Saat ve mekan kesinleşir ise bende şartlar doğrultusunda katılıp sizlerle tanışmak isterim sevgili dostlar...
arkadaslar salı günleri izinlıyım.diğer günlerde mesaım 16:00 da baslıyo.16:00 dan önce olan gezıler olursa seve seve gelırım.salı gunu olursa zaman farketmez tabii.saygılar
saat 21:00 - 21:30 bahçeli metrosu önünde buluşulacak ordan tigem de çay içilecek tüm ankara mt buluşmaya davetlidir
organizatör:::::::gaccall-yunus cep tel..................
1-gaccall-yunus
2-ünalx-ünal
3-motogt-tarık
4-vw.bora-şadan
5-turgay
6-ilter
7-oktay229
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 ----------
yunus ünal a ulaşabilirsen gelecekse beni arasın beraber gelelim bahçeliye malum aynı semtte oturuyoruz
1-gaccall-yunus
2-ünalx-ünal
3-motogt-tarık
4-vw.bora-şadan
5-turgay
6-ilter
7-oktay229
8-neo
yeni aranıza katıldım. herkese sevgiler selamlar... ankara da yasıyorum. yeni motor ehliyeti alıcam yani şu an itibariyle dunyanın ve turkıye nin en çömez motor sürücü adayıyla karsı karsıyasınız.. şimdi siz değerli abilerimden ablalrımdan kardeşlerimden yaşıtlarımdan ben den daha tecrübeli oldukları için bir şey rica edicem .. ankara da motor sürüş eğitimi almak için nereler vardır ayrıntılı olarak bilgi verebilrimisniz. burdan da olurr msn imide ekleyeblirsniz ya da mail atabilrisniz.lütfen yardımcı olun değerli arkadaşlar. tekrar merhaba hepinize bundan sonra hep beraberiz. slmlar.... [email protected]
çok teşekkürler emo arkadaş , şimdiye kadar 3 yerle konuşdum hafta sonu yüzyüze görüşmelere gidicem artık adımızı attık sizler gbi arkadaslarımızında moral motivasyonlarıyla umarım hersey çokd aha guzel olucak. motor camiasına söylerlerdi hep yaşamadıım için yorum yapamzdım motor camiası çok sağlam ve arkadaş canlısı ve birbirlerine her zman her konuda destek ve yardım veren bir toplulukdur diyee bunu ilk gözlemlerimde artıkdaha iyi anlıyorum ve bundan sonra çokd aha iyi anlayacağıma ve tanıyacağıma inanıyorum. hepinize sonsuz teşekkür ve sevgiler saolun varolun.