[Ankara - MT]

sevgili müdürler;
burağın da dediği gibi biz batı ankaralıların mağdur olmamaları için, ayrıca buluşup ana konvoya istanbul yolunda katılmamız daha akıllıca olur. üç buluşma noktası ve iki ayrı güzergahı (erhan abinin önerisiyle optimumu da ekledim) haritada işaretledim
kırmızı; a city
siyah hipodrom
yeşil ise optimumdur
optimumda buluşursak çevre yolundan otobana girmeden kazan yoluna döneceğiz, hipodromda yahut acityde buluşursak zaten direk devam edeceğiz.

Untitled.jpg

valla bu konuda en mağdur benim abi. heryer alakasız optimum dışında:p

neyse ben acityde gelirim optimumada sucuk yemeyede maksat gönüller bir olsun:D

Son düzenleme:
Motosikleti
yok
sertaç bugun gitcektim bakmaya ama yol çok karışık geldi bulamam sanırım cumartesi erkenden gitmek lazım :p

:mrgreen::silent: :mrgreen: Noolmuş burda yaav !

Ben Eryaman - Elvankent ve civarında oturanlara, Murat (misafir ), Fatih, ben ve Umutt'a (eğer doğru hatırlıyosam okuduklarımdan) Optimum'u buluşma yeri olarak öneriyorum. (Hayret neden kimsenin aklına gelmediyse, hep ilk ben düşünürüm zaten böyle şeyleri,:mrgreen::mrgreen:)

Saati Cumartesi akşam netleştiririz. (9:45 iyi zannedersem)

Bu arada gelirken yanımda bir arkadaşım daha olacak (motoruyla beraber) inşallah.

:mrgreen::silent: :mrgreen: Noolmuş burda yaav !

Ben Eryaman - Elvankent ve civarında oturanlara, Murat (misafir ), Fatih, ben ve Umutt'a (eğer doğru hatırlıyosam okuduklarımdan) Optimum'u buluşma yeri olarak öneriyorum. (Hayret neden kimsenin aklına gelmediyse, hep ilk ben düşünürüm zaten böyle şeyleri,:mrgreen::mrgreen:)

Saati Cumartesi akşam netleştiririz. (9:45 iyi zannedersem)

Bu arada gelirken yanımda bir arkadaşım daha olacak (motoruyla beraber) inşallah.

abi aslında bunun sorumlusu devlet ahahahaha. bu kadar pahallı yaparsan benzini olacağı bu. kimsenin suçu deil ahahahaha

müdürlerim; şimdi saat 9 da panora ekibi hareket ederse onlardan yarım saat sonra da a city ekibi a city de, 45 dakka sonra da eryaman-batıkent ekibi optimumda olalım. bütün ekipler optimumda buluşup ordan devam edelim

vay..etlik grubu buluşmuş. bilseydim ben de katılırdım. ben de etlik çocuğuyum, ben de üniversite mezunuyum :) dün akşam, yeni aldığım sl150 ile pratik yapıyordum sokaklarda.
haftasonu gezinize katılmak isterdim ama motoru haftasonu işyerimde bırakıp ankara dışına çıkacam. başka bir sefere inşallah. yaptıklarınızı takip ediyorum. görüşmek üzere.

Konuya hemen katılmak için gezi programını baştan okuyamadım. Aranıza bende katılmak isterim motorcu dostlar. Eryamandan Optimum ekibine katılabilirim. Bu arada gezi nereye:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar