arkadaşlar mavi göle gelmek isteyen olursa bekleriz mehmet ve bizde orada olacağız
köftemizi alıp geliyoruz mehmet...
kayınvalideyi bu gün kızılcahamama götürdük.hamama girdik.kese,masaj arkasından sultan köfteye gidip çok lezzetli köfteleri acıkmış midelere indirdik...ankaraya döndük tavsiye ediyorum.
Abi bizim iş biraz karışıktı o nedenle aramadım seni kusuruma bakma... Bi ara birlikte gideriz... :wiinkk:
böyle anlamlı bi organızasyonla sesimizi duyurmak kim olduğumuzu göstermek dururken ,mangal yapmayı tercih ediyor olmanız gercekten cok sasırtıcı. acıkcası bu konu hakkında daha hassas olunacağını tahmin ediyordum ,sanırım sadece ümit ediyormuşum . ilginc ,cok ilginc ... sahsen ben cok önemli bi işim bile olsa ,bu organizasyonda benımde tuzum olsun dıye iptal ederdım . 30 bin can vermişiz , çanakkaledeki şehit sayımız ise ortalama 50 bin . uyanma zamanı gelmedimi sizce.. şaka gibi gelsede gerçek arkadaşlar . gencecik fidanlar yok olup gidiyor .
Arkadaşım, 15-20 gün önceden yapılmış bi planın gerçekleşmesi, şehir dışından gelen misafirlerin ağırlanması, benim için kesin olmayan ''mış'' lı bi organizasyondan daha önemlidir ki kaç kere böyle söylentiler çıkar ve organizasyon olmaz, ortada sap gibi kalırsın bu bir...
İkincisi Şehitlik mertebesine erişmiş kardeşlerimiz için motora binip tur atınca ne sonuç almayı planlıyosunuz onu da kestiremiyorum... Tura çıkanların çoğu da zaten sadece motorumla hava atayım, ara gazı verip dikkat çekeyim diye gelen tipler olacak iyice asap bozulacak... Zaten bunca zamandır yapılan bu tip organizasyonlardan kim ne etki yaratmış o da tartışılır... Bişiler yapmak istiyorsan benim gibi doğudaki okullara yardım kampanyaları başlat, oradaki çocuklar okusun, akılları çalışsın ki oradaki bölücü köpeklere kanmasınlar, gözlerini açsınlar... Onlar bilinçlendikçe dağa daha az insan çıkar... Ne kadar az insan çıkarsa terör o kadar çabuk biter... Emin ol en az senin kadar duyarlıyız hepimiz... Ama bırakın bu işleri... Motora bayrak takıp tur atınca sadece o da belki iki tane internet haber sayfasında yayınlanır, geçer gider... Tüm ülkenin tepki koyması lazım... Ama millet bi fatmagülün peşinde düşmüş gidiyor... Herkes tepki koymazsa, milli mücadele ruhu olmazsa, başında bu ruhu aşılayacak lider de olmazsa, beş tane motorcuyla olacak iş mi bu... Bu terör ne öyle tur atarak ne de mermi yakarak biter... O yüzden akıllı olmak lazım... Oradaki insanların bilinçlenmesi lazım... Geriye kalan 3-5 köpek destek bulamayınca zaten ezilir gider... Bu bayrak, bu vatan, bu şehitler bizim... Ben de oralarda görev yaptım, ölmedim ama gerekirse seve seve de çatışırım, seve seve de ölürüm... Ama ölmemeli insanlar yaşamalı... Tek bayrak altında, tek vatanda, huzur içinde... Biz de bunun için çalışıyoruz emin olabilirsin... Ama hayal aleminde değil, gerçek hayatta...
Seni tanımam, sen de beni tanımazsın...Mesajını iyi niyetle attığına inanıyorum... O nedenle de insanları yargılamadan önce tanımayı denersen senin için daha iyi olur...Yapıldı mı onu da bilmiyorum ama senin o organizasyona gidip gitmediğini de merak etmiyor değilim açıkcası... Saygılar...