[Ankara - MT]

ben çayyolunda oturuyorum motorum yok ama alacam size park caddesinde güzel yerler önerebilirim nargile için narqulaya gidebilirsiniz alkol istiyorsanız THE BLACK diye bi mekan war oraya gidebilirsiniz iyi eğlenceler şimdiden seneyeki buluşmalarınızda bende yanınızda olurum...:)

Hocam motora gerek yok direk gel sen zaten oralardaymışsın bekliyoruz bugün :)
Ya biriniz telinizi werinde geç kalabilirim neredeyseniz ararım ben

Numarayı PMledim aman okuyun pm gönderince sistem mail atmıyo ona göre..

isme gelince :)

1.vw.bora = şadan
2.metalic = ozan
3.gaccall = Yunus
4.cem
5.trgy
6.emothep = ilter
7.

hepimizin ismi burda :)

aksama görüşmek dileğiyle arkadaşlar..

1.vw.bora = şadan
2.metalic = ozan
3.gaccall = Yunus
4.cem
5.trgy
6.emothep = ilter
7. Unalx = ünal
yetişmeye çalışırım.

aksama görüşmek dileğiyle arkadaşlar..[/QUOTE]

1.vw.bora = şadan
2.metalic = ozan
3.gaccall = Yunus
4.cem
5.trgy
6.emothep = ilter
7. Unalx = ünal
8. MotoGT = Tarık

görüşmek üzere...

hayırlısıyla sabah yolcuyum arkadaşlar.
haftaya döndüğümde toplantıya iştirak ederim :rendeer:

Son düzenleme:
hayırlısıyla sabah yolcuyum arkadaşlar.
haftaya döndüğümde toplantıya iştirak ederim :rendeer:

İnşallah birdahaki buluşmalarda görüşmek dileğiyle....

Ewet dünki buluşmadan ilk kareler benden gelsin madem hoş tarık hocam daha çok fotoğraf çekti ama bendekileride atayım ben..

28072010170.jpg

28072010171.jpg

28072010172q.jpg

Bahçeli metrosu Önünde toplanmamız ve Ünal hocamı bekleyişimiz onun başından ufak bir kaza geçtiği için biraz gecikti allahtan ufak bir kaza yeni motor almış oda nazarlık oldu :) tekrardan geçmiş olsun diyorum burdan..

28072010173.jpg

Burda arcadiumun arkasındaki cafede motorları park ettikten hemen sonra çekmiştim..

akşam olduğu ve cep telefonu ile anca bu kadar çekildiği için kimse kusura bakmasın..

Güzel bir buluşma oldu Şadan hocamla tanıştık ilter geç de olsa katılabildi buluşmaya :) ve bir haftasonu gezisi planladık yeni fikirlere açığız daha tasarım aşamasında o tarafa gidenler yolu bilenlerden tavsiyeler bekliyoruz ve en önemlisi herkezi bekliyoruz herzamanki gibi...

gidigzergah.png

Değişik fikirlere değişik rotalara açığız daha önceden gittiğiniz bildiğiniz yollara gitmek gidenler için kolay bizim içinde yeni yerler olacak bence.

Yorumlarınızı tevsiyeleriniz ve düşüncelerinizi bekliyorum... :bounce:

Son düzenleme:
bunlarda benden :) çok güzeldi katılan arkadaşlara teşekkür ederim. Muhabbetin tadından 12 de çıktık.

Bahçelievler metrosu (ankaray) önünde buluştuk:

Çayyolu Arcadium yanı olan Bahçemizde de oturup bişeyler yedik. Bir sonraki gezi için planlar yaptık. Sağolsun yunus hocam haritalı geldi :)

hararetli konuşmalar :mrgreen:

Yunus hocamın kaçış planı :p:)

bende sizi park caddesinde aradım bahçemizin arkasındaki komşunun oralardaydım bende :) başka yere gittiniz sandım bende park caddesinde görmeyince..

bende sizi park caddesinde aradım bahçemizin arkasındaki komşunun oralardaydım bende :) başka yere gittiniz sandım bende park caddesinde görmeyince..

Park caddesine geldik ve turladık oralarda. bi telefon etseydin çok rahat bir şekilde bizimle gelebilirdin :wiinkk:

pek değerli cıbırcılar cem ve tarık ben bugün saf su -antifiriz karışımı ekledim %50-%50 ,motorun solunda selenin altında ki kısımda biraz eğildiğiniz de yedek depoyu göreceksiniz ordan su seviyenize bakabilirsiniz ,durum benim ki kadar içler acısı ise seleyi sökün altında yedek depo kapağını göreceksiniz ordan ekleme yapabilirsiniz ,benim ki tükenmiş durumdaydı bilginize =)

dostum turgay, bak işte canavar da öyle sorunlar da yok be kardeşim :D ne o öyle eğil kalk... tertemiz valla :p

pek değerli cıbırcılar cem ve tarık ben bugün saf su -antifiriz karışımı ekledim %50-%50 ,motorun solunda selenin altında ki kısımda biraz eğildiğiniz de yedek depoyu göreceksiniz ordan su seviyenize bakabilirsiniz ,durum benim ki kadar içler acısı ise seleyi sökün altında yedek depo kapağını göreceksiniz ordan ekleme yapabilirsiniz ,benim ki tükenmiş durumdaydı bilginize =)

hmm desene motorları yakcakmışız:D hemen gidip bi bakayim.

bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim ihşallah başka güzel buluşmalarda ve daha kalabalık organizasyonlarda buluşmak ümidiyle

arkadaşlar öncelikle herkese merabalar.ben yenimahallede oturuyorum. motoru aldım sonunda; bundan sonraki gezilere-toplantılara katılmak isterim.herkese kazasız sürüşler:rendeer:

Bende ekime kadar ankaradayım büyük ihtimal görmüşsünüzdür beni Sarı gt250 cometle dolasan benim :mrgreen: yada 35 plakalı bi ybr ile herkese iyi günler aranızda olmak dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar