[Ankara - MT]

ağbiler...sucuk işi yedikten sonra kapalı kaskta sıkıntı yaratıyor afedersiniz geğirince falan :p ben de alternatifler üzerine günlerdir düşünüyorum...

bu arada geçen çamlıdere gezisinden dönerken kazan'da çay içtiğimiz arkadaşlar hatırlayacaklardır ordaki adamın bize çiğ köfte sözü vardı, erhan abi telefonunu almıştı adamın, o işi de bi netleştirebilirsek şahane olur, renkli olur beleşten çiğ köfte ziyafeti...

bir de dönüşte geçen pazar yapamadığımız karting işini hipodromun orda pekala yapabiliriz...
6.5 hp 10 dk 10
9 hp 10 dk 20 lira gibi bi tarifeleri var ve pistleri ankaradaki en büyük pist zannedersem...

jr.

abicim, yol boyunca o anı tekrar tekrar yaşıyosun fena mı :mrgreen:

iyi fikir karting. halimiz olursa yapalım..koyduk plana gitti.

bu arada duvpuduv dostumuz vardı hiç görünmüyor nerelerde o yahu? söylenmesi çok güzel bi nicki vardı...duvpuduv duvpuduv...eheheh

Herkese selamlar saygılar.Bende motosiklete ufaktan başlangıç yapıcam.Ankaradan katılıyorum :D Uzun bir süre araştırmam sonunda kanuni hussar 125 siparişi verdim 2 gün içinde gelicek.İnşallah problemsiz bir şekilde scooterıma kavuşurum.Herkese kazasız belasız sürüşler :)

hoşgeldin mvrat...sanırım aramıza bi murat daha katıldı :)

motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan

Motosikleti
yok
hoşgeldin mvrat yeni motorun hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan ....
evet günaydın arkadaşlar :) nasılsınız bakalım

jr.

evo & emre
erhan abi
sertaç
murat&(kuzenin geliyo mu)
fatihhoca
serkan
umut

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------

mvrat hoşgeldiniz,

hussarın şekline bayılıyorum. hayırlı olsun, keyifli sürüşler.

evo & emre
erhan abi
sertaç
fatihhoca
serkan
umut

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------

mvrat hoşgeldiniz,

hussarın şekline bayılıyorum. hayırlı olsun, keyifli sürüşler.

forumgrk cıbıffffffffffff bende gelebilirmiyim katılım şartlarınız neler:p

jr.

abicim hepimizin ortak noktası, sukuyu sevmemek :mrgreen: bunu arıyoruz.

evo & emre
erhan abi
sertaç
fatihhoca
serkan
umut
gürkan

Motosikleti
yok
evrencim çok güzel oturmuş başlık ana sayfaya bu hafta daha çok foto koymak lazım :p

buradayım souvarine : ) yazdıklarınızı okuyorum. şu an eskişehirdeyim iş için. 2 hafta oldu. herhalde bu hafta sonu ankarada olurum inşallah sanırım galiba umarım : ) ama geziye katılamamam çünkü çok yorgunum. size iyi eğlenceler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 PM ----------

bu arada fotodaki eski motorum satılıktır. ilgilenenlere duyurulur.

buradayım souvarine : ) yazdıklarınızı okuyorum. şu an eskişehirdeyim iş için. 2 hafta oldu. herhalde bu hafta sonu ankarada olurum inşallah sanırım galiba umarım : ) ama geziye katılamamam çünkü çok yorgunum. size iyi eğlenceler.

niye yorgunsun daşmı tasıyon eskısehırde :mrgreen:

temiz kullanılmış, sigara içilmemiş falan işte : )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 PM ----------

yok daş daşımıyom ama bütün gün ayakta çalışıyorum maalesef. sabah 9dan gece 10a kadar. : (

jr.

kaç para, yeriniz nerede abi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------

birisi aynısından çayyolunda satıyodu o musunuz siz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar