cümleten hayırlı bayramlar arkadaşlar, size bi sorum daha olcak:S benzin yerine motorin koyulursa ne olur benzinde motorin karışıkmı nawl anlarız ?
Arkadaşlar hepinize selam benim bi sıkıntım var iki hafta önce aldığım regal raptor 250 var clas model ramazan dolayısıyla fazla binmedim mahalle içinde batıkentte dolandım arada , bugün sol arka sinyalim yanmadığı için gimat sanayide basşkent motor var oraya gitmek istedim hem sinyale baktıracaktım hemde bi motoru dinlesin istedim metin ustamotoru çalıştırdım jikle ile bıraktım beş dakika falan çalıştı arada bi stop edecek gibi oldu elle gaz verdim bu arada taktım kaskımı vitese taktım iki metre gittim stop etti bidaha da çalıştıramadım . uğraşırken aküyü bitirdim
gittim sanayide şarj ettirdim geldim taktım tekrar denedim gene çalışmadı buji anahtarım olmadığıiçin bujiyi sökemedim , vurdurmayı denedim gene çalışmadı fazla da bilgim olmadıgı için akü birdaha boşalmasın diye fazla uğraşamadım ne yapmam gerek bayram tatili girdi araya ustayada götüremiyecez. yardım lütfen
Selam ankara mt. öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun..
Yaklaşık 1 ay sonra bende aranıza katılıyorum 13 ay boyunca sizinleyim..
Dağıtım birliğim ankara karargah destek destek grup komutanlığı kıtalara cıktı
Havacıyım..
İnşallah görüşürüz..
Selam ankara mt. öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun..
Yaklaşık 1 ay sonra bende aranıza katılıyorum 13 ay boyunca sizinleyim..
Dağıtım birliğim ankara karargah destek destek grup komutanlığı kıtalara cıktı
Havacıyım..
İnşallah görüşürüz..
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza cbr 125 ile katılcam inşallah. ailem antalya'da ikamet ediyor. ben de ankarada okuyorum. cbr 125 benim ilk motorum yaz basında aldım. yalnız ufak bi sorum var, 22 ağustosta a2 sınavına 18eylül'de de direksiyon sınavına girdim. iki sınava da antalyada girdim sürücü kursumda antalyada zaten. bu aksam itibari ile antalya'ya gidiyorum babam 1 2 gün sonra otobüs firması ile motorumu yollayacak. sorum burda baslıo. sürücü kursu ehliyetin 20 güne cıkacağını söylüyor. benim ehliyetimi ankaradan alma şansım var mı? yani bu dosya ankaraya filan gönderilebilinir mi? bileniniz duyanınız var mı? aynı soruyu başka bi topic te daha sordum ama oraya bakmak istemeyenlere ulasabilmek için bir de buraya yazdım.
:rendeer:
Arkadaşlar hepinize Ayvalıktan selamlar...ve iyi bayramlar....yarın sabah saat 8 de yola çıkıyorum..yolda bol bol resim çekmeye çalışacağım..kısmet olursa evime dönunce paylaşırım sizlerle de..dualarınızı eksik etmeyin gelince görüşmek üzere..