off motor 218kg yalnız yahu ınsan hafıf yapar bıraz dıngıl honda muhendıslerı dasmı doldurdunuz bu motorun içine yahu
r: sırf hafıf motor olsun dıye race alcam valla 170 180 kg
abi az önce kapı çaldı, waxla saçlarını dikleştirmiş ense traşı olmamış bi grup 17-18 yaşında çocuk; "bilader bi daha subwoofer esprisi istemiyoruz bu sana ilk uyarımız" diyip bana zorla alarma dinlettiler. çok teşkilatlılarmış, "bi daha tekrar etmesin kaskının içine işeriz" dediler, biraz tırstım hiç tekin tipler değillerdi. ceyar'a söyleyin kapıyı tanımadığı kimseye açmasın. adamlar intikam çığlıklarıyla vampir gibi dolaşıyorlar...
![]()
buda sertaçın olsun kıyak geçiyim :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------
hayır sen lazımsın biz motoru keyifli hale gelsin diye kullanıyoruz sende böyle yap hız yapmak tehlikeli bir o kadarda riskli sizlere bişey olmaması bizim en büyük isteğimizdir
anaaa umutu unuttuk onada bu olsun
![]()
arkadaşlar günaydın..
tatilde oldugum için yaklaşık iki hafta motorum çalışmamıştı bu sabah çalıştırırken çok zorlandım ve motorumu güçünde aşırı bir düşüş hissettim.. çok küçük bi yokuşta bile çekişten düştü ve stop etti. bu konuda yapmam gereken nedir acaba uzun süre çalışmadığı için olanlar normalmidir!!(motorum regal raptor DD250)
arkadaşlar günaydın..
tatilde oldugum için yaklaşık iki hafta motorum çalışmamıştı bu sabah çalıştırırken çok zorlandım ve motorumu güçünde aşırı bir düşüş hissettim.. çok küçük bi yokuşta bile çekişten düştü ve stop etti. bu konuda yapmam gereken nedir acaba uzun süre çalışmadığı için olanlar normalmidir!!(motorum regal raptor DD250)
günaydın ankara mt halkı yeni motorlarnıza alıstınızmı :mrgreen:
direksiyon sınavınıda gecmişim bekliyoruz sertifikaları ne olcak bakalım cumaya kadar cıkarda cuma alırım umarım :cherry:
ben de cumartesi girdim ama kısmetse yarın akşam, olmazsa perşembe günü ehliyet cebimde... bu sabah gerekli tüm işlemleri hallettim... :mrgreen::mrgreen:
burak bi alalım da hayırlısıyla sırılsıklam edicem ben bütün ankara mt yi![]()