[Ankara - MT]

WTP

pazar olursa sanırım ben gelebilirim, kesin konuşmayım 2 haftadır yoktum yeni geliyorum ankaraya, belki ani ve farklı planlar çıkabilir, bir aksilik olmaz ise gelmeyi düşünüyorum =)=)

Sana gerek yok badi, senin birader iyi çalışıyor Ankara'da gözün arkada kalmasın djkshdjksad :D ahahahaha

bizde pazar günü şu seçim muhabbetini bitirdikten sonra hemen yola çıkıyoruz arabayla 4000 km ortalama rotamız var yoksa bizde katılmak isterdik.şimdiden size iyi eğlenceler ...

e sen gelemiyorsun biz seninle gelelim abi? :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e sen gelemiyorsun biz seninle gelelim abi? :)

gelin valla kardeşim biliyorsun bizim kapımız sizlere daima açık:)
hazırlıklar bitmek üzere sabah erkende çıkıyoruz .herkese sevgiler kendinize dikkat edin.kazasız belasız günler.:wiinkk:
görüşmek üzere şimdilik byeee...

Beyler honda cbf almak üzereyken şans eseri bugun bira tanıdığın motorunu bana hediye etmesi sonucu bir adet salcano sm 250 li +cox yarım kask+eldiven+mont+dizlik sahibi oldum :) fakat motor 1.5 yıldır yatıyomuş yarın bakıma götürcem sigorta, vergi borcu ve muayenesinide bu hafta tamamlarsam hafta sonuna kız gibi crusider motoruml aranızdayım :)

Yalnız kaskı değiştirmek istiyorum nolanın tam kapalı kasklarından alırım gibi görünüyo

Beyler honda cbf almak üzereyken şans eseri bugun bira tanıdığın motorunu bana hediye etmesi sonucu bir adet salcano sm 250 li +cox yarım kask+eldiven+mont+dizlik sahibi oldum :) fakat motor 1.5 yıldır yatıyomuş yarın bakıma götürcem sigorta, vergi borcu ve muayenesinide bu hafta tamamlarsam hafta sonuna kız gibi crusider motoruml aranızdayım :)

Yalnız kaskı değiştirmek istiyorum nolanın tam kapalı kasklarından alırım gibi görünüyo

Tebrik ederim Allah kaza bela nasip etmesin kaskın asfalt görmesin.Nerde bizde böyle hediye verecek çevre :mrgreen:

Hayırlı olsun, ben bi ara bakmıştım iyi motorlar sm-250, çok fazla sorun çıkarmaz kafan rahat olur =) bi cruzer daha oldu aramızda pek güzel oldu, ihtiyaç vardı zaten =)

Ankara topacı ahalisi ne yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor hiçç?? Haftasonu şehirdışındaydım ben kimsede toplaşmamış anlaşılan??

özel bir toplantı yaptık, buraya yazmıyoruz :)
nikiniz gakkol diye mi okunuyor sayın beyfendi?

Demek gizli örgütlenme sözkonusu :sunny: şu gizli tarikatlar hesabı? ::eek:hmy::

neyse gelmediğimde iyi olmuş baksana tarikatlar müritler vs. ::winkwink sonra içkimize falan bişiler katarlar nemelazım ::lac::

Nikneymimde gakkuş da olabilir duruma göre parçalı bulutlu yer yer sağnak yağışlı olabiliyor işte. ::pokey::

motoru dün akşam coşkun motor a bıraktım aku+yağ+buji vs bakım yapılacak akşama biter sanırım.:) ama hava kötü olursa nasıl götürüceğim eryamana motoru bilmiyorum :S

Veeeeee motorumu aldım hatta hipodromdan eryamana kadar keyifle geldim . başka bi chopperlı arkdaş bana selam bile verdi çaktım hemen selamı ;)

yorumlar için teşekkürler

WTP

Veeeeee motorumu aldım hatta hipodromdan eryamana kadar keyifle geldim . başka bi chopperlı arkdaş bana selam bile verdi çaktım hemen selamı ;)

yorumlar için teşekkürler

ahahaha :) bana denk gelmiş olabilirsin dostum :) bordo mu senin salcano? bordoysa sanırım benim o :) benim ev hipodrom'un dibinde oralar benden sorulur :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar