[Ankara - MT]

Günaydın Arkadaşlar,

Tanışalım bence de.. Sahur fikri gayet enterasan..

Bir öneri atalım, gerisi gelir herhalde, hooooooop :

Perşembe gecesi saat 01:00'da AŞTİ METRO İSTASYONU'nda buluşma ve sahur'u güzeldir denilen bir yere gidilmece !!!!

Biraz erken buluşalım dedim, uykuya vakit kalsın diye...

program bu şekilde mi olacak??? :silent:

yok organızator felan herkes kendı arasında geyık yapıyor gecıyor her sey sölentiden ibaret ayrıca neden gece saat 1 de buluslsun bulusalım ıftardan sonra bir sakıncasımı var ? mesela persembe aksamı 9 da bahceli kızılay tunalı gibi bir yerde bulusalım

bahçeli olabilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------

niye kimse bişe demiyoo.ben diyim bari:)

yarın iftardan sonra bahçeli metrosunda buluşalım...

yok 6 senedir a2 ehliyetim var, 16 yaşımdan bari iki teker üstündeyim moped scooter cup küçük vitesliler vs...

:) hepinize tekrardan selamlar

yok organızator felan herkes kendı arasında geyık yapıyor gecıyor her sey sölentiden ibaret ayrıca neden gece saat 1 de buluslsun bulusalım ıftardan sonra bir sakıncasımı var ? mesela persembe aksamı 9 da bahceli kızılay tunalı gibi bir yerde bulusalım

yok arkadaşlar bi 12 saat girmedik hemen topa tutmussunuz :) yorgunluk var üstümüzde uyuyamıyoruz bu ara işyerinde :mrgreen: yarın saat 21.00 da bahçeli metrosunda buluşup
çay içmeye gidelim tigeme veya daha değişik bir yere gidelim diyen olursa baska mekanları değerlendirelim??çünki geçenki gibi 9-10 kişi olunca 1 semaver çay yetmiyor şöle kana kana içmemiz lazım :) ve fiyatı biraz yüksek gibi geldi bana orası. ardından Sahur fikrini destekleyen arkadaşlar oturmaya devam ederiz sahurada Gençlik Caddesine geçeriz 1-2 gibi..

O zaman yazıyorum arkadaşlar listeyide oluşturmaya başlayalım gelen gelmeyen belli olsun yarın saat 21.00 da bahçeli metrosunda buluşuluyor 21.30 da harekete geçiliyor

1-)GaCCaLL
2-)Oktay299
3-)Emocan aman EmoTHEp :p
4-)chopperrider
5-)barissp
6-)????

Listeye Devam edelim...

uğrarım da
bahçeli metrosunu tam bilemedim. beşevler değil değil mi? bahçelievler durağı şu öğretmenevine yakın olan zannedersem :silent:

ewt öğretmen evine yakın olan bahçeli metrosu :) üniversitelerin önünden ukarı kıvrılınca konya yoluna gelmeden sola dönüyorsun o tarafta büfenin önünde buluşuyoruz hemen.

yok arkadaşlar bi 12 saat girmedik hemen topa tutmussunuz :) yorgunluk var üstümüzde uyuyamıyoruz bu ara işyerinde :mrgreen: yarın saat 21.00 da bahçeli metrosunda buluşup
çay içmeye gidelim tigeme veya daha değişik bir yere gidelim diyen olursa baska mekanları değerlendirelim??çünki geçenki gibi 9-10 kişi olunca 1 semaver çay yetmiyor şöle kana kana içmemiz lazım :) ve fiyatı biraz yüksek gibi geldi bana orası. ardından Sahur fikrini destekleyen arkadaşlar oturmaya devam ederiz sahurada Gençlik Caddesine geçeriz 1-2 gibi..

O zaman yazıyorum arkadaşlar listeyide oluşturmaya başlayalım gelen gelmeyen belli olsun yarın saat 21.00 da bahçeli metrosunda buluşuluyor 21.30 da harekete geçiliyor

1-)GaCCaLL
2-)Oktay299
3-)Emocan aman EmoTHEp :p
4-)chopperrider
5-)barissp
6-)????

Listeye Devam edelim...

vallahi değiştiricem nick i aaa :queen:
akşam birkaç işim var onları halledip direktman yanınıza gelmeyi planlıyorum... sahura kalacak olursanız daha rahat da geçebilirim... tam bilemiyorum kaçta biteceğini :silent: ama dağılmazsanız mutlaka geleceğim :cat:

Ben 9 da gelemem arkadaşlar, gece planım var.

Sahur konusu da net değil anladığım kadarıyla?? İstersiniz sahuru da cuma yapabiliriz? Cumartesi çalışmayanlar daha rahat gelir. Cumartesi de zaten ben bayram tatiline çıkıyorum...

Sahur konusu da net değil anladığım kadarıyla?? İstersiniz sahuru da cuma yapabiliriz? Cumartesi çalışmayanlar daha rahat gelir. Cumartesi de zaten ben bayram tatiline çıkıyorum...

1-)GaCCaLL
2-)Oktay299
3-)Emocan aman EmoTHEp
4-)chopperrider
5-)barissp
6-)scuderia

Ya bizim tarık hoca ile turgaydan ses çıkmadı turgay fikri ortaya attı şimdi okuyup okuyup kaçıyor heralde okuyorsanız buraya yazın arkadaşlar!!! Şadan abi seninde sesin çıkmıyor olmadı cepten arayım bir bakalım :)

Son düzenleme:
22:00 da işten çıkıcam, eve gelmem 22:30, kendimde olursam 23:00 sularında yanınızda olabilirim... Söz vermeyim ama gelmeye çalışıcam... Gaccall hocam telefonun değişmediyse duruma göre seni ararım... Sakıncası olur mu ?

selamlar arkadaşlar ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum rahatsızım biraz kendimi iyi hissedersem gelebilirim fakat çay içmeye sahura kalamam dün motor üzerinde iyi bir yağmur yedim bugün sıkıntısını çekiyorum

1-)GaCCaLL
2-)Oktay299
3-)Emocan aman EmoTHEp
4-)chopperrider
5-)barissp
6-)scuderia
7-)trgy

beyler sahura doğru aranızda olucam yunus ararım ben seni müdür .

hocam sahur konusunu katılım oranına göre yapıcaz zaten bi kaç kişi sahur yapıcak gibi duruyoruz söle sizede pmden numaramı yollayım isterseniz ararsınız dağıldıkmı dağılmadıkmı diye..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar