curve hoşgeldin aramıza
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------
erhan abi merhaba nasılsınız ??
merhabalar.ben de aranıza yeni katıldım.motorum hazır da,ehliyetimde bir problem olduğu için sınava ekim'de girmek zorunda kaldım.o zamana kadar da eğitimlerimi tamamlamaya çalışacağım inşallah![]()
Zafer bayramınız kutlu olsun...
Zafer bayramınız kutlu olsun...
abi sorma yarın boya yapacağım dükkanı boyayacağız bu hafta yokum zaten belli bir proğramda yok ama olsun katılan arkadaşlara şimdiden kazasız belasız sürüşler dilemekten başka çaremizde yok abi ben motoru satacam haberin olsun seneye hazırlık yapmak lazım bi transalp veya bmw f 650 düşünüyorum bakalım kısmet olursa seneye tabi
hayırlısı abi ben uzun yol için düşünüyorum şöyle işlerimi yola koyum hakikaten alıp başımı gitmek istiyorum abi durmak istemiyorum cumartesi pazar ankarada buda iyi ve uzun yola gidecek motorla olur değilmi para meselesi tabi gücüm yeterse 10 bin liraya kadar çıkmayı düşünüyorum kısmet
PİNÇİR sizin isminiz ABDUL.. müydü ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 AM ----------
Benim favorilerden bir tanesinin linkini yazayım:
http://www.sahibinden.com/sifirdan_farksiz-sahibinden_cok_temiz-23WQQaXQQ12875599WQQpXQQdisplayitem[/QUOT
Kerim,benim ismim....siz beni hatırlamıyorsunuz ama ben sizi hatırlıyorum askeri personeldiniz değil mi? sanırım uçucu sınıfdan....
İyilik, ben süperim de:cat:, sen yoruldun sanırım bu hafta
ale:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------
Merhaba, hoşgeldin :rendeer:, motorun da güzelmiş :wiinkk:
merhabalar.ben de aranıza yeni katıldım.motorum hazır da,ehliyetimde bir problem olduğu için sınava ekim'de girmek zorunda kaldım.o zamana kadar da eğitimlerimi tamamlamaya çalışacağım inşallah![]()