ağrıyor :( uyku tutmuyor sabah olsada şu miğde ağrısından kurtuLsam . . .

28 Ağustos pazar günü bi buluşma ayarlasanız da bizde katılsak...iftar mı olur ,sahur mu olur ...o size kalmış..

arkadaşlar bu akşam iftar yemeği için buluşuyoruz... önceden haber vermek isterdim ama olup olmayacağı bu gün belli oldu. katılmak isteyen arkadaşlar isim yazdırırsa iyi olur.

13.08.2011 gençlik parkı piknik alanı saat 19:30 iftar yemeği ardından lunapark ta eğlence

1- nezih77 selma + hüseyin
2- gaccal yunus + serdar
3- wtp ertan
4- ramuthra kenan
5- kuvvetmira fatih

bende gelmeyi çok isterdim ankarada mt den kimseyi tanımıyorum tanışırdık. malesef çarşı izinim sizlerle beraber iftar yapmaya imkan sağlamıyor.askerlik malum:((((((

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar