Abi, bu nasıl Fotoğraf ya, yıkıldım...! Aklımda direk şu film geldi... ; Günah Keçisi - ŞAHİN K :queen::queen::queen:
![]()
Cık cık :sunny:
Abi, bu nasıl Fotoğraf ya, yıkıldım...! Aklımda direk şu film geldi... ; Günah Keçisi - ŞAHİN K :queen::queen::queen:
![]()
Hoş gördük teşekkür ederim. 7 bin'di pazarlıkla 6.700e anlaştık.hyrlı ugurlu olsun ankarayada hos geldınız . motorunuzu kaca satın aldınız ?
Hoş gördük kardeşim saolasın inşallah birlikte de güzel vakitler geçiricez.hogeldin guitarmix
MT buluşmasına ilk defa katıldım ve inan mükemmel insanlarla tanıştım :cat: kesinlikle tavsiye ederim. Motorun hayırlı olsun..
arkadaş kalbiniz ne kadar kararmış sizin ya yok şahin k yok günah keçisi vallahi billahi şu mübarek günlerde töbe töbe....
Şaka yapmıştım Yunus, kızacağını tahmin etmedim, kusuruma bakma...ale:
Merhabalar arkadaşlar, sonunda uzun yıllardan sonra a2 için başvurumu yaptım. Kışa yetişecek ehliyet muhtemelen ama geçen süreçte temel eğitimlerimi tamamlamayı düşünüyorum.
allah kaza bela vermesın gule gule kullanHoş gördük teşekkür ederim. 7 bin'di pazarlıkla 6.700e anlaştık.
Hoş gördük kardeşim saolasın inşallah birlikte de güzel vakitler geçiricez.
hoş geldin ankaraya ve aramıza bu sayfayı sık sık takip ederek yapmayı istediğimiz organizasyonlardan haberdar olabilirsiniz katılımcı olmanız dileklerimleAnkara'ya yeni taşındım. Gezi, tur vs. organizasyonlarınıza katılmak isterim.
hoş geldin ankaraya ve aramıza bu sayfayı sık sık takip ederek yapmayı istediğimiz organizasyonlardan haberdar olabilirsiniz katılımcı olmanız dileklerimle
motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
Şaka yapmıştım Yunus, kızacağını tahmin etmedim, kusuruma bakma...
guitarmix hocam hayırlı olsun öncelikle allah kaza bela vermesin motorun çok güzel rengide öyle![]()
Teşekkürler arkadaşlar. Rengi internette resimlerde gördüğümde pek hoşuma gitmemişti açıkçası ama gerçekte görünce benim rengim buymuş meğer dedimguitarmix; güle güle kazasız mutlu günlerde kullan. Fiyatına göre süper bir motordur, GT250R.