[Ankara - MT]

abi işte ben de senin gibi babacan bir crusier kullanıcı olmak istiyorum, ama otobanda bana bişeyler oldu, arkama yaslanmak değil depo üzerine yatıp rodajı yakmak pahasına gaz açtım...

e6ri51.jpg

buda sertaçın olsun kıyak geçiyim :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------

abi işte ben de senin gibi babacan bir crusier kullanıcı olmak istiyorum, ama otobanda bana bişeyler oldu, arkama yaslanmak değil depo üzerine yatıp rodajı yakmak pahasına gaz açtım...

hayır sen lazımsın biz motoru keyifli hale gelsin diye kullanıyoruz sende böyle yap hız yapmak tehlikeli bir o kadarda riskli sizlere bişey olmaması bizim en büyük isteğimizdir

efendi gibi gideyim ben bi süre...grup sürüşlerinden şaşmayım, başka türlü dizginlemek mümkün olmucak

al suku ayıp ettin sana verdiğim motorun anahtarını alıyım çekiyim onu bir isteyen olursa veririz:queen:
53mzc6.jpg

img420agvakm4.jpg

bu işte tek gercek topcase sidecase takıyorsun artcın rahat yavas hızlarda ıkı sılındır yakıt tuketımı dusuk yuksek hızlarda yol canavarı vtec motor daha ne olsun..aşığım buna umarım ılerde kullancak kapasşteyegelirim paramda olurda alırım bi dane :queen:

jr.

(suku bunu almadan geçtiğim makara kardır :mrgreen:) olm yıbıra yapak lam yan çanta ehumhum :mrgreen:

jgl4w4.jpg

BUDA BENİM MOTORSİKLET GRUP YORGUN OLDUĞUNDA EN AZ 7 KİŞİ ALIRIM HEMDE HAVALI

Bununla ilgili bir girdi yapayım:
Kayseri de böyle bir tripitorle taşımacılık yapan birini tanıyorum, adamın diğer işi de:
farklı şehirlerden satın alınmış özellikle HAYABUSA ları gidip yerinden alıp kayseriye getirmek !! (bu ne hoşaf? bu ne lahana turşusu?)
(Yine yiyecekten bahsettik :queen:)

Bununla ilgili bir girdi yapayım:
Kayseri de böyle bir tripitorle taşımacılık yapan birini tanıyorum, adamın diğer işi de:
farklı şehirlerden satın alınmış özellikle HAYABUSA ları gidip yerinden alıp kayseriye getirmek !! (bu ne hoşaf? bu ne lahana turşusu?)
(Yine yiyecekten bahsettik :queen:)

evet abi karnım acıktı
:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar