[Ankara - MT]

Vay hocam naber ? Nası motor, dediğim yerlerde bi sorun yok di mi ? Benden iyilik. Aynı tas aynı hamam..

iyidir sağol. motor benden de iyi. inan abartmıyorum. başka bir motor gibi. tekrar sağol. yağ filtresinin orada bir sorun yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

fatih ruhsat sahibini istiyolar. aramadı beni. umarım halletmiştir.

zaten buluşmaları 7ye falan çeksek diyorum. kimse için sıkıntı olacağını sanmıyorum. en az 10a kadar oradayız nasılsa. bundan böyle her cuma 7de olsun.

ozaman işler bayağa karışır. ruhsat sahibi balıkesir de idi yanlış hatırlamıyorsam.
inşallah hava iyi olur da gelirim.saat 7.00 bana çok uygun:cat:

jr.

fatih gel de motoruna bakayım ne kadar parlamış :)

bence de süper saat 8 için eve gidip tekrar gelmem gerekiyor. motoru getireceğim zaman gölbaşı git gel 730u bulur ama yarın getirmem. saat 8i sertaç panoraya yetişemiyo diye koymuştuk. şimdi ayağına geldik :mrgreen:

kardeşinde ehliyet yok muymuş yaw.. baya da geziyodu :cyclopsan
ben bi arayayım burak'ı ozmn..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

bu arada yrn için beni affedin ince bi işim var daha önceden belirlenmiş :wiinkk:

burak'ı aradım kardeşi ehliyetsizlikten, artçısı kasktan ve ruhsat sahibi de sanıyorum ehliyetsiz birine motor vermekten ceza yemiş.. burak'ın söylediğine göre motor hala üzerine alınmadığı için ceza kesilmiş dedi ama ehliyetsiz yakalanınca ruhsat sahibine de ceza kesiliyor ve bu ceza eski sahibine gitmiş..
yrn gidip motoru çıkartıcaz tekrardan geçmiş olsun diyelim :pale:

Yarın akşam ben de geliyorum bi aksilik çıkmazsa, 7 iyi olur bence de zaten erken geliyordum en az yarım saat. Yalnız, yarın yağmur yağarsa nasıl gelicem onu düşünüyorum...

burak'ı aradım kardeşi ehliyetsizlikten, artçısı kasktan ve ruhsat sahibi de sanıyorum ehliyetsiz birine motor vermekten ceza yemiş.. burak'ın söylediğine göre motor hala üzerine alınmadığı için ceza kesilmiş dedi ama ehliyetsiz yakalanınca ruhsat sahibine de ceza kesiliyor ve bu ceza eski sahibine gitmiş..
yrn gidip motoru çıkartıcaz tekrardan geçmiş olsun diyelim :pale:

selamlar,sertaç ve yasin. şimdi kim kim çıkaracaksınız motoruç ruhsat sahibi gelecek mi? yoksa sen ve burağın kardeşimi çıkaracaksınız. bence de yazık olmuş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

bir yanlışlık olmazsın. çayyolundaki çay bahçesinden bahsediyoruz değil mi?
kafiyeli oldu be:mrgreen:

mekanda sıkıntı yok.. tereddüte düşmeyin.. her cuma çayyolu arcadium bitişiğinde, bahçemizdeyiz :)

burak'ın kardeşiyle gidicez yrn.. ruhsat sahibine gerek olmaz sanırım.. illa isterlerse noter satış kağıdıyla fln çıkar bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------

bu arada kimse beni sormuyor ya.. o akşam eryamandan gönderdiniz beni.. sabahında ztn burnum tıkalıydı, eryaman dönüşünden sonraki gün de akmaya başladı ama toparladım kendimi :) serdar da kaybolmadan bulmuş evini güzel gündü, zaten ne zmndır motora binememiştim, artçı olmak da iyi geldi :)

mekanda sıkıntı yok.. tereddüte düşmeyin.. her cuma çayyolu arcadium bitişiğinde, bahçemizdeyiz :)

burak'ın kardeşiyle gidicez yrn.. ruhsat sahibine gerek olmaz sanırım.. illa isterlerse noter satış kağıdıyla fln çıkar bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------

bu arada kimse beni sormuyor ya.. o akşam eryamandan gönderdiniz beni.. sabahında ztn burnum tıkalıydı, eryaman dönüşünden sonraki gün de akmaya başladı ama toparladım kendimi :) serdar da kaybolmadan bulmuş evini güzel gündü, zaten ne zmndır motora binememiştim, artçı olmak da iyi geldi :)

çok geçmiş olsun. serdar hızılı mı gitti yoksa?:)

yok yaw ne hızı chopperla :) adamlar motoru da kaskı da süper yapmış ama bana yaramadı..
motor artçı için güzel.. serdarın üstünden bile görebiliyordum önümü ama ben rüzgardan kaçmaya çalıştığım için işime yaramadı :) bu sefer de kaskın arkasına saklanayım dedim ama onu da baya aerodinamik yapmışlar, bütün rüzgarı arkaya veriyo meret :)
neyse ztn bişeyim yok, iyi geldi gerçekten :mrgreen:

yok yaw ne hızı chopperla :) adamlar motoru da kaskı da süper yapmış ama bana yaramadı..
motor artçı için güzel.. serdarın üstünden bile görebiliyordum önümü ama ben rüzgardan kaçmaya çalıştığım için işime yaramadı :) bu sefer de kaskın arkasına saklanayım dedim ama onu da baya aerodinamik yapmışlar, bütün rüzgarı arkaya veriyo meret :)
neyse ztn bişeyim yok, iyi geldi gerçekten :mrgreen:

:mrgreen:alemsin

jr.

ruhsat sahibi gerekecek bilginiz olsun yasin.

ben anlamadım. yasin serdarın artcısı mı oldu pazar dönüşte?

Çevir kazı yanmasın, sen bi daha binersin benim motora. :p Tabi keyifli olmaz bununla sürat yapmak. :)

yok yaw o gün oraya motorsuz gelmiştim ztn :pale:

serdar desene o göbekle seni aldım daha ne sürat yapacaktı diye :p

bence ağır değil tam da can alıcı cümle o olmuş.. başka bişey yazmaya gerek yok :) o resmi gören scooter değil de touring motor alıyorum diye kaçırmak istemez :)

jr.

banane resmi görenden alandan verenden..peki biz n'olucaz? :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------

yasinim fotoda senin motor yok tabi rahatsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar