[Ankara - MT]

evet hocam tam olarak orası, gölün kenarına ineceğiz bu sefer...ne çamlıdere kadar uzak ne de alacaatlı kadar yakın, ideal uzunlukta bi rota ve bildiğimiz grup sürüşü için güvenli bir yol. su var tesis var eğlenceli olur kanaatindeyim...

jr.

abi pazar günü mal mal oturduk gene de eğlenceliydi..sonra suku gelince tadımız kaçtı..ben seviyom sizi ya :)

jr.

vecihinin yan yatması bile karizma..bakıyoz hiçbirşey yok abi :)..adamlar yapmış

abi bişey olmamış ki, gündüz baktım mufflerın bağlantı yerindeki kromaj çizilmiş sadece, o da nazar boncuğu gibi duruyor orda...artık bakan nazar değdiremez, anam burası ne çikinmiş der :p

Septimusss, Iğdır da ne yapıyorsun, iç anadolu dar geldi galiba :silent:

Abi napalım..Vatanın her karışı bize bir..İş-güç peşine koşuyoruz. İnşallah Perşembe'ye dönüyorum.

Evrenim prensipte her zaman varım :queen:...ama bi döneyim, evde patronun nabızcağızını bi yoklayayım..:wiinkk: Muhtemelen Caner Abi ve Murat'ı da alıp gelebilirim inşallah.

jr.

patronu da getir abi. tanışalım ya. sen de rahat et

başka eşi dostu bayan arkadaşı motosiklet tutkunu olan varsa getirsin hem sıkılmasınlar, hem renk gelsin.

Son düzenleme:

jr.

ben sucuk yerim abi istediğinizi atın mangala. ama sucuklar erken piştiğinden daha çabuk yersiniz. :mrgreen:

jr.

sertaçım ekmeği iyi ayarla da bitir bu sefer..son lokmanı yerken saybırşatla salise salise çekeceğiz..:mrgreen:

jr.

evden 9da cıksak, 10da toplanıp hareket etsek 11e doğru anca pişmeye başlar. soğuk tutmak lazım abi köfteyi.

Canımın içi, ciğerimin en dengesiz köşesi ne demek yafu 19:00 ben o saate kalkmış bile olabilirim. Bak söz bu hafta sırf seninle ilgileneceğim. :queen::queen:
Erken kaçmaya bak işten sek sek rocky... :rendeer:

işler birikmiş ben yokken kurabiyem

daha erken teşrif etmem imkansıza çok yakın :)

motorla geliyom, tekteker şov yapacam size özlemişinizdir :)

yarın akşama görüşürüz profiterolüm :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar