[Ankara - MT]

jr.

yolda görsen tanırsın, sukunun yıbır mavidir..grubu grup yapan, önde giden abidir :rendeer:

günaydın millet..

Tamam Murat, alırım sonra :cat:

hadi bi tane de benden ;
Evrendir hep organize eden, Fatih gider dereden tepeden düşmeden :cherry:, yenir mi sucuk ekmek hiç, Murat abi gelmeden

Ulen Evren neler yaptırıyosun bize..:mrgreen:

beyler uzun lafın kısası.. hepimiz karagol hastası..lafıma inanmayan gelsin gorsun mangal sefası..

yasin sen cumartesi günü napıyon??

cumartesi iftara kadar bir işim yok ama iftardan sonra çalışıyorum.. :pale:
ramazan boyunca haftasonları bi organizasyonda görevliyim, ondan uzak kaldım zaten sizlerden..

murat abi kırma gençleri.. hadi seni de görmek istiyoruz aramızda :wiinkk: (sanki ben gelebiliyorum da :) )

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yaş 24 bahçelievler tarafındayım honda cbr 125 im var oralar yakınsanız beraber takılırz bahçeli race motor grubu kurmayı düşünüorm unutmayın motorcunun dilinden motorcu anlar.... :rendeer:

hoşgeldin :rendeer:

buluşmalara fln geldiğinde tanışır görüşürüz.. bende bahçeliye yakın sayılırım memleket de rize :wiinkk:

jr.

hoşgeldin tsunami, ankaranın 4 bir yanındayız..ama grubumuz içinde, başka grup kurmayız :mrgreen:

vay canına ne çok sanatçı varmış bizden :mrgreen:

hoşgeldin.ben de çiğdem mahallesi taraflarındayım eh işte çok uzak sayılmaz:)

hoşgeldin tsunami en kısa zamanda gezilere beklioruz bende çayyolundayımm...

ya demeden edemiycem herkeste bi maşallah sanatçı ruhu varmış:)

günaydın millet..

Tamam Murat, alırım sonra :cat:

hadi bi tane de benden ;
Evrendir hep organize eden, Fatih gider dereden tepeden düşmeden :cherry:, yenir mi sucuk ekmek hiç, Murat abi gelmeden

Ulen Evren neler yaptırıyosun bize..:mrgreen:

Serkan ben unuttuum...sende istemedin...sanırım fazla yemekten oldu :)

hosgeldin tusunami.. trabzonun neresindensin.. ben surmeneliyim.. buarada arkadaslar icinizdeki tek devlet sanatcısı benim sanırsam..luttfen yani:=))

Herkese selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım regal raptor aldım 250 clas model şu an için sadece deneme alıştırma sürüşleri yapıyorum umarım kısa sürede ustalaşır aranıza katılırım gezilerinizde :)şimdilik iyi geceler hepinize ANKARA BATIKENTTEYİM

jr.

mrcarizma hoşgeldiniz.

şu listeyi yapalım artık. kimler geliyor?

murat abi
suku
evo - ceyda
sertaç
fatihhoca
fatih
serkan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar