eeeeEEEeee eski üyeler neden sesleriniz çıkmıyor???? geçen hafta herkes buluşm düzenlensin diyordu, şimdi kimsecikler yok??? nerdesiniz? :silent::silent::silent:
e siz adamlar gezi yaptığında gitmezseniz adamlar niye gelsin

Şaka bi yana haftasonu için biyerler kararlaştıralım eski üyelerde gelsin hep beraber bi ankara MT yapalım diyorum ben kendimce bilmiyorum arkadaşlar ne düşünür??Cevap Bekleniyorr :

okey::
gaccall takip ediyorum forumu yarın dönerim ancak gelip gelemeyeceğimi.saygılar
Hocam yarın için hayırlı haberlerini bekliyorum aman ha hanımı kandır gel :queen:
evet gaccall siz nereyi öneriyorsunuz ve buluşmanın organizasyonunu yapmanızı bekliyoruz .........saygılar..............
Şadan Hocam Bahçeli metrosunun önünde buluşup çayyolu tarafına gitmek düşüncesindeyiz.... Şimdi Turgay Hocamla görüştüm yarın o tarafa gidiyoruz arkadaşlar Park caddesinde güzel yerler varmış hepinizin bilgisi olsun konvoy halinde gideriz artık
ahh ahh tüm gün dolu olacağım günümü buldunuz a dostlar yauvv neyse gidin eğlenin gezin tozun.
size tavsiye yerler sunayım
ahh ahh tüm gün dolu olacağım günümü buldunuz a dostlar yauvv neyse gidin eğlenin gezin tozun.
size tavsiye yerler sunayım
1. doğa harikası çamlıdere ankaradan 110km 1.15dkda orada olursunuz motorlar büyükse dahada kısa olabilir
2. Ankaranın hiç bilinmeyen gizli bir yeri altındağ belediyesi güzergahından dikimevine giderken sağ tarafınıza bakarak gidin saat kulesinin orada durun ve oradaki caddelere dalın harika fasılların nargilelerin nezih kafelerin olduğu bir sürü caddelere dalın
3. hüseyin gazi dağının maden tarafına çıkın ankara manzaralı güzel bir mangal yakıp buz gibi biralarınızı yudumlayın ( ahh ahh)
hepinize bol eğlenceli keyifli geziler
Hocam 1. seçeneği haftasonu için çok güzel olur aslında onun üzerinde duralım bence senide bekleriz yarın kaç gibi müsait olursun acaba?? yarın olmadı haftasonu gezi planlıyoruz onun için gelebilirsen çok güzel olur :cat:
2.seçenek ise bildiğim kadarıyla hastanelerin arka tarafı orasıda güzel
Arkadaşlar Tekrar belirtiyorum Yarın Saat 19:30 da bahçeli metrosunun orda buluşuyoruz ve herkezi bekliyoruz burdan!!