honda olsa olmaz mı =) şaka şaka hoşgeldin görüşmek üzere..
olur tabi niye olmasın motoru yardırmadığın sürece sorun yok benim için
honda olsa olmaz mı =) şaka şaka hoşgeldin görüşmek üzere..
Günaydın herkese tekeriniz düz bassın
neyse bari kendimi tanıtayım tanışmış olalım şimdiden
ismim burak izmirden geliyorum okul için. motorum yok maalesef. gazi otomotiv müh. kazandım 4 sene ankara da olacağım. ayrıca 2 seneden beri servis tecrübem var bmw ve harley davidson üzerine ağır işler olmadığı sürece ileriki zamanlarda sizlere yardım etmekten mutluluk duyarım toplantılarda görüşmek dileğiyle...
neyse bari kendimi tanıtayım tanışmış olalım şimdiden
ismim burak izmirden geliyorum okul için. motorum yok maalesef. gazi otomotiv müh. kazandım 4 sene ankara da olacağım. ayrıca 2 seneden beri servis tecrübem var bmw ve harley davidson üzerine ağır işler olmadığı sürece ileriki zamanlarda sizlere yardım etmekten mutluluk duyarım toplantılarda görüşmek dileğiyle... :rendeer:
Merhaba dostlar...
Ses soluk çıkmıyor, nerelerdesiniz ? Geçen seferki gibi bi akşam buluşup, iki bardak çay içip biraz sohbet etsek çok hoş olur iftarın üzerine... Gaccall bu işin piri galiba herkes ondan işaret bekliyor sanırım...:mrgreen:
Serdar hocam, bi organizasyon yapılsa da keşke toplu halde uzun yol yapsak harika olurdu... Benim iş yeri kazan tarafında olduğu için işe gidip gelirken uzun yol yapmış gibi oluyorum aslında ama toplu halde çok keyifli olur diye düşünüyorum...
Ankara Selam!!
İsmim Serdar, Makina Mühendisiyim.Ankaraya geleli 1 yıl oldu.
Ben haftasonları arasıra İstanbul ve Bursa yapıyorum motorsikletle. Uzun yol yapanlarınız varsa bilmek isterim.
Selamlar... Arkadaşlarım yeni başlayacak biri olarak şunu merak ediyorum. Neredeyse ağustos ayının sonu geldi ve ben bir motosiklet almaya karar verdim. Ankara'da yeni başlayacak biri için sezon sonu ne zaman gelir? Şimdi alsam ne kadar binebilirim... Biliyorsunuz şu aralar bile geceleri süper soğuk oluyor Ankara ayazında...
Cevaplar için şimdiden teşekkür eder kazasız belasız sürüşler dilerim...
katılıyorum gacalla, cengiz coşkun hakkında dedikleri için bende bakıma ona gidiyorum, muhabbete de gidiyorum zaten motoru alırkende onu çağırdım motora baktı ve kaçırma demişti.
bu ara bende yoğunum emothep gibi mesai yapıyorum hoş biz para mara alamıyoruz ama olsn napalımolmazsa önümüzdeki hafta bi iftar sonrası çay saati de düzenleyebiliriz kadınların gün hesabı gibi :queen: bu arada arkadaşlar siz aklınızda kuradurun ramazandan sonra gidebileceğimiz yerleri hatta şimdiden fikir yürütmeye başlayalım ki güzergah hakkında bilgimiz olsun araştıralım soruşturalım son dakikaya kalmasın işimiz..
Tanışma topiği açmıştım ama ankaralılar burda takılıyor galiba...
kopyala yapıştır yapıyorum
tanışalım kaynaşalım
Herkese selam ben barış ankarada yaşıyorum ,fizik okuyorum.
3 sene oldu uyuşturucu aman motora başlayalı varımı yoğumu verdim dolabımda giyecek şeyim yok lanet ediyorum motora ama hiç birşeyde beni onun kadar mutlu edemiyor öyle garip bir ilişkimiz var. şuan ikarus sendromundayım o yuzden 2 hafta motosiklete binmiyorum bunun kayışını kopardıgım bmw f800s im in serviste olmasıyla hiçbir alakası yok
Tekrardan herkese selamlar yakında görüşmek üzere...
tanışalım kaynaşalım
3 sene oldu uyuşturucu aman motora başlayalı varımı yoğumu verdim dolabımda giyecek şeyim yok lanet ediyorum motora ama hiç birşeyde beni onun kadar mutlu edemiyor öyle garip bir ilişkimiz var. şuan ikarus sendromundayım o yuzden 2 hafta motosiklete binmiyorum bunun kayışını kopardıgım bmw f800s im in serviste olmasıyla hiçbir alakası yok
bide bizim bi dukaticiyle turgayımız vardı onlarda hayattamı bilmiyorum artık ses seda yok hiçbirinde hadi dukatici gece gündüz demeden çalışıyor ona kanaat getirdik de turgay ne alemde![]()
tanışalım kaynaşalım
bide bizim bi dukaticiyle turgayımız vardı onlarda hayattamı bilmiyorum artık ses seda yok hiçbirinde hadi dukatici gece gündüz demeden çalışıyor ona kanaat getirdik de turgay ne alemde![]()
Hoşbulduk Hamdi Bey den bahsediyorsanız evet tanışıyoruz beraber kampımız gezimiz oldu.Çok kaliteli bir fotoğrafçıdır aynı zamanda:rendeer:Hocam hoşgeldin öncelikle ve bu arada geçmiş olsun bmw'n için inşallah bir an önce iyileşirbu arada hangi ünide fizik okuyorsun ankara fizikte yakınim var bilgin olsn belki ordan bilirsiniz birbirinizi ne bilim buluşmalarda çay zamanlarında senide bekleriz motora gerek yok kaskını al gel artçı olursun..bu arada avatarınada bittim desem yeri var
![]()
sen yaparsında biz yapamaz mıyız?
hoşgeldin barış
bende ankarada yaşıyorum, matematik ağır geldi okumadım.
ben okusaydım var ya!
tanışma başlığın iyi olmuş, yabancıları sevmeyiz burda
yahu şimdi dank etti!
ben tanışma başlığı açmadım hiç
hoş bulduk scuderia06 uyarını dikkate alıcam kayış sadece kopmakla kalmadı bi kırbaç gibi sırtımada indi maddi anlamda (= yoksa fantezi tercihim değildir:queen:merhaba barış hosgeldin motorunu fazla zorlama:cherry:
ben hayattayım arkadaş!!! sizlerin sesi soluğu çıkmıyor!!! sitemkarım bugun :queen:... oruç tıklamaya başladı başımar:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 ----------
vay barış kardeşim sen buralara gelirmiydin??? gelmedimi halşa kayışın?? ER6f e devam ha?? :mrgreen: