beyler hayırdır pazar gezisinden sonra sesiniz çıkmaz oldu??? ne o çok mu yoruldunuz??
bende mct 250m le aranıza katılmak ıstıyorum bu arada ben eren
Merhaba Ben Ercüment
merhaba ankara
bende burdayımmmmm![]()
arkadaşlar ramazan gelmeden bir etkinlik daha düzenleyelim![]()
arkadaşlar merhaba ben motorumu sattım)) ercüment arkadaşımıza kazasız belasız sürüşler dilerim keyifle biner inşallah
![]()
Hayırlı olsun abi ne diyelim umarım gönlündeki kawayı yada shadowu alırsın en kısa zamandazannedersem ercüment arkadaşa sattın güzel aletti seninki hakikaten tertemiz..Allah kaza bela vermesin yeni sahibine :rendeer:
arkadaşlar merhaba ben motorumu sattım)) ercüment arkadaşımıza kazasız belasız sürüşler dilerim keyifle biner inşallah
![]()
ismail; ne zamandır görüşemiyoruz. iyisindir inşallah.
Evet Fatih hocam görüşmeyeli epey vakit geçti ve ben hala er6 alamadımale::salut: :cherry:
Çok teşekkür ederim, hamdolsun iyiyim, iş güç derken aynen devam ediyoruz, sende iyisindir umarım. En kısa zamanda görüşmek ümidiyle
![]()
hayırlı olsun murat hocam ihşallah gönlündeki motoru bir an önce alırsında yeni geziler düzenleriz hazır yeni gelen arkadaşlarımızda varken ercüment ve play 06 arkadaşlar gezilerde sizleride aramızda görmekten mutluluklar duyarız
hayırlı olsun murat hocam ihşallah gönlündeki motoru bir an önce alırsında yeni geziler düzenleriz hazır yeni gelen arkadaşlarımızda varken ercüment ve play 06 arkadaşlar gezilerde sizleride aramızda görmekten mutluluklar duyarız
hayırlısıyla sabah yolcuyum arkadaşlar.
haftaya döndüğümde toplantıya iştirak ederim :rendeer: