[Ankara - MT]

merhabalar.ben de aranıza yeni katıldım.motorum hazır da,ehliyetimde bir problem olduğu için sınava ekim'de girmek zorunda kaldım.o zamana kadar da eğitimlerimi tamamlamaya çalışacağım inşallah:D

curve hoşgeldin aramıza :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------

erhan abi merhaba nasılsınız ??

curve hoşgeldin aramıza :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------

erhan abi merhaba nasılsınız ??

İyilik:), ben süperim de:cat:, sen yoruldun sanırım bu hafta :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------

merhabalar.ben de aranıza yeni katıldım.motorum hazır da,ehliyetimde bir problem olduğu için sınava ekim'de girmek zorunda kaldım.o zamana kadar da eğitimlerimi tamamlamaya çalışacağım inşallah:D

Merhaba, hoşgeldin :rendeer:, motorun da güzelmiş :wiinkk:

abi sorma yarın boya yapacağım dükkanı boyayacağız bu hafta yokum zaten belli bir proğramda yok ama olsun katılan arkadaşlara şimdiden kazasız belasız sürüşler dilemekten başka çaremizde yok abi ben motoru satacam haberin olsun seneye hazırlık yapmak lazım bi transalp veya bmw f 650 düşünüyorum bakalım kısmet olursa seneye tabi

Zafer bayramınız kutlu olsun...

SAĞOL :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 AM ----------

abi sorma yarın boya yapacağım dükkanı boyayacağız bu hafta yokum zaten belli bir proğramda yok ama olsun katılan arkadaşlara şimdiden kazasız belasız sürüşler dilemekten başka çaremizde yok abi ben motoru satacam haberin olsun seneye hazırlık yapmak lazım bi transalp veya bmw f 650 düşünüyorum bakalım kısmet olursa seneye tabi

Sana kolay gelsin, motor tercihlerin güzel, bilirsin benim tercihte biraz TRANSALP tarafı ağır basıyor, hayırlısı :)

hayırlısı abi ben uzun yol için düşünüyorum şöyle işlerimi yola koyum hakikaten alıp başımı gitmek istiyorum abi durmak istemiyorum cumartesi pazar ankarada buda iyi ve uzun yola gidecek motorla olur değilmi para meselesi tabi gücüm yeterse 10 bin liraya kadar çıkmayı düşünüyorum kısmet

PİNÇİR sizin isminiz ABDUL.. müydü ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 AM ----------

hayırlısı abi ben uzun yol için düşünüyorum şöyle işlerimi yola koyum hakikaten alıp başımı gitmek istiyorum abi durmak istemiyorum cumartesi pazar ankarada buda iyi ve uzun yola gidecek motorla olur değilmi para meselesi tabi gücüm yeterse 10 bin liraya kadar çıkmayı düşünüyorum kısmet

Benim favorilerden bir tanesinin linkini yazayım:
http://www.sahibinden.com/sifirdan_farksiz-sahibinden_cok_temiz-23WQQaXQQ12875599WQQpXQQdisplayitem

evet abi baktım bu resme inşallah kısmet tabi :)

size iyi geceler yarınki toplantıda sürüş yapan arkadaşlarımızın kazasız belasız sürüşler yapmasını temenni ederken sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlerine dönmelerini canııı gönülden dilerim :)

16j1m9y.jpg

işte bu abi boyuma uygun motor sanırım ve muhteşem görünüyor bmw f 650

İyilik:), ben süperim de:cat:, sen yoruldun sanırım bu hafta :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------

Merhaba, hoşgeldin :rendeer:, motorun da güzelmiş :wiinkk:

teşekkürler,son kalanları biraz ucuza veriyorlardı,ben de atladım hemen.bakalım daha çok kullanamadım ehliyeti alamadığım için ama şimdilik memnunum :mrgreen:
daha rodajda olduğu için tam hünerlerini de göremedim tabiki.:)

jr.

ahanda sukuba sıfır dokuz aramızda :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 AM ----------

hoşgeldin sukuba, yunus muydu isim (yanlışsa affola görmeyeli asır oldu)

curve hosgeldin seni tanıdım sanki motordan :cherry: bide sınav magduru olmandan :cherry:

hatırlayamamıştım da şimdi geldi aklıma:mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar.. özledim buralara takılmayı. kel kör bişi de olsa bi motosikletim olsaydı dediğim de çok zaman oluyor.. yaz da bitiyor.. belki artık önümüzdeki bahara.. noff noff

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar