[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gençler,
Şu abiniz 47 yaşından sonra acaip motor hastası oldu kendi çapında. Amatörüm şu anda Mondial 151 RS ile size takılsam kabul edermisiniz. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim.. Ben Ankara'da Aydınlıkevlerdeyim. Selamlar..

estağfirullah.. ne demek.. her zaman.. gerçi zaten ben gelemiyorum ama arkadaşlar adına söylemiş olayım bari :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 PM ----------

nx4 falcon a ben de bakmıştım. evet yüksek ve fotoğrafta görüldüğünden çok daha güzel. tek sorun 400 cc için çok yakması ve top speed i az olması. ama nede olsa honda motoru. sağlamdır.

eh bi de vibrasyon olayı iyiden vardır diye tahmin ediyorum..

Gençler,
Karagöl yolu şehirden 100 km uzaklıkta ve yol kalitesi çok iyi değildir. Bilginiz olsun..
Selam

jr.

suku gene mıcıra sokacan bizi ya.. ne biçim yer öneriyosun abicim? mis gibi gıriğnpark varken (bak şimdi öneriler havada uçuşacak :mrgreen:)

serdar abi hoşgeldiniz. çok keyif alırız sizinle tanışmaktan. motorunuz gezilerimiz için yeter de artar. önemli olan korumalarınızın tam olması. 3 abimiz vardı 4 olsun daha iyi. sukutır iyidir güzeldir. dönüşte murat abi ya da yasin gaza gelmediği sürece 70-90 gidiliyor zaten.

hem bu gezide sertaç da olacak o yuzden 50 diyelim :mrgreen: :rendeer: sertaç wiğlawyu abicim.

ben honda beat kullandım. mondialim olmadı. mondialin ankaradaki en büyük servisleri altınparkın olduğu caddenin başında ve yiba çarşısında diye biliyorum.

suku gene mıcıra sokacan bizi ya.. ne biçim yer öneriyosun abicim? mis gibi gıriğnpark varken (bak şimdi öneriler havada uçuşacak :mrgreen:)

ben hava kara toprak mıcır camur balcık bataklık orman felan dinlemem her yerde giderim ben ybrman her yola gelirim sizler gibi cıbıfcı bitçi tırt motorculara benzemem hepinizi tekerde delerim :p :cherry:

jr.

(eyvaaa apaçi ruhu canlandı lam yıbırla iki toprağa girince..suyuna gidelim) doğrudur abicim..yaparsın abicim :mrgreen:

ben hava kara toprak mıcır camur balcık bataklık orman felan dinlemem her yerde giderim ben ybrman her yola gelirim sizler gibi cıbıfcı bitçi tırt motorculara benzemem hepinizi tekerde delerim :p :cherry:

Ney ney? Yıbırman'a apaçi ruhu bulaşmış:mrgreen:
Otobanda delerimmm:p

Pazar gününe kadar işlerimi yoluna koyabilirsem, bende katılabilirim.
Yalnız karagöl yoluna dikkat etmek lazım. En son gidişimde dikkatsizliğim yüzünden sert bir çukura girdim ve arka jantı yenilemek zorunda kalmıştım. :(

Ney ney? Yıbırman'a apaçi ruhu bulaşmış:mrgreen:
Otobanda delerimmm:p

Curve, geçen gün ostime gidiyordum benim düldülle, sol dikizden bir baktım SS'in birisi sakin sakin geliyor. Bayağıda cüsseli gibi görünüyordu , yavaşladım iyice önümden devam etsin diye, yanımdan geçerken farkettim ki RS125, o önde ben arkada tın tın biraz devam ettik ostime kadar. Gerçekten güzel motor. Kıymetini bil makinenin.
Yalnız önümden aprilia rs125 giderken, kaskımın içine kadar yağ kokusu geldi. Motordamı sorunu vardı yoksa senin makinede de geliyormu bu koku ?

Son düzenleme:
iyi akşamlar ankara. anlaşılan yol bozuk gibi.:silent:

Tenebrosus aksesuar alarak ne düşündüğünü yazarsdan daha yardımcı olabiliriz. motorun için mi yoksa kendine mi bişeyler alacaksın?

Curve, geçen gün ostime gidiyordum benim düldülle, sol dikizden bir baktım SS'in birisi sakin sakin geliyor. Bayağıda cüsseli gibi görünüyordu , yavaşladım iyice önümden devam etsin diye, yanımdan geçerken farkettim ki RS125, o önde ben arkada tın tın biraz devam ettik ostime kadar. Gerçekten güzel motor. Kıymetini bil makinenin.
Yalnız önümden aprilia rs125 giderken, kaskımın içine kadar yağ kokusu geldi. Motordamı sorunu vardı yoksa senin makinede de geliyormu bu koku ?

Motor iki zamanlı olduğu için bol bol yağ yakıyor.1lt yağ deposu var,yaklaşık 600-700km'de doluyor.Ama şehir içinde de kullanılacaksa,çok pratik olmadığını düşünmeye başladım.Çünkü aynalar arkayı düzgün göstermiyor,gaz kolu baya hassas ve diğer 125'liklere göre biraz çok yakıyor.Ama olsun motorumu hiç birşeye değişmem şimdilik.Hatasıyla sevdim onu ben:p

Motor iki zamanlı olduğu için bol bol yağ yakıyor.1lt yağ deposu var,yaklaşık 600-700km'de doluyor.Ama şehir içinde de kullanılacaksa,çok pratik olmadığını düşünmeye başladım.Çünkü aynalar arkayı düzgün göstermiyor,gaz kolu baya hassas ve diğer 125'liklere göre biraz çok yakıyor.Ama olsun motorumu hiç birşeye değişmem şimdilik.Hatasıyla sevdim onu ben:p

Performans olarakta kıyas bile kabul etmiyor ama :)
Hani az önceki tabirlerle delip geçiyor :mrgreen:
YBR ve CBF kadar az yaksaydı 28Hp olmazdı o makine.

ankarada amma tırt grup oldu nerde eski günler yahu halımı serelim gideceginiz yerlere gencler :mrgreen:

jr.

ehahaha..kimi bozuk yol sever. cıbıfcıya farketmez. benzini koyar gider. :mrgreen:

geçen hafta toprak yolda bile giderken dağa taşa vurdun kendini ztn :) biz havaalanı yolundan gitcez abi sen ovacıktan düz devam edip biyerden aşşağı inersin artık :p

jr.

valla yol nedeniyle katılım az olacaksa başka fikir alalım. mangal bu her yerde yanar :mrgreen:

jr.

brs.nin arabaya erhan abi fatih hocam ve serkanı oturtalım. konfor içinde gelsinler :mrgreen:

son geziler ya katılımın olması önemli derim ben.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 PM ----------

sukucum erhan abisiz fatihhocasız mangal mı olur (tribünlere oyniym) çılgın fatih, sen ben kaleşnikof gibi motorlarımız var diye herkesi öyle mi sanacağız :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 PM ----------

kızılca tarafında güzel biryer söylesin biri

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------

ismail ya bozuk derken senin şu eski resimlerden bir iki örnek koyar mısın? bi görelim ne kadar bozuk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 PM ----------

ya erhan abi orta refüjden o motorla nasıl "u" çekti? aklıma geldi şimdi helal valla (gaz verir gibi oldu ya :p)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 PM ----------

muratla biz ileriden dönelim diyorduk, erhan abi geçişi tamamlayınca utanıp peşinden dalıverdik :mrgreen:

bozuk yoll isterizz.. bozukk yoll isterizz:p beyler ben sizii toprakkdan takipp ederim.. benim motor asvalt sevmioo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar