[Ankara - MT]

günaydın gunaydın bugun daha sıcak olcak sanırım neyse napcan ehlıyetı gıtcenmı kursa alıp hallettırcenmı :)

abi günaydın...

suku kursu aradım, süreci geciktirmede ısrarcı bi grup insan olduklarını düşünüyorum...yakıcam gezegenlerini

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------

"verin" diyorum "ben yapıcam işlemleri";
"şimdik beyfendi öyle olmiyür" diyor
"nası olüyür" diyorum
"şimdi milli eğitime gidiyür onlar onaylıyür" diyor
"biliyürüm" diyorum "milli eğitime ben götüriyüm"
"şimdik öyle olmüyör beyfendi" diyor, milli eğitim sırayla kurslardan istiyür" diyor
"ben götürsem olmiyür mü" diyorum
"olmiyür" diyor

custom neler yapıosun kuvvetmira? yani aksesuarmı yoksa motor parçası falandamı? bu arada ostimde nerde iş yerin?

murat bu söylediğin programda oklarla sağa sola gidilmio :))

çeşme - 660'dayız hacı captain, esas konumuz değil motosiklet, ara sıra ufak tefek bişeyler yaptık işte amatörce :)

abi nasılsın napıyosun yaa

umutum iyiyim nasıl olsun yoğun koşturmaca bugün kararımı verdim yaptırdım debriyaj telini motorun yağınıda değiştirdim herşey tamam cumartesi bi ufak işim var onuda halledersem gelmeye çalışacam sizlerle hafta sonu sen geleceksin değilmi?

custom yapan bi ben varım ostimde, kendime ızgara telinden far koruması, bilenyavuz biraderimede eğmeye çalışırken kırılıp kısaltılmış özel manetler yaptık.

abı bende ostım 11.cı sokaktaım fakat bız sadece duz sac kesım bukum plazma kesim yapıyoruz gobekten gıdıp gelıyorum:) mct250 ile belki gormussundur:)

ben kessem sen bukermısn:cherry:

Motosikleti
yok
abi bide benim bi kaç eşya kalmıştı kusura bakma alamadım da senden yük oldu sana :mrgreen:

Motosikleti
yok
vayy oda iyi valla bizde sabahın altısında dükkan açalım :mrgreen:

abı bende ostım 11.cı sokaktaım fakat bız sadece duz sac kesım bukum plazma kesim yapıyoruz gobekten gıdıp gelıyorum:) mct250 ile belki gormussundur:)

ben kessem sen bukermısn:cherry:

kürşad'dan mı almıştın motoru? görüyorum bi mct göbek civarında ama sen misin bilmem. bizde cnc var, talaşlı imalat sadece hacım.

QUOTE=KUVVETMİRA;1714225]kürşad'dan mı almıştın motoru? görüyorum bi mct göbek civarında ama sen misin bilmem. bizde cnc var, talaşlı imalat sadece hacım.[/QUOTE]

yok abi ben 0 aldım cayıroglundan grı mct...buyuk ıhtımalle benı goruyosundur....bızde plazma oxy kesımde var ben plazmadayım cızım yapıyorum ...erol metal a.s bılıyosundur belki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 PM ----------

bugun aksam saat 9da ankara etlik akvaryumun onunde toplanacagız yine gelmek isteyen herkes geleblir abi sende gelebılırsın tanısalım....musaıt olan herkesı bekliyorum

erol metali duydumda hiç çalışmadık. göbekteki tunca lazerle çalışıyoruz biz, deniz abide motorcudur.

bizde anatoliada toplanıyoruz genç :)

ankarayı toplayabilene aşkolsun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar