[Ankara - MT]

kirpi'de bizim çocuklar takılıyo. sahibi dirty cats'den motorcu. ben pek gitmiyorum alkölle motoru bağdaştıramadığımdan.

Haklısın, ama zaten dirty catsler de alkol sıkıntı yaratmasın diye buluşmalarını 06 cafeye aldılar.
yalnız bi de kirpinin çaprazında 21 diye bi mekan var orası da motorcu mekanı mı emin değilim biliyo musun ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 ----------

askerden sonra inşallah... önce canavarda 10-15000 km yapmam lazım... sonra gsxr yada cbr yada yzf :silent::p hepsi güzel yav :D

İlter ducati gibi bi makinede sonra 4 silindirli japon yakıştıramam ben sana. Yine ducati ss modellerinden devam etmen lazım eğer tarz değiştireceksen.
italyandan inip capona binilmez :mrgreen:

Haklısın, ama zaten dirty catsler de alkol sıkıntı yaratmasın diye buluşmalarını 06 cafeye aldılar.
yalnız bi de kirpinin çaprazında 21 diye bi mekan var orası da motorcu mekanı mı emin değilim biliyo musun ?

evet abi, orayıda gördüm de tanışmıyoruz.
karşı yakanın motosiklet çetesi olabilir :)

onlar dirty cats ise biz de ugly cats olalım t shirt yelek mont falan bastıralım hahaaa=) ayrıca görüyorum ki aramızda bazıları akdeniz delikanlısı ducati den sonra çekik gözlü uzak doğululara heveslenmekteler yazıklar olsun buradan teessüflerimi iletmeyi bir borç bilirim :mrgreen:

arkadaşlar ben sizde 1 motorum olacak dedim mi??? bende mesai bitmez :D 4 silindir sesi mükemmel, ama parayı biriktirip akrepleri çektikten sonraki ses kayıtlarına göre fikirler değişebilir... :queen: ama 4 silindirin sesi başka... ooff offf... bi GSXR bi de yanına naked... çook çalışmam lazım çoook... :pr:

tabi birde ducatinin ss lerinin fiyatının yaklaşık 30.000 euro olmasının da etkisi büyük... :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sa arkadaşlar ben geldim.bende de bi kawasaki er 6 n var.naked mi ne diyolar.beraber gezi yapıyonuz mu?

bende ehliyeti aldım bugün çok şükür.:=) Forumdan takip ediyorum artık gönül rahatlığıyla daha rahat gelebilirim buluşmalara.gündüz buluşmaları olursa daha uygun olur akşam garajda motor:=)

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum buraya.Bende yakın zaman'da motor almayı düşünüyorum.yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden herkese çok teşekkürler.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum buraya.Bende yakın zaman'da motor almayı düşünüyorum.yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden herkese çok teşekkürler.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
hoşgeldin hatayankara biara zman ayır gel toplantılarımıza tanışalım motorunada kararveririz :wiinkk:

hoşgeldin hatayankara biara zaman ayır gel toplantılarımıza tanışalım motorunada kararveririz

Çok teşekkür ederim sağolun.Çok memnun olurum,aslında motor olayı % 80-90 (250r ninja) belli gibi ama tabi sizin'de deneyimlerinizden bilgi birikiminizden faydalanmak isterim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------

hoşgeldin hatayankara biara zman ayır gel toplantılarımıza tanışalım motorunada kararveririz :wiinkk:

Çok teşekkür ederim sağolun.Çok memnun olurum aslında motor olayı % 80-90 (250r ninja) belli gibi ama tabi sizin'de deneyimlerinizden bilgi birikiminizden faydalanmak isterim.:cherry:

Heee gitti ilter hocam :salut: yeni bir heycan arıyorum bakalım

hayırlı olsun.
küçük hacimli bişey al yine sıkıntı olmasın. monster gibi bişiy olabilir :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------

bende ehliyeti aldım bugün çok şükür.:=) Forumdan takip ediyorum artık gönül rahatlığıyla daha rahat gelebilirim buluşmalara.gündüz buluşmaları olursa daha uygun olur akşam garajda motor:=)

ehliyet hayırlı olsun.
yalnız ehliyet yeni olduğu için motor tecrübesi az sonucuna varıyosak ve motor gsr600 ise aman temkinli kullan diyeyim. sağlam gaz tepkisi olan bi makine.
buluşmalar hafta içi mecburen akşam, herkes çalışıyo okula gidiyo vs. haftasonu gündüz gezileri olur tabi.
bi de bi anlatsana yaşını başını huyunu suyunu işini gücünü :mrgreen: tanışalım

Şu aralar karar aşamasındayım. hayırlısı dediğin gibi :)

tabi sana göre pocket bike gibi hepsi :queen:

sorma ya :pale: benim vücut ölçülerim hayvani olunca :queen: neye binsem yakışmıyo kardeşim :silent: 1000 likler iyice güççüldü şey kadar kaldı, z1000'e niyetlendim gittim baktım o da ufak geriye bi busa bi zzr1400 kalıyo onlara da para bulucaz da alıcaz da sonra benzin koyucaz da ölme eşeğim ölme. en iyisi azmedip gidip 20 kg vereyim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar