beyler önceden söylemiştim 16-17 agustos'ta Yunan ve balkan ülkelerine gitmeyi planlıyorum diye. bütün evraklarımı tamamladım ve pazartesi günü vizeye başvuruyorum. Şans dileyin. Bir aksilik çıkacağını zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz tabi.
bunun dışında, giderken yanıma alacağım ekipmanın vs. listesini yapıyordum da; 10 günlüğüne gideceğim için yeri gelmişken satın almayıp da bazı arkadaşlardan ödünç aldığım malzemeler ve diğer başka şeyler için teşekkür edeyim dedim.
Kenan'ı yazmaya bile gerek yok, iki motorcu tek ekipman kullanıcaz neredeyse, sağolsun bir donunu vermedi..
Hüseyin abi'ye, söz verdiği gibi çok değerli takı-aksesuarları, eşine de desteği için,
Yunus'a mükemmel fotoğraf makinası için,
Emir'e de bana bulaşmadığı için))))))
gerçekten çok teşekkür ederim..
2-3 parça eksiğim kaldı onları da sağdan soldan bulursam tamamdır bu iş))))
O, 2-3 parça eksiğini de ben vereyim bari dostum...
Vize için bol şans dilerim...
Size şimdiden keyifli yolculuklar, iyi tatiller dilerim... Dikkatli gidip dikkatli gelin...
O, 2-3 parça eksiğini de ben vereyim bari dostum...
Vize için bol şans dilerim...
Size şimdiden keyifli yolculuklar, iyi tatiller dilerim... Dikkatli gidip dikkatli gelin...
çok sagolun beyler ya, gözlerim doldu diyecem de, daha dolmadı, dolunca doldu derim o hakkımı harcamıyım))
olm böyle de dilenci gibi oldum yaa...
neyse, ben gene de sorayım, 10 günlüğüne tank-bag'i olup da verebilecek var mı acaba? cüzdan müzdan koymalık var benim küçük ama, daha büyükçe, sırt çantası ebatlarında olan varsa çılgın olur...
öperim))
bir dilencinin günlüğü, Vol I.
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:09 ----------
çok sagol mehmet.. tek gidiyorum dostum, çoğul'a gerek yok)
çok sagolun beyler ya, gözlerim doldu diyecem de, daha dolmadı, dolunca doldu derim o hakkımı harcamıyım))
olm böyle de dilenci gibi oldum yaa...
neyse, ben gene de sorayım, 10 günlüğüne tank-bag'i olup da verebilecek var mı acaba? cüzdan müzdan koymalık var benim küçük ama, daha büyükçe, sırt çantası ebatlarında olan varsa çılgın olur...
öperim))
bir dilencinin günlüğü, Vol I.
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:09 ----------
çok sagol mehmet.. tek gidiyorum dostum, çoğul'a gerek yok)
ya ertan olm sende çok abattın kekini kabarttın sanki ya:queen:, hepi topu 10 gün ya 1-2 ay çıksan neyse dicem ya![]()
Slmlar Volusia istiyorsan 4.44 de temiz birtane var. 535 istersen bende satmayı düşünüyorum ama biraz yüksek istiyorum.
yeme şimdik bizidaha dün yolda gördüm hakanla ikisini ahanda ispatı da burda
![]()
Öndeki buğra arkadaki hakan işte :queen:
Baktım 4.44 deki volusia ya güzel ama beni aştı biraz, sen 535' i ne kadara veriyorsun yüksek istiyorum derken =)
Bazı gerçekleri haykırmak istiyorum! _play_06 nickli eren arkadaşımız özünde bir apacidir. Dün beni ulusdan mamağa kadar arkasında kocaman bir kutu olan paketci motoru Honda titan ile artcısı yaptı. Bi kaç kere teker yaptı. Ve en kötüsüde dik bir yokuşda motor çekmeyince beni indirdi ve yürüttü :salut: çok utandım herkes bize baktı...
komplo! :mrgreen:
ulen ne adamsın :cherry: