bence de günahını alma. benim ustamdır cengiz. 1o numaradır. sen yat kalk bulunduğuna şükret
bence de günahını alma. benim ustamdır cengiz. 1o numaradır. sen yat kalk bulunduğuna şükret
africa twin jantını güzel boyadı hacı.
o tür işleri güzel yapıyo. ama fiyat bağlayıcı olmasın ha, salladım yani yaklaşık
benim sticker'cı var bosna iş merkezinde. ostim metro durağına yakın. yankı reklam.
http://www.yankireklam.net
döşeme işini yiba'da moruk var kime sorsan gösterir eşi derya ablayla birlikte çalışıyorlar, motosiklet döşeme işi yapıyorlar, uzmanlığı deri tabi ki, hukukçu, çapırcı, yakışıklı, karizmatik, süper Ertan'ın selamı var dersin, müsait olursam beraber gidelim bana haber et gideceğin zamanı, fiyatı gayet iyi bir şeyler yapar, kendi de motorcudur zaten..
emir paşa motorun tam apaçi motoru olcak analsıldı :mrgreen:
evet spreadnarrow'a katılıyorum cengiz benimde ustamdır sanmam yapmaz öyle bir şey daha 2 hafta olmadı yanına gittim geldim senatör görmemiştim bilmiyorum sen ne zaman aldın motorunu ordan ama.
korsanxxx Arkadaşım Cengiz Coşkun benim. Sağolsun bir arkadaş bu forumda hakkımda birşeyler yazıldığını habr verdi ve bu sayfayı buldum.
Ayrıca spreadnarrow,GaCCaLL ikinizide net üzerinden tanımıyorum ama Allah razı olsun tşk.
şimdi kardeşim sende nasıl bir vicdan var ben anlamakta zorlanıyorum. Diyelimki öyle ya da böyle farzetki dediğin şekilde olsun bu motosiklet benim elime geçmiş ve ben Allah rızası için polise haber vermişim ve motosikletinin bulunmasını sağlamışım bana bir teşekkür bile etmedin!!!!!! ve gelmişsin birde hakkımda burada yazılar yazıyosun. ben seni tanımam ve o motoru senin için değil Allah ın rızasını alabilmek için polise bildirdim. ben o motoru parçalayıp şasesini hurdaya verip diğer herşeyini kullanabilirdim. (Allah göstermesin) motor yağlı bezle silinmiş diyorsun motoru silen benim zaten heryerine parmak izim bulaşmış silmedenmi teslim edeyim. yunus arkadaş "eğer motosiklete ellediysen sil" dedi bende bezle sildim bunda şüphe duyulacak birşey varmı? hem günümü senin motorun için harcadım,hem binadaki komşularımın şaşkın bakışlarına maruz kaldım hemde senin için mahkemelere gidip geleceğim senin konuştuğun lafa bak yazıklar olsun. Aklın olsa buraya yazıp gülünç duruma düşmesin. ne kadarda günahını almayayım ama diyerek başlasanda laflarına, günahımı alıyorsun.
"Usta biraz tedirgindi" diyosun yanımda 6 tane Polis komşuların yoldan geçenlerin gözü hep bende nasıl rahat olabilirimki kimbilir insanlar ne düşündü.
Arkadaşlar hepinize ders olsun Allah rızası içinde olsa bu devirde yardım etmek yaranmıyor o yüzden dertsiz başınızı derde sokup kimseye insanlık yapmayın hayvan olun Allah ın rızasını canlılara iyilikde değil ibadetle arayın. Bu güne kadar 3 motosikletin bulunmasına yardımcı olsum ve kendimi riske attım karşılığında bir teşekkür bile almadım. Allah kabul etsin yeter. Bu son olsun......
Merhabalar adım Soykan Dil ve Tarih-Coğrafya fakültesinde öğrenciyim.Motorumu alalı daha 1 ay oldu.Aranıza katılmak istiyorum.GaCCaLL'la muhabbetimiz var başka bir topik sayesinde.Öyle kendine müslüman gezmek olmaz diye düşündüm :mrgreen:
herkeze saygılar sonunda çocukluk haylime kavuştum artık aranızdayım çok araştırdım ve keeway super shadow umu aldım umarım mutlu eder beni. aranıza alırsanız sevinirim tanışmak dileğiyle
gene aynı yerde bi f gördüm ama gördüğüm aynı motor muydu bilemedim konurdaki![]()
evet hocam yeni kasa, hava kötü olduğundan yatışlarda bu aradaha 1000 i bile tamamlayamadım 700 lerde.
Haftaya görürsem gene konusuruz, memnun olurum![]()