[Ankara - MT]

yakın zamanda toplantı düşünüyormusunuz bende gelip tanışayım sadece choopperrider ı tanıyorum o da izmirden :)

izmirde kimlerdensin :)))

aslında cuma akşamı bahçeli yaparız diye konuşmuştuk başka bi topikten ama cuma kötü yağmur yağdı organizasyon olmadı
gerçi bugünde yağmur altında 20 km yaptım iliklerime kadar ıslandım :queen:

teras cafede geçmiş zaman bi toplantıda görüştük. phetonw12 ile gelmiştim toplantıya.

Millet, cevizlidere cad. üzerinde Gezgin Motor bir pideci açtı. Ben gittim baktım, gayet temiz leziz bir yer. Yağmur durunca orada 1,5 kuşbaşı götürelim der, saygılarımı sunarım..En son içeride bir dl650 ve hayabusa vardı. Pide söyleyeni üstüne oturtuyorlar :)

Millet, cevizlidere cad. üzerinde Gezgin Motor bir pideci açtı. Ben gittim baktım, gayet temiz leziz bir yer. Yağmur durunca orada 1,5 kuşbaşı götürelim der, saygılarımı sunarım..En son içeride bir dl650 ve hayabusa vardı. Pide söyleyeni üstüne oturtuyorlar :)

nerde bura yeni actıkları dükkanın oldugu yerdemi farklı bir yerdemi ?

Meraba ben yeni motor aldımda Ankara'da uygun trafik sigortası yapan neresi var biliyo musunuz acaba? Bi yere gittim 120 tl dedi çok fazla çıktı. Başka yerlerde daha uygun olur dediler. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

ohoo turgay hocam sen oralarda tek mi kaldın yoksa?istanbulda çok daha fazla organizasyon oluyor :)

motorsuz olmuyo be başkan organizasyonları falan görmüyo insanın gözü hem ankara gibi olmaz =)

Nasılsın Turgay. Ne zaman geliyorsun ankaraya. Naked (Ducati) hayalini ne zaman gerçekleştireceksin. Görüşmek üzere. kendine iyi bak.

ankaraya geliş muamma abi ,ducati hayali de başka baharlara kaldı comet paklar bizi anca =)
herkese selamlar

bu akşamda olur genc.
havadaki bağıl nem oranı %43.
gözün yerse bahçeli uyar :queen:

tamam geçmiş olsuna gelecekler bugün bana senin için geç olmazsa 10-11 gibi falan buluşabiliriz bana saat pek mühim değil benim ev yakın zaten :queen:

bahçelide nereye dadanıyosunuz ?

belli bi mekan yok kafamıza göre gözümüze hangisi hoş gelirse insan populasyonunun fazla olduğu herhangi birisi oluyor genelde :)

bahçelide nereye dadanıyosunuz ?

valla belli mekan yok başkan. bana çay ucuz olsun başka şey aramam yani popülasyon filan :p

tamam geçmiş olsuna gelecekler bugün bana senin için geç olmazsa 10-11 gibi falan buluşabiliriz bana saat pek mühim değil benim ev yakın zaten :queen:

ne geçmiş olsunu hacı? andropoza mı girdin yoğusam? :)

o saat çok geç olur lo. neyse telefonlaşırız bişey olursa.

valla belli mekan yok başkan. bana çay ucuz olsun başka şey aramam yani popülasyon filan :p

ne geçmiş olsunu hacı? andropoza mı girdin yoğusam? :)

çay derken gerçekleri çarpıtmayalım lütfen :queen: yeşil çay bilimum tarçın çayı falan :queen:

yok ufak bi estetik oparasyon geçirdim :bounce: fazla yağlarımı aldırdıydımdı :cyclopsan

:) patron haklısın valla en çok ben de ucuz çay olan bi yer arıyorum. geçen yanılıp özsüt de çay içelim dedik 3.5 tl. nerdeyse bi litre benzin parasına bi bardak çay içtik kötü koydu :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------

belli bi mekan yok kafamıza göre gözümüze hangisi hoş gelirse insan populasyonunun fazla olduğu herhangi birisi oluyor genelde :)

bi örnek vereydin be yahu :) en azından hangi cadde ? görüp yanınıza gelmemden korkuyosanız söleyin yahu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar