[Ankara - MT]

jr.

güneye iniyoruz abi. panoraya gelin. bala yoluna gidiyoruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 PM ----------

mestırlakım var heyyyyyyyyyyyyyy :mrgreen: bir hafta internetle boğuştum bunu bulmak için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 PM ----------

arkadaşlar ateşte kararmasına aldırmayacağınız kötü bir çaydanlığı olan var mı?

11de panoradan hareket edelim çok uzak değil nasılsa. biz erzağımızı aldık. ızgara bende. kömür almamız gerekecek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 PM ----------

burada ruh yok ben arka bahçeye iniyom muhabbete. 1030 11 gibi gelirim.

bende yani girdim eve.. 11 geç değil mi yaa toplandık gittik diyene kadar saat kaç olur.. neyse bu saatte ortalığı karıştırmayayım :)

kızılbere murat abi nerde yaa yüzünü gören cennetlik wallaha..

suku
evo&ceyda
umut&kardeşi
serkan
çılgın motorcu fatih
pinçir abi
Erhan

11 Ekim 2009 Pazar saat 11.00 da Panora AVM buluşmak üzere :)

bulusalım gençlik :) 11 de tekerimiz döner Yasin gel hele alıcı gözüyle inceleyim su motoru panorada erken gel sen kahve içeriz :D

Vay Erhan abi de geliyormuş. Tamam o zaman 11 'de buluşuruz orda. Murat (pinçir) ve Caner Abi'de gelir sanırım. Henüz konuşamadık ama yarın belli olur.

:queen::queen::queen: Hadi canım ! :mrgreen:

Abi yakışır valla, ama gezi heralde biraz kısa sürer..:mrgreen:

jr.

yok mu eski caydanlığı olan..söz ben taşıyacağım. bi çay demleyelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------

anaa erhan abi geliyor :rendeer:

Bende yok valla..olsa tükkan senin. (çayla aram yok pek)

Beyler aldığım son habere göre Caner abi ve Murat geliyorlar. Hatta Caner abi bir de laz bakkal getiriyo yanında. ( Hakan uşağum geliyo Yasin.)

Son düzenleme:

jr.

arkadaş bizi köyde karşılayacak. gideceğimiz yere kadar kendisini arkasında taşıyacak birisi var mı? aracı yok bi 5-6 km kadar onu da alalım ayıp olmasın. var mı alabilecek birisi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

suku
evo&ceyda
umut&kardeşi
serkan
çılgın motorcu fatih
pinçir abi
Erhan abi
murat & artçısı

benim tanıdığım erhan abi hayabusa almaz. ama ilanı gitmiş. motoru değiştirmiş olabilir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------

arkadaşlar kipa tarafı değil de yukarıda ilk buluştuğumuz yerde buluşalım. duvara oturabiliyoruz orada.

Bende yok valla..olsa tükkan senin. (çayla aram yok pek)

Beyler aldığım son habere göre Caner abi ve Murat geliyorlar. Hatta Caner abi bir de laz bakkal getiriyo yanında. ( Hakan uşağum geliyo Yasin.)

Serkan merhaba...bizim kapının önünde ki gs 650 yi fark ettin mi? sanırım ekibe bir motor daha katılacak :) bu arada Caner abi ile yarın 10:00 da Meriç büfede buluşacağız...Hakan için kask lazım ne yapacağız? bende ki fazlayı Caner abiye vermiştim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 PM ----------

herkese merhaba. murat; ben yeni geldim ve çok yorgunum. keşke halim olsa da çıksam.
yarın için; sanırım gelemeyeceğim. birader burda ve cbf ni götürecek. onun işleri var. size şimdiden iyi eğlenceler.

Yapma ya hoca...keşke gelebilseydin...neyse sana kolay gelsin diyelim o zaman ama vakit bulursan kaç gel...

Burçinin kaskını veririm, sorun değil.

O motor Aygaz da çalışan Mustafa abinin kayınbiraderininmiş. İstanbul'dan gelmiş, 4,5 saatte. (Abi diyorum size basalım bizde İstanbul'a diye). Sana attıım maile baktın mı.?

O motor Aygaz da çalışan Mustafa abinin kayınbiraderininmiş. İstanbul'dan gelmiş, 4,5 saatte. (Abi diyorum size basalım bizde İstanbul'a diye). Sana attıım maile baktın mı.?

Hayır bakayım şimdi ...hadi ya bende heveslenmiştim iyi bir motorcu daha oldu sitede diye...:)

lütfen sohbet ve muhabbetlerimiz msn de yapalım arkadaslar gezimize ve erhan abinin ne motor aldıgına konsantre olalım:mrgreen:

jr.

mestırlok garanti kağıdında diyor ki. motorunuz bu ürün kırılarak ya da açılarak çalınmışsa 1000$ ödüyoruz. hadi babalar girişip 3e bölmeyi deneyelim kilidi :mrgreen:

Serkan baktım aslında olabilir ama gönderirler mi? bu arada ben kaçtım herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar