[Ankara - MT]

Sağol Septimus pek yararlı oldu bu bilgi. Ankara'nın yollarını bilmemekten yakınıyordum, böyle böyle öğrenicem anlaşılan. ^^

Evet baktım şimdi google maps den, kolay gibi gözüküyor. O otobüslerin durduğu mesa bloklarının ordan sola dönmem gerek anladığım kadarıyla.

jr.

gelmessen zaten çullanırız..uygun bir yer bulalım diye canımız çıktı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------

serkan yok ya ne mahsuru olacak. iyi olur tanışırız. sıkılmaz umarım.

abi sağol...attık bi kuruma kapağı ama pencere önü çiçei gibi duruoz sabah sekiz akşam beş

hacım pek tanışmadık amma sende salaş sanat atölyesi ltd.şti. potansiyeli vardı :cherry:
nasipte memuriyet var imiş.
vatan sağolsun :p

Pinçirim Muratım nerdesin ? Sesin çıkmıyo hiç ? Gelsene akşama.

Fatih sen ?

Tenebrosus, arkadium kolay bir yerde. Ümitköy'de kime sorsan gösterir. Eskişehir yolunda devam edip, solda Mc Donalds'ı görünce sola dön. Orda taksiciler vs. var sorarsan gösterirler.

Serkan'ım buralardayım....yoğun bir dönemden geçiyorum...akşam gelmem neredeyse imkansız...pazar için planın var mı?

Fatih uğradı yanıma bugün pazar günü beraber süreceğiz...Caner abi ile henüz konuşmadım...büyük olasılıkla Eymir olur gene...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar selamlar hayırlı cumalar/TÜNAL DEMİRKAYA-CAPANORD-

Bu arada birşey sormak isterim.. Pazar günü maça kadar dönmüş oluruz değilmi mangaldan? =)

jr.

ankara mt 2. geleneksel cuma çayı :p 7 kişilik katılımla gerçekleşti

sertaça tekrar hayırlı olsun,
serdara da aramıza hoşgeldin diyoruz

pazar günkü gezi hakkında ankara mt konsey kararını açıklıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 PM ----------

yol bozuk diye masada benden başka kimse çubuk karagölü istemedi :)

bi çabayla herkesi griğnparka çekmeye çalıştım ama fatihin başarılı çalışması sonucu (masa altından herkese 20şer lira dağıttığını düşünüyorum :mrgreen:) masadaki herkes eymire gitmek istiyor.

çubuk gezisi için organizasyon denememi geri çekiyorum :mrgreen: kolpa liste bile işe yaramadı.

ben kararsızım. moralim de zaten yok..bakarsınız katılırız size.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooooo

o sürüş düzenleri beni bozar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar