[Ankara - MT]

herkesle tanıştığıma memnun oldum. bir dahaki toplantıda görüşmek dileğiyle :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 ----------

gezgin pide hatırası;

abi sol baştan yazalım isimleri ben karıştırabilirim :)

bu arada soldan ikinci benim adım burak :)

WTP

erken ayrılmak durumunda olduğum için bir kez daha kusura bakmayın..

eskişehir kampı için bir karara varabildiniz mi?

alooooo :mrgreen: apaçi diilim ben diilim :)))

güzel bi yemek ve ortam oldu, ayarlayan arkadaşlara,katılanlara teşekkürler...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ahanda 2 tane tanıdık yüz gördüm..... Emir ve kuvvetmacunu.... :queen::queen:
Nasıl bir motorcu toplaşması ki masada sadece emirde var kask.....
Yoksa en pahalısı emir de mi?.... :queen:

Sol baştan 4. kelle ben oluyorum :D
Katılan ve hoş sohbetleriyle akşamımızı şenlendiren herkese çok teşekkürler.
Dipnot: Emir abi gerçekten apaçi değil:mrgreen:

Ahanda 2 tane tanıdık yüz gördüm..... Emir ve kuvvetmacunu.... :queen::queen:
Nasıl bir motorcu toplaşması ki masada sadece emirde var kask.....
Yoksa en pahalısı emir de mi?.... :queen:

kuvvetmacunu :queen: gece gece koptum yaa :cherry:

evet açıklıyorum aslında apaçi bizleriz emir hocamı çekemiyoruz gerçekler bundan ibaret.. :salut:

WTP

hay bin kunduz diyorum ya...

bugün motorla eve dönüş yolunda çiftlik taraflarında, gaz yememe olayı başladı.. debriyaj çekili 1.viteste dururken stop etti durduk yere, sonra bastım çalıştırdım, gaz yememeye başladı, gaz bir geliyor bir gelmiyor, bir geliyor iki gelmiyor derken, kavşakta iyice bayıldı ve ikinci vitese bile çıkmamaya başladı.. (bu arada sürekli stop etmeye devam ediyor)

biraz bekleyince 3-5 dk falan, biraz kendine geliyor sonra gene iptal oluyor, işaretler sanki eksoz manifoldunu işaret ediyor ama başka fikri olan var mı?

pazar olduğu için servise de ulaşamadım..

help me, need assistance..

hay bin kunduz diyorum ya...

bugün motorla eve dönüş yolunda çiftlik taraflarında, gaz yememe olayı başladı.. debriyaj çekili 1.viteste dururken stop etti durduk yere, sonra bastım çalıştırdım, gaz yememeye başladı, gaz bir geliyor bir gelmiyor, bir geliyor iki gelmiyor derken, kavşakta iyice bayıldı ve ikinci vitese bile çıkmamaya başladı.. (bu arada sürekli stop etmeye devam ediyor)

biraz bekleyince 3-5 dk falan, biraz kendine geliyor sonra gene iptal oluyor, işaretler sanki eksoz manifoldunu işaret ediyor ama başka fikri olan var mı?

pazar olduğu için servise de ulaşamadım..

help me, need assistance..

karburatörden olmasınn?? bende 2 gündür karburatörle uğraşıyorum bakalım bugün taktım ama denemedim ne oldu :S

Meraba ben yeni motor aldımda Ankara'da uygun trafik sigortası yapan neresi var biliyo musunuz acaba? Bi yere gittim 120 tl dedi çok fazla çıktı. Başka yerlerde daha uygun olur dediler. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

Ben bir kaç ay önce AXA dan 45 TL ye yaptırdım, AXA olan herhangi bir sigorta acentasına sorabilirsin.

WTP

karburatörden olmasınn?? bende 2 gündür karburatörle uğraşıyorum bakalım bugün taktım ama denemedim ne oldu :S

enjeksiyonlu ama umarım enjeksiyondan değildir..

yarın olsun götürelim servise bakalım neresine ne olmuş bilgilendirme yapacağız..

umarım müşürden falandır, enjeksiyon veya cdi arızası istemiyorum eskişehir gezisini aksatmasın aman..

bu arada nisan sonunda yunanistan ve balkan ülkelerine gitmeyi düşünen yol arkadaşı var mıdır bana?

Ertan geçmiş olsun umarım önemli bi sorun değildir ve masrafsız zamansız çözülür.

Bu arada beyler ben maalesef Sarıcakayaya gelemiyorum :( Dün itibariyle ortaya çıkan ve hiç planımda olmayan ödemeler nedeniyle Nisan 15'e kadar maddi olarak hiç bi yere kıpırdamamamam gerekiyo. Değil kampa geziye gitmek evden dışarı çıkamayacağım desem yeridir :pr:
Artık sonraki bi geziye kısmetse...

WTP

Hah şöyle ya.. Ben de tüm ankara domestik takılıyor diyecektim.

Dostum Romanya'ya ne dersin, drakulanın şatosunu görür geliriz :wiinkk:

valla olabilir abi, benim kafada kurduğum marmaradan geçmek değil de, çeşmeden feribotla atina, oradan dalmaçya kıyıları, viyana, türkiyeydi ama öyle de olur, drakula üşütmez mi dersin bu mevsimde görebilir miyiz ki? :)

Walla abi benim için hiç fark etmez :) Ama Avrupa Birliğine çıkarken masraf büyük olacak.. Tek can sıkıcı tarafı prosedürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar