[Ankara - MT]

Internetten sipariş mümkün olsa yapıcam da kredi kartım yok, hem çok daha ucuz internette lakin bişeyi denemeden görmeden almak pek içime sinmiyor o ayrı mesele. Bakalım suku götürecek beni ama ne zaman. :p

sukunun dediği yere gittim ben bugün.. aklıma yatan çok güzel bişe görmedim ama bakmakta fayda var.. 30 tl ye de var 59€ ya da..

Yolu bilsem kendim gidicem ama suku kendin gitme diyo, götürücek heralde beni bakalım. :) Saat 7'de kapanıyor dükkanlar suku bak ona göre. :p

sukunun dediği yere gittim ben bugün.. aklıma yatan çok güzel bişe görmedim ama bakmakta fayda var.. 30 tl ye de var 59€ ya da..

hadi ordan sen bakmasını bilmemişssindir :mrgreen: ben seni götürürüm merak etme cumartesi gidelim hem havada ısınmıs oluyor bıraz ,sende bu havada bınme motora ayrıca antifiriz suyunu ıhmal etme

hadi ordan sen bakmasını bilmemişssindir :mrgreen: ben seni götürürüm merak etme cumartesi gidelim hem havada ısınmıs oluyor bıraz ,sende bu havada bınme motora ayrıca antifiriz suyunu ıhmal etme

Gel sukucum gel,motorunla görelim biraz da seni buralarda:mrgreen:
Sonra korkup kaçmak yok ama ha:p

Yasin naber ? Sesin çıkmıyo ne zamandır. Sınavlar mı bastırdı ? Fatihin motora bi bakım yapıcaz, haftasonuna kadar alırsa malzemeleri. Sende gel o zaman. :cat:

Hacı bizim burda bi arabacı vardı Serkan yaparlar demişti ama gittim sordum yapmıyorlarmış illa motorcuya git dediler. Ben de gittim kapalı otoparka koydum motoru, orda ne görsem beğenirsiniz? Benim motorun abisi vardı Intruder M1800R, gittim yanına koydum kardeş diye. :D OF çok çılgın bi alet ya, param olsun valla da alıcam billa da alıcam 1800'lüğünü...

Serdar, su rezevuarının seviyesini ayaklığın gövdeye bağlandığı noktanı sağ yukarısındaki bi pencereden kontrol ediyormuşsun. Üst cizgi dolu, alt çizgi boş..Ordaki kapağı çıkardığında rezervuara erişiyosun. Bende VZ 800'ün servis elkitabı var, ondan baktım. Ustaya götürdüğünde, antifriz derecesine bakabilmek için o kapağı sökmesi gerekecek. Altta iki, üstte 1 vida tutuyor.

Demişim..:)

Ben antifriz ölçeri aldım bugün. Yarın gel bakarım istersen.

Hmm cebim var zaten benim sende. Akşam 6 gibi her gün müsait olurum da...sen şimdi nasıl bulacaksın benim evi..hmm hafta içi bigün, yarın da olur, öğlen benim iş yerine gel. Sen Yıldız'a gelince beni ara, buluşuruz.

Hacı öyle bir adama söyledin ki bunu :D ben Ankara'nın çoook az yerini biliyorum. Yıldız derken? :D

Tamam o zaman olayı hiç abartmayalım. Meteoroliye göre hava ısınıyor. Haftasonu 18 derece civarı olacak. Şimdilik bi sorun olmaz. Don yapma ihtimali en azından 1 hafta yok. Haftasonu nasıl olsa bi buluşma olur. O zaman bakarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar