[Ankara - MT]

Sayın Kuvvetmira!!!!!! ::sos::
Sayın Kuvvetmira!!!!!! ::pokey::

Dün sarı xt660'ınız karanfilde ata iskenderin önünde gördük ama kendiniz göremedik acaba görürde gelirmi diye motorunuzun üzerinde seksi pozlar ile fotoğraf çekindik ama kimse oralı bile olmadı bilginize...:queen: :sunny:

huleeeeeyyn!
yakarım askerliğinizi motoruma şantaj yaparsanız :mrgreen:

bi üst sokakta çay içiyoduk adamım. at bakalım şu fotoğraflarıda rezaleti görelim :)

benim msn'yide yanlış eklemişin galiba.
[email protected]

Yok foto çekinme kısmı şakaydı :) arkadaki parfümcü cins cins bakınca o eylemi gerçekleştiremedik sıkıntı yok :) ama eklediğim msn buymuş tekrardan sildim ekledim..

güle güle kullanın nazar boncuğunu eksik etmeyin :) ben iki kişi de var diye biliyorum bu 3.cü 600f deilmi :p:D

benim bildiğim septimus nickli bi arkadaş da vardı gümüş bi 600f ama forumda faal değil bu aralar sanırım. bi de ben de vardı şimdi erman da aldı.

hayırlı uğurlu olsun hacimler büyüyo git gide biz ufaklıkları aranıza almazsınız artık :mrgreen: ,tarık da cıbırı satmış hiç söylemiyo haa=)

Sayın kuvvetmira senin motorda gidondaki süngeri nerden buldun acaba sorabilirmiyim bu arada??

Arkadaşlar Selamlar,

Bestekar sokakta Elit Palas diye bir otel var. Onun yanındaki ve tam karşısındaki cafede genelede hep 4-5 motor duruyor oluyor. Bilmiyorum belki aramızdan birileri de arada vardır oraya giden?

Bu akşam bi bakalım diyen varsa saat 20:30 gibi trafik durulduktan sonra Elit Palas önünde buluşabiliriz.. Malum havalar güzel, binmek lazım :wiinkk:

Arkadaşlar Selamlar,

Bestekar sokakta Elit Palas diye bir otel var. Onun yanındaki ve tam karşısındaki cafede genelede hep 4-5 motor duruyor oluyor. Bilmiyorum belki aramızdan birileri de arada vardır oraya giden?

Bu akşam bi bakalım diyen varsa saat 20:30 gibi trafik durulduktan sonra Elit Palas önünde buluşabiliriz.. Malum havalar güzel, binmek lazım :wiinkk:

kirpi'de bizim çocuklar takılıyo. sahibi dirty cats'den motorcu. ben pek gitmiyorum alkölle motoru bağdaştıramadığımdan.

Sayın kuvvetmira senin motorda gidondaki süngeri nerden buldun acaba sorabilirmiyim bu arada??

incekteki rider'dan aldım.
sahibindende filanda var sayın gaccall :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar