[Ankara - MT]

beyler hayırdır pazar gezisinden sonra sesiniz çıkmaz oldu??? ne o çok mu yoruldunuz??

valla kimseden ses çıkmıyor :)
bende mct 250m le aranıza katılmak ıstıyorum bu arada ben eren

Tabi buluşmaları burdan bildiriyoruz sende gelebilirsin sadece forumu takip etmen yeterli..
Merhaba Ben Ercüment

Merhaba hoşgeldin Ercüment..

Merhaba abi nasılsın iyisindir umarım?
bende burdayımmmmm :D

Buralardaysanız ses verin arkadaşlar :)

arkadaşlar merhaba ben motorumu sattım :))) ercüment arkadaşımıza kazasız belasız sürüşler dilerim keyifle biner inşallah:)

arkadaşlar merhaba ben motorumu sattım :))) ercüment arkadaşımıza kazasız belasız sürüşler dilerim keyifle biner inşallah:)

Hayırlı olsun abi ne diyelim umarım gönlündeki kawayı yada shadowu alırsın en kısa zamanda :) zannedersem ercüment arkadaşa sattın güzel aletti seninki hakikaten tertemiz..Allah kaza bela vermesin yeni sahibine :rendeer:

Arkadaşlar Pazar günü Bir buluşma yapalım diyoruz ramazana girmeden toparlanalım gene muhtemelen çayyolu tarafına gidebiliriz bahçelide toplanıp sizin düşünceleriniz fikirleriniz neler?

Hayırlı olsun abi ne diyelim umarım gönlündeki kawayı yada shadowu alırsın en kısa zamanda :) zannedersem ercüment arkadaşa sattın güzel aletti seninki hakikaten tertemiz..Allah kaza bela vermesin yeni sahibine :rendeer:

evet yunuscum ercüment arkadaş aldı çok iyi bi arkadaş gezilere mutlaka katılmalı düzgün beyfendi birisi tanışmanızı isterim :)

Murat abi hayırlı olsun, umarım kısa sürede istediğin motora kavuşursun.

@seannnnn
Sanada hayırlı olsun Ercüment, temiz birisinden, temiz bir motor aldın. Güle güle kullan, kazasız belasız bol. km.ler dilerim.

murat abi hayırlısı olsun. temiz motordu. umarım aynı temizlikte başka motor bulabilirsin. bu hafta sonu ben yokum şehir dışında olacağım. size şimdiden iyi gezmeler.
ismail; ne zamandır görüşemiyoruz. iyisindir inşallah.

ismail; ne zamandır görüşemiyoruz. iyisindir inşallah.

Evet Fatih hocam görüşmeyeli epey vakit geçti ve ben hala er6 alamadım:pale::salut: :cherry::)

Çok teşekkür ederim, hamdolsun iyiyim, iş güç derken aynen devam ediyoruz, sende iyisindir umarım. En kısa zamanda görüşmek ümidiyle

Evet Fatih hocam görüşmeyeli epey vakit geçti ve ben hala er6 alamadım:pale::salut: :cherry::)

Çok teşekkür ederim, hamdolsun iyiyim, iş güç derken aynen devam ediyoruz, sende iyisindir umarım. En kısa zamanda görüşmek ümidiyle

ben de iyiyim. uğraşıyoruz işte. en kısa zamanda görüşelim.:)

hayırlı olsun murat hocam ihşallah gönlündeki motoru bir an önce alırsında yeni geziler düzenleriz hazır yeni gelen arkadaşlarımızda varken ercüment ve play 06 arkadaşlar gezilerde sizleride aramızda görmekten mutluluklar duyarız

hayırlı olsun murat hocam ihşallah gönlündeki motoru bir an önce alırsında yeni geziler düzenleriz hazır yeni gelen arkadaşlarımızda varken ercüment ve play 06 arkadaşlar gezilerde sizleride aramızda görmekten mutluluklar duyarız

Selam Şadan..Ehliyeti hallettin mi?

oooo halledeli 4 ay oldu nerdeyse kardeşim hatta grup gezilere çıkıyorum resimleredeki mct benim

tmm abı ehlıyetı halledıp gelıyorum hemen =)=

herkese iyi akşamlar...şimdi bi organizasyon olsada katılsam artık diyeceğim zopalarla kovalayacaksınız beni onun için susuyorum:)) geçen pazar ki org da katılamadım şans yok ki hep bi aksilik çıkıyor...neyse bu defa kesin katılacağım takip ediyorum topiği:)

Dün, 21:59

--------------------------------------------------------------------------------

herkese iyi akşamlar...şimdi bi organizasyon olsada katılsam artık diyeceğim zopalarla kovalayacaksınız beni onun için susuyorum) geçen pazar ki org da katılamadım şans yok ki hep bi aksilik çıkıyor...neyse bu defa kesin katılacağım takip ediyorum topiği

neden olmasın bu gafta sonu gezi düzenlenebilir ondan sonra ramazan zaten bir yere gidemeyiz gaccall arkadaşımızın dikkatine gezi düzenlemeni bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar