[Ankara - MT]

Burdayız Sertaç. Nazar değmiş motora yav. Ben ayrıldıktan sonra canını sıkmış biraz anlaşılan. Geçmiş olsun.

hay gezileriniz batsın bi pazarda oturun yatın asagıya bitmi var bir yerinizde:mrgreen:
tembellikten hala ehliyeti almaya gitmedim ne olcak benim halim off off :pr:

erman beraber alırıs senle artık:)

geziler mesai niteliğinde oldu:)) pazar gelmeyeni kınar olduk ahahahaha

jr.

ermanım sendeki bu uyuşukluk hali ne olacak böyle :)

bak bi gun bi benzinlikte bırakıp gidecez ha zor tutuyom milleti :mrgreen:

Evren sana dedik abi işte o zaman gidelim diye. O zaman şartlar müsait bir vaziyette tezahür etmişlerdi arkadaşım (patron anasının evine gitmişti :mrgreen:) Bak havalar serinlemeden yapalım şu işi..

jr.

ben çayyolundaki değilim : )
fiyatı 990 YTL. 2005 model.
etlik.

abi peki bu senin motorun ilanı var mı inceleyebileceğimiz. bir de servise nereye götürüyoruz bunu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 PM ----------

serkan, tamam da abi ertesi gun yolun var diye erkenden gittin. abanta nası gidecektik?

jr.

sertacım sukutır yazışını yerim :mrgreen:

anaaa butun ekip burda..erhan abi emesene gelin de murat abinin telini atiym bi gaza getirin kendisini :mrgreen: ses yok hala

suku emesene gelsene bişi sorcam

Son düzenleme:
selam ben yeni üyeyim..buluşmalarınıza arkadaşımla gelmeyi düşünüyoruz, motor almayı dşünüyoruz en azından bilgi edinmek için iyi olur... motorumuz yok şu an için ama.... nasıl olcak bilemedim, aranıza katılmamız mümkün mü bu durumda?

jr.

hah tamamdır geldi murat abi.

nighht hoşgeldiniz. motorunuz yoksa artçı olarak alabilecek durumda olan varsa yardımcı olabilir.

selam ben yeni üyeyim..buluşmalarınıza arkadaşımla gelmeyi düşünüyoruz, motor almayı dşünüyoruz en azından bilgi edinmek için iyi olur... motorumuz yok şu an için ama.... nasıl olcak bilemedim, aranıza katılmamız mümkün mü bu durumda?

hoşgeldiniz her türlü yardımcı olmaya calısırız öncelikle ehliyet kursuna yazılmalısınız ayrıca arabanız varsa gezilerimize gelebilirsiniz hem bizim içinde iyi olur :cherry:

nighht showrooma gidiniz motorunuzu alınız öyle geliniz, almıyoruz biz öyle motorlara bakçak kişileri...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

in midir cin midir belli değil

jr.

lem suku bizi mi yiyon :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 PM ----------

okuyup durmasanıza ya yazın bişeyler..aşağısı çin metrosu gibi, yazan yok :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar