gel bir tanışalım, beğenirsek yardım ederiz

:mrgreen:
hoşgeldin forumumuza. yardımcı olunur (diyorum çünkü ben benzin koymaktan başka motosikletten çakmam :mrgreen:..araba olsa durum başka)
yasin sen apaçi gibi açık kelle ve tişörtle bin motora sonra bana laf sok. olan intrudırın karizmaya olmuş (serdardan bahseden yok yannız ehahaha :mrgreen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 ----------
ha bi de yağ seviyesini kontrol edebiliyorum. kitapçıktan okuyup öğrendim geçen :mrgreen:.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:42 ----------
zincir de yağlayabiliyorum. temizlemeden tozun pisliğin üstünden :mrgreen: (yav ne çok şey biliyormuşum. gidip yerli motosiklet üreteyim atölyede

)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 ----------
CBF 150! motoruma aşığım! Her yolun, her amacın motoru! Yeryüzünde üretilebilecek en pratik, en hafif, amacına göre en karizma, verimine göre en ekonomik motor. Turink mi desem, enduro mu, neyk mi? CBF 150 kendisine ait bir sınıf yarattı.
"CBF 150 tanrının bizleri hala sevdiğinin en net göstergesidir." <papa 2. jan pol>