[Ankara - MT]

yunus hocam biliyorsun, özel sektör... :bounce: yine gölbaşı bu akşam...

turgayın dediği gibi öteki tarafa götürmicen hocam :mrgreen:

bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim ihşallah başka güzel buluşmalarda ve daha kalabalık organizasyonlarda buluşmak ümidiyle

haftasonu buluşmak dileğiyle o zaman...

Bende ekime kadar ankaradayım büyük ihtimal görmüşsünüzdür beni Sarı gt250 cometle dolasan benim yada 35 plakalı bi ybr ile herkese iyi günler aranızda olmak dileğiyle

bana Hiç denk gelmedi ama senide aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

Arkadaşlar Pazar günki güzergah hakkında hiçkimse hiçbirşey yazmamış yokmu daha önceden o tarafa giden motorcu arkadaşlarımız??

ve gelecek arkadaşlar saat kaç gibi burdan çıkalım ne yapalım??

aha yetiştim bu sefer:) nereye gidiliyor yahu ben de katılayım bu sefer...kızılcahamam mı pazar günü?

arkadaşlar nereye-hangi gün-saat kaçta gitceğinizi yazarsanız uygun olursa bizde katılırız.

arkadaşlar nereye-hangi gün-saat kaçta gitceğinizi yazarsanız uygun olursa bizde katılırız.

aha yetiştim bu sefer nereye gidiliyor yahu ben de katılayım bu sefer...kızılcahamam mı pazar günü?

Arkadaşlar yukarıdaki rotayı değiştirmek daha mantıklı geldi biraz zira çamlıdere tarafında pek birşey olmadığını gidenlerden teyid ettim burda onun için gidipde buraya niye geldik denmesin diye sadece kızılcahamama gidiş dönüş olarak düşünüyorum ben ve bazı arkadaşlarımızda yolun uzunluğunda yakınmıştı isabet oldu aslında gidiş geliş ortalama 170km falan tutuyor sabah 9 gibi ankaradan çıkışımızı yaparız veya erken olur diyen olursa 10 gibi çıkarız ortalama 11 civarı o taraflarda oluruz oturup mangalımızı yapar sohbetimizi eder canımız sıkılınca da döner geliriz neticede o kadar uzak bir mesafe değil.

Güzergah

gezi.jpg

yanımızda neler almayılız acaba? orda çay içebileceğimiz yerler mevcuttur hazır mangallık et de satanlar vardır tahminim tabak çanak götürmemiz kafi galiba birde salata için malzemeler falan :) gelecek arkadaşları görelim herkez ismini listeye ekletsin o zaman!!

1-)Yunus

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese merhaba arkadaslar;

Mondial 250 mct lileri de gezilerde aranıza alıyormusunuz. Malum çin malı motor, bazı illerde bu gezilere çin mallarını almıyorlar

MErhaba Ankaralı Arkadaşlar, bende ankarada ikamet eden fakat alanyada yaşayan birisi olarak sizden bir ricada bulunmak istiyorum. Hyosung Gt 250 R sahibi tanıdığınız ve satmayi düşünen var mı acaba ? ehliyetimi bekliyorum, ama ehliyetten önce motoru alıp karşısında aşka dalmak istiyorum. Aşığım gt 250 r a. Yardım ederseniz çok sevinirim.

:mrgreen: Beni kabul ederseniz bende aranızdayım hem gt yede alışmış olurum ankarada sarı gt gören olursa durdurabilir sohbet edip tanısırız

Yarın :mrgreen:gidon sınavına giden var mı acaba ?

Herkese merhaba arkadaslar;

Mondial 250 mct lileri de gezilerde aranıza alıyormusunuz. Malum çin malı motor, bazı illerde bu gezilere çin mallarını almıyorlar

bizde ayrım yok hocam hatta motosikletsizleri bile alıyoruz o derece hoş gelen olmadı daha ama olsn :)

Beni kabul ederseniz bende aranızdayım hem gt yede alışmış olurum ankarada sarı gt gören olursa durdurabilir sohbet edip tanısırız

Yarın gidon sınavına giden var mı acaba ?

tabiki ne demek herkezi bekliyoruz... :)

evet liste oluşturulsun bakalım
1.vw.bora = şadan
2.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------

bu arada zinciri gerdirmem lazım acaba kaça yapıyorlar bu işi

1.GaCCaLL = yunus
2.vw.bora = şadan
3.MotoGT = tarık

hadi millet başlayalım listelemeye :)

evet liste oluşturulsun bakalım
1.vw.bora = şadan
2.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------

bu arada zinciri gerdirmem lazım acaba kaça yapıyorlar bu işi

hocam bizim bu tarafa geldiğinde yaparız onu uzun bi iş değil o ya...veya motor tamircisinede gidersen 5 liradan fazla verme..

arkadaşlar hangi gün olacağını yine yazmamışsınız:pale:bi diyiverin şunun gününü bizde ayarlayalım kendimizi ona göre

evet pazar günü için yarın için konuşuluyor listeye adını yaz ünal

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------

neyse akdereki mondial servisine gittim sağolsun ilgilendiler korna sağlam kütük te sorun var yenisi 20 tl baktım orda güzel çıkma bir korna var seside iyi çıkıyor 10 tl de ona verdik 20 tl de işçilik toplam 50 tl onuda karttan çektirdik .zincir gerginliği iyi dediler

Buluşma yeri aynı sanırım bahçeli evler metrosu saat 9 damı beyler. yanımıza neler alıcaz. mangal yapacakmıyız. kap kacak ile uğraşmayalım bence plastik bardak ve tabaklardan alalım.

1.GaCCaLL = yunus
2.vw.bora = şadan
3.MotoGT = tarık
4.
5.
6.
7.
liste güncellemesi hadi beyler
bu haftadan sonra ramazan bir daha gpikniğe gitmek zor olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar