[Ankara - MT]

arkadaşlar tersten girdik derken TRT tarafındaki kapıyı kastediyorsunuz di mi ??
gölün etrafında ters yönde sürdük demeyin de. eymir bu tip kazalarıyla meşhurdur !!

TRT tarafında ki kapı zaten sorun ordaki görevli almıyor.Sanırsam biraz ilersinde ki çıkıştan girmişlerdir.

anamm benim pisketinde fotosunu çekmişlerr!! daha bende bilenem yok foto alayım bari :queen:

birde zealsunlu arkadaş cep telefonuyla falan da çekmişti onlarıda koysun bari tam olsun.

Son düzenleme:
anamm benim pisketinde fotosunu çekmişlerr!! daha bende bilenem yok foto alayım bari :queen:

birde zealsunlu arkadaş cep telefonuyla falan da çekmişti onlarıda koysun bari tam olsun.

bak bak bak kendi BMW aldı ya hemen yok zealsunlu yok mondialli yok asyalı falan. cık cık cık ayıp şeyler bunlar :queen:

yanlış anlaşılmasın beylerrr!! ayrımcılık yok bmwcilik cartcılık curtculuk yok :) ismini hatırlayamadığım için öyle şeettim ben :salut:

ayrıca demin ertanla telefonda görüştük akşam Voodoo Blues Bar da buluşuyoruz hüseyin abide geliyor ertan saat 6 da orda olacak bende 7 ye doğru geleceğim bi aksilik çıkmaz ise. gelecek arkadaşlara duyrulur sonra vay bmwciler gidiyormuş sadece biz gitmeyelim yok motorun benim alaman malı değil japon benim ne işim var oralarda gibisinen laf söz etmeyelim :cherry:

dediğim gibi 18.00 da Voodoo Blues Bar selanik de

millet de ne kadar açığımı arıyor benim yahu demekki herkezle bi ben uğraşıyorum sonra bi olay olunca hepsi birden bana dönüyorlar siz durun hepinize yetişim ben!!! :D

yanlış anlaşılmasın beylerrr!! ayrımcılık yok bmwcilik cartcılık curtculuk yok :) ismini hatırlayamadığım için öyle şeettim ben :salut:

ayrıca demin ertanla telefonda görüştük akşam Voodoo Blues Bar da buluşuyoruz hüseyin abide geliyor ertan saat 6 da orda olacak bende 7 ye doğru geleceğim bi aksilik çıkmaz ise. gelecek arkadaşlara duyrulur sonra vay bmwciler gidiyormuş sadece biz gitmeyelim yok motorun benim alaman malı değil japon benim ne işim var oralarda gibisinen laf söz etmeyelim :cherry:

dediğim gibi 18.00 da Voodoo Blues Bar selanik de

millet de ne kadar açığımı arıyor benim yahu demekki herkezle bi ben uğraşıyorum sonra bi olay olunca hepsi birden bana dönüyorlar siz durun hepinize yetişim ben!!! :D

müdür gitmeyin bekleyin ben 10 haziranda ankaradayım beraber gideriz =)=)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
31.05.2011 18.00 da voodoo blues bar selanik caddesinde metropol sinemasının karşısı

hadi beylerrrrrr yok mu arttıran
1-WTP Ertan
2-Nezih77 Hüseyin-Selma
3-Gaccal Yunus
4-?????

Son düzenleme:
31.05.2011 18.00 da selanik caddesinde metropol sinemasının karşısı

1-WTP Ertan
2-Nezih77 Hüseyin-Selma
3-Gaccal Yunus
4-?????

5- Kenan demeyi o kadar çok isterdim ki =)=) bak yunus ertanın lafıyla bana carlama ayar etmeyin adamı, ya voodoo ya bari gitmeyin yaa burnumda tütüyor zaten =)

beyler bi aksilik olmazsa gelirim ama 18:00'e yetişmem zor 19:30 gibi anca, gelmeden ararım zaten. Bu arada eski brothesr di mi bu vodoo blues ?? motor park edecek yer var mı ?

beyler bi aksilik olmazsa gelirim ama 18:00'e yetişmem zor 19:30 gibi anca, gelmeden ararım zaten. Bu arada eski brothesr di mi bu vodoo blues ?? motor park edecek yer var mı ?

evet eski brothers ve otopark var, yani iki yanı otopark, muhtemelen yer olur diye düşünüyorum olmadı ertan halleder ya elemanlar bizden.

ben de bi uğrarım yanınıza kuvvetli muhtemel :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------

listeye de ekleneyim :)

1-WTP Ertan
2-Nezih77 Hüseyin-Selma
3-Gaccal Yunus
4-Gonyaulax bahadır
5-

1-WTP Ertan
2-Nezih77 Hüseyin-Selma
3-Gaccal Yunus
4-Gonyaulax bahadır
5-ilker

yunusla konustuk orda olmaya çalısacağım fakat 8-8,30 arası anca gelebilirim :)
2 yanı otopark derken kocatepeye yakın orası zaten yaw :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar