[Ankara - MT]

bide çarşamba akşam kızılaydan geliyordum. hava yağmurlu idi. motoru tam parkettim. radyatörün oradan duman çıktı biraz. sebebi ne olabilir?

Bi Murat'a ulaşalım bakalım..

O duman değil buhardır. Yağmursuyu gelince ısıdan buharlaşmıştır.

jr.

murat abi 600 bizi bozar..yiibadan parça da uyduramayız onlara..yıkar geçer valla..bizim muratın stkanuni 170 liraya bakıma giriyomuş, cubuphh 45 lira..cubuphhtan şaşmıycaksın :mrgreen:

Fatih konuştum Muratla. Saat 9 gibi anca gelirim diyo oraya. İstersen Hakanın oraya gel sen saat 7 gibi. İçerde de takılırız. Canı sıkılıyo zaten. Konuşuruz orda.

:) yav belki de dumandır. Motor yatak sarmıştır, yağ yakmaya başlamıştır, herşey olabilir..Neden öyle diyosunki :mrgreen:

Geliyo musun ?

Beyler bişey danışıcam, sizce montun ve pantalonun içliğini takmak için erken bi vakit mi? Hiç içlikle giymedim de, aradaki farkı bilmemekteyim...

Beyler bişey danışıcam, sizce montun ve pantalonun içliğini takmak için erken bi vakit mi? Hiç içlikle giymedim de, aradaki farkı bilmemekteyim...

Kesinlikle zamanı emin ol feci üşüyorsun bu havalarda....ancak kullanacağın iç çamaşırın %100 pamuklu olması gerekiyor...aksi takdirde ter devamlı üzerinde kurur ve malum sonuç eklem romatizması....

Beyler,
Bana yardım edin. Motor için en uygun ve kaliteli kıyafetler nerde var? Birde neler edinmem lazımdır?

Sakata gelmemek için. Üşümemek için.. Islanmamak için...
Bakın biraz önce çok önemli bir paylaşım okudum.. %100 pamuklu olmalı gibisinden...

Son düzenleme:
beyler şu ilana bir bakın
http://www.sahibinden.com/650_gs_bmw_motor_11_adet_motor-03WQQaXQQ18194991WQQpXQQdisplayitem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------

ortaya 3er 5 er atalım. isteyen istediğini alsın. nasıl fikir:mrgreen:
tamir işini de serkan halleder nasılsa:)

Hmm bende ev döndükten beri r 1200 gs'ler 1100 gs lere bakıyorum. Senin linktekiler polisten çıkma anladığım kadarıyla. Toparlamak baya masraf ister.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar