[Ankara - MT]

2j1lqp2.jpg

bu kadar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------

ahaha yok saol seninkini almama gerek yokta bu dediin boru nikelaj kaplanması gerekir ki bide uzun iş o motora ayarlıycan etcen

ne ayarlanması kolay iş o bende kendiminkini yükseltecem ya çok basit o kadar zor değil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------

ayrıca nikelaj kaplamasanda olur onlar taşlanmış kotla parlatıyorlar demiri aynı nikelaj gibi oluyor:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 PM ----------

5am5b6.jpg

bunlarda çeşitleri

bende ss bar isterim neyim eksik benim daha degişik hareketler deneyebilirim bu şekilde :mrgreen:

jr.

kasmayın abi caracal ya da tiger sissy barı alın 50 lira bişeydir. alın takın ya.

arkadaşlar linkteki sissy bar sertaçın motora nasıl olur..anket yapıyoruz biz :mrgreen: aynalarını falan gözönünde bulundurun :)

http://images.gittigidiyor.com/1611/kanuni-tiger-250-cc__16113038_0.jpg

evren alemsin ya:)))

murat abi valla sen işi biliosun anladım ben seni:) o zaman senden haber bekliorum. güzel bişiler yaparı acele etmeyelimm

arkadaşlar ben yatar çok yorgunum. kendinize ii bakın yarın akşam görüşmek dileği ile ii geceler hepinize

1hcmc4.jpg

buda önden görünüşü ama ben cam istemiyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------

http://www.motorturk.com.tr/yerli_sissybar.html

yuhhhhhhhhhhhhh 229 tl vay anam vayyy

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------

25a3w61.jpg

amcamın sisy barına bakın yahuuuu birde depoya :queen:

ne costum ama bunla ankara sallanır. bugun organıze sanayiye gittiim ostim ve ivedik adamlar sadece costum araba apıyolar motor yapan bulamadım:D bulsamda alamam okdar para yok:S

ne costum ama bunla ankara sallanır. bugun organıze sanayiye gittiim ostim ve ivedik adamlar sadece costum araba apıyolar motor yapan bulamadım:D bulsamda alamam okdar para yok:S

custom yapan bi ben varım ostimde, kendime ızgara telinden far koruması, bilenyavuz biraderimede eğmeye çalışırken kırılıp kısaltılmış özel manetler yaptık.

custom yapan bi ben varım ostimde, kendime ızgara telinden far koruması, bilenyavuz biraderimede eğmeye çalışırken kırılıp kısaltılmış özel manetler yaptık.

custom neler yapıosun kuvvetmira? yani aksesuarmı yoksa motor parçası falandamı? bu arada ostimde nerde iş yerin?

murat bu söylediğin programda oklarla sağa sola gidilmio :))

Son düzenleme:
Motosikleti
yok
beni unutmuşsunuz olmadı bak :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:23 AM ----------

bu arada günaydın herkese

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar