[Ankara - MT]

gürkan geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah??

kuvvetmira'nın motoru çıkmış parktan, konusu vardı ona da geçmiş olsun diyelim :)

Sorma motor 1998 falan galiba..6500'e aldı. 2000 falan harcadı. Muhtemelen dediğin kadar yakıyodur. :cherry: Geçen 270'le radara girmiş, polis 300'ü geçseydin radar yakalayamazdı demiş. :mrgreen::mrgreen:

abi akşam akşam güleceğim yoktu ha:) süpermiş

gürkan noldu ya geçmiş olsunn hayırdır ?

Son düzenleme:

jr.

"murat abi yoksa yanmaz bu mangal" isimli imza kampanyası yapıyoruz

jr.

"murat abisiz mangal, çakma, kırma sivas kangal :p" isimli de anket yapacağım

jr.

"sucuklar kangal kangal, var mıdır sensiz mangal? abi eğer gelmezsen, türkücü olur mustafa sandal :p" (daha fazla zorlamasam iyi olur, kokular yükselmeye başladı :mrgreen:)

sürekli vurdurarak çalışmak sakıncalı bir durum zaten garantisi var motorunun bir an önce servise götürmelisin daha rodajın bitmesine çok var motora zarar verirsin ve ummadıgın masraflar ortaya çıkabilir geciktirmeden servise götür marjla çalışmıyorsa garantiden sorun neyse halletmeleri lazım:cat:

gidecektim servise cumartesi iş çıktı,o da yattı hadi bakalım:pale:
şu okullar başıma musallat olmadan bir soksam da servise içim rahatlasa:)

bakalım evren inanki gelmeye çalışacam inşallah çünki bugünleri arıycaz bunuda biliyorum bir ay sonra havalar soğumaya başlar

jr.

"abimiz gelmem diyor, olalım buna mani..murat abi gelsin diye, herkes yazsın bir mani" isimli sazlı atışma da düzenliyorum :) hadi destek olun

jr.

ahanda yanıt geldi..saldırın :queen: tuş edip getiriyoruz..gelmezse elleri ayakları bağlayıp sukunun yebereye artçı yapalım :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 PM ----------

"mangalımız tüterken, sucuklar gani gani..kokuyu alan karagöl, sormaz mı murat hani :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar