hala saat zaman yer belli degil ? bakalım ne zaman belli olcak
Günaydın Arkadaşlar,
Tanışalım bence de.. Sahur fikri gayet enterasan..
Bir öneri atalım, gerisi gelir herhalde, hooooooop :
Perşembe gecesi saat 01:00'da AŞTİ METRO İSTASYONU'nda buluşma ve sahur'u güzeldir denilen bir yere gidilmece !!!!
Biraz erken buluşalım dedim, uykuya vakit kalsın diye...
program bu şekilde mi olacak??? :silent:
yok organızator felan herkes kendı arasında geyık yapıyor gecıyor her sey sölentiden ibaret ayrıca neden gece saat 1 de buluslsun bulusalım ıftardan sonra bir sakıncasımı var ? mesela persembe aksamı 9 da bahceli kızılay tunalı gibi bir yerde bulusalım
yok arkadaşlar bi 12 saat girmedik hemen topa tutmussunuzyorgunluk var üstümüzde uyuyamıyoruz bu ara işyerinde :mrgreen: yarın saat 21.00 da bahçeli metrosunda buluşup
çay içmeye gidelim tigeme veya daha değişik bir yere gidelim diyen olursa baska mekanları değerlendirelim??çünki geçenki gibi 9-10 kişi olunca 1 semaver çay yetmiyor şöle kana kana içmemiz lazımve fiyatı biraz yüksek gibi geldi bana orası. ardından Sahur fikrini destekleyen arkadaşlar oturmaya devam ederiz sahurada Gençlik Caddesine geçeriz 1-2 gibi..
O zaman yazıyorum arkadaşlar listeyide oluşturmaya başlayalım gelen gelmeyen belli olsun yarın saat 21.00 da bahçeli metrosunda buluşuluyor 21.30 da harekete geçiliyor
1-)GaCCaLL
2-)Oktay299
3-)Emocan aman EmoTHEp
4-)chopperrider
5-)barissp
6-)????
Listeye Devam edelim...
Ben 9 da gelemem arkadaşlar, gece planım var.
Sahur konusu da net değil anladığım kadarıyla?? İstersiniz sahuru da cuma yapabiliriz? Cumartesi çalışmayanlar daha rahat gelir. Cumartesi de zaten ben bayram tatiline çıkıyorum...
Ben 9 da gelemem arkadaşlar, gece planım var.
Sahur konusu da net değil anladığım kadarıyla?? İstersiniz sahuru da cuma yapabiliriz? Cumartesi çalışmayanlar daha rahat gelir. Cumartesi de zaten ben bayram tatiline çıkıyorum...