iyi akşamlar.
murat; 2 haftadır eymire gidiyorsunuz ki oraya gitmeyi ne hadar istediğimi biliyorsunuz ama her hafta bir aksilik çıkıyor malesefr:
ama olucak ben de birgün sizinle beraber eymirde olacağım.
erman seni de tebrik ederim. fotoğrafları koyda merakımız giderilsin.
nx4 falcon a ben de bakmıştım. evet yüksek ve fotoğrafta görüldüğünden çok daha güzel. tek sorun 400 cc için çok yakması ve top speed i az olması. ama nede olsa honda motoru. sağlamdır.
Hadi bakalım...bu sıralar yoğunum...o nedenle siteye giremedim ancak yazıyorum...bu pazar hava yağmazsa gidebiliriz....![]()
Hadi bakalım...bu sıralar yoğunum...o nedenle siteye giremedim ancak yazıyorum...bu pazar hava yağmazsa gidebiliriz....![]()
yasin, pinçir abi sanırsam eymire gitmekten bahsediyor. bize katılın abi.
arkadaşlar çayı ucuz güzel bir mekanı uzun araştırmalarımız sonucu bulmuş bulunmaktay (ney?) :mrgreen:
sertaça yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. yarın akşam saat 8de ümitköy arkadyum alışveriş merkezinin hemen bitişiğinde bulunan "bahçemiz" isimli mekanda buluşuyoruz. üstelik hem bahçesi var, hem de çay 1,50 :queen:
gelin konuşalım sukuya bedava köfteleri için teşekkür edip, adam başı yiyebileceğimiz miktarları iletelim
pazar günü için buluşma noktasını ve yol kalitesinden çekinen arkadaşlar için varsa farklı mekan fikirlerimizi de yarın akşam konuşalım, gelemeyen arkadaşlar için sitede bitmiş halini ilan edelim.
fatih ya..neden senin emektarla gelmiyorsun? cıbıf her yolu sever![]()
yasin, pinçir abi sanırsam eymire gitmekten bahsediyor. bize katılın abi.
arkadaşlar çayı ucuz güzel bir mekanı uzun araştırmalarımız sonucu bulmuş bulunmaktay (ney?) :mrgreen:
sertaça yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. yarın akşam saat 8de ümitköy arkadyum alışveriş merkezinin hemen bitişiğinde bulunan "bahçemiz" isimli mekanda buluşuyoruz. üstelik hem bahçesi var, hem de çay 1,50 :queen:
gelin konuşalım sukuya bedava köfteleri için teşekkür edip, adam başı yiyebileceğimiz miktarları iletelim
pazar günü için buluşma noktasını ve yol kalitesinden çekinen arkadaşlar için varsa farklı mekan fikirlerimizi de yarın akşam konuşalım, gelemeyen arkadaşlar için sitede bitmiş halini ilan edelim.
fatih ya..neden senin emektarla gelmiyorsun? cıbıf her yolu sever![]()