[Ankara - MT]

Abi, bu nasıl Fotoğraf ya, yıkıldım...! Aklımda direk şu film geldi... ; Günah Keçisi - ŞAHİN K :queen::queen::queen:

13686.jpg

Cık cık :sunny:

arkadaş kalbiniz ne kadar kararmış sizin ya yok şahin k yok günah keçisi vallahi billahi şu mübarek günlerde töbe töbe....

Motosikleti
VFR1200X
Bari sansürleseydiniz de toplumda ifşa edilmiş olmasalardı :queen:

Evet kesinlikle sansür gerekiyordu haklısın en azından madur arkadaşın gözlerine siyah çizgi cekilmeliydi bende kızdım emire, Yayın ahlakı diye bişi var olmamış gerkcekten olmamış kınıyorum emiri.

Sonuç olarak insanlarda inkar edecek tabi başka ne denir ki...

yunus napion len fotoda =D

fotoyu kopyalayacağm olm ahahaha

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Beyler yunus'un fotoları için 3. sayfa gazete manşetlerini alalım kimin hayal gücü daha genişmiş görelim. ilki benden olsun.

ÇAPIRLI FENTEZİK :queen:

Arkadaşlar merhaba,
Bu ve diğer başlıklar altında sizden motosiklet konusunda oldukça yardım aldım ve sonunda hayalim olan motosiklete kavuştum.
Pek istemesem de Hyosung GT250R aldım ama beklediğimin üstünde bi motor çıktı sesi dışında oldukça memnunum. Motorum 2009 model 10 binde resimlerini paylaşayım, henüz gündüz resim çekmek mümkün olmadı biraz karanlık ama idare edin artık :)
16035.jpg

16022.jpg

Ankara'ya yeni taşındım. Gezi, tur vs. organizasyonlarınıza katılmak isterim.

Motosikleti
VFR1200X
hogeldin guitarmix
MT buluşmasına ilk defa katıldım ve inan mükemmel insanlarla tanıştım :cat: kesinlikle tavsiye ederim. Motorun hayırlı olsun..

hyrlı ugurlu olsun ankarayada hos geldınız . motorunuzu kaca satın aldınız ?
Hoş gördük teşekkür ederim. 7 bin'di pazarlıkla 6.700e anlaştık.
hogeldin guitarmix
MT buluşmasına ilk defa katıldım ve inan mükemmel insanlarla tanıştım :cat: kesinlikle tavsiye ederim. Motorun hayırlı olsun..
Hoş gördük kardeşim saolasın inşallah birlikte de güzel vakitler geçiricez.

Merhabalar arkadaşlar, sonunda uzun yıllardan sonra a2 için başvurumu yaptım. Kışa yetişecek ehliyet muhtemelen ama geçen süreçte temel eğitimlerimi tamamlamayı düşünüyorum.

Şaka yapmıştım Yunus, kızacağını tahmin etmedim, kusuruma bakma...:pale:

abı sana ozelden kac defa msj attım sanırım gormuyorsun =)))

Merhabalar arkadaşlar, sonunda uzun yıllardan sonra a2 için başvurumu yaptım. Kışa yetişecek ehliyet muhtemelen ama geçen süreçte temel eğitimlerimi tamamlamayı düşünüyorum.

hayıurlı ugurlu olsun artık seneye yaza her seyınızle tas tamam olursunuz

Hoş gördük teşekkür ederim. 7 bin'di pazarlıkla 6.700e anlaştık.

Hoş gördük kardeşim saolasın inşallah birlikte de güzel vakitler geçiricez.
allah kaza bela vermesın gule gule kullan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara'ya yeni taşındım. Gezi, tur vs. organizasyonlarınıza katılmak isterim.
hoş geldin ankaraya ve aramıza bu sayfayı sık sık takip ederek yapmayı istediğimiz organizasyonlardan haberdar olabilirsiniz katılımcı olmanız dileklerimle
motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

hoş geldin ankaraya ve aramıza bu sayfayı sık sık takip ederek yapmayı istediğimiz organizasyonlardan haberdar olabilirsiniz katılımcı olmanız dileklerimle
motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

Teşekkür ederim saolun. Konu bi süredir takibimde zaten sürekli olarak takip ediyorum.

guitarmix hocam hayırlı olsun öncelikle allah kaza bela vermesin motorun çok güzel rengide öyle :)

Şaka yapmıştım Yunus, kızacağını tahmin etmedim, kusuruma bakma...

yok kızmadım hep beraber güldük eğlendik neticede arada olacak öle napalım bizde biraz gediklisi olduğumuz için ona bulaş buna bulaş böle olunca herkez bize yükleniyor:sunny: .velhasıl kelam kapattık mevzuyu.

guitarmix; güle güle kazasız mutlu günlerde kullan. Fiyatına göre süper bir motordur, GT250R.

guitarmix hocam hayırlı olsun öncelikle allah kaza bela vermesin motorun çok güzel rengide öyle :)
guitarmix; güle güle kazasız mutlu günlerde kullan. Fiyatına göre süper bir motordur, GT250R.
Teşekkürler arkadaşlar. Rengi internette resimlerde gördüğümde pek hoşuma gitmemişti açıkçası ama gerçekte görünce benim rengim buymuş meğer dedim :) Fiyatına göre de gerçekten iyi bi motormuş. Performans bakımından pek bişeyde beklemiyodum ama bugün özellikle denedim gerçekten iyi kaçıyo.

Motosikleti
VFR1200X
Bu aralar sanıyorum ramazan dolayısıyla kimsenin sesi çıkmıyor ama umarım fırtına öncesi sesizlikdir :flower:
Doğuşdan organizatör arkadaşlardan beklentimiz büyük :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar