[Ankara - MT]

jr.

anaa harbi mi lam?..dur abi bende bir bağlantı şeması var getireyim de bakalım pazara.

var ya gökte ararken yerde bulduk seni ha..bizim suku aradı bugün beni..bu yebereye arka çantadaki deliklerden çıkan hoperlör ve uzaktan kumandalı teyp sistemi yapacakmış..yapma etme dedim, "inleteceğiz ankarayı" dedi. ona bi yardımcı olabiliriz di mi abicim?

beyyler cok tesekkurler.. valla hızım sanırım 70 civarıyydı.. kamerada gormuyo ama bikacmetre geride onumde bi araba bi anda yol kenarına gidince kavsak onumde birden canlandı.. arabayıda 5 metre kala falan farkettim..sol seritte donmekde olan bi kamyonet oldugundan orayada kacamadım.. biraz firene dokunup ortaya dogru geldim ama.. arabada ortayı kapattı.. zaten videoda gorunuyo ben nie anlatıosam:=) sag bilegim catladı.. ayak parmagımda zedelenme.. ufaktefek ksikler cizikler.. bende izledikden sonra nasıl bukadar ucuz attlattım anlamadım:=)

Umarım en buyuk kazan bu olur..üzüldüm gerçekten kotu olmuş..tekrar gecmıs olsun..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------

anaa harbi mi lam?..dur abi bende bir bağlantı şeması var getireyim de bakalım pazara.

var ya gökte ararken yerde bulduk seni ha

bi de bizim suku aradı bugün beni..bu yebereye arka çantadaki deliklerden çıkan hoperlör ve uzaktan kumandalı teyp sistemi yapacakmış..yapma etme dedim, "inleteceğiz ankarayı" dedi. ona bi yardımcı olabiliriz di mi abicim?

ohooo :queen: tam adamına geldiniz o zaman abicim..ufak delıklerınden guzel bı hoparlor ve bırde mp3 çalan pıoneer teyp taktık mı varya 1 numara olur vallahi ( scuu bak sana bi kıyak uzaktan kumandalı hemde ):queen:
hatta bırde motorun alt kısmına mor ışık koyarız kı bass vurdukça altta yanıp yanıp söner..:queen:

Bak sayemde Ankara'nın en ünlü YBR cisi olacaksın..bütün kuryeler senden imza almak için sıraya girecek..:queen::queen:

var ya gökte ararken yerde bulduk seni ha

bi de bizim suku aradı bugün beni..bu yebereye arka çantadaki deliklerden çıkan hoperlör ve uzaktan kumandalı teyp sistemi yapacakmış..yapma etme dedim, "inleteceğiz ankarayı" dedi. ona bi yardımcı olabiliriz di mi abicim?

Ya Evren yapmayın arkadaşım...Verin şunun telefonunu ben bi konuşayım, belki ikna ederim yapma etme diye...

Biz ona baba gibi bi bluetooh sistemi yapalım, kask içi, bangır bangır inletsin...:)

burak ben de vecihimin sissy barına lcd ekran düşünüyorum görselliğin hastasıyım bana da bi konsept ayarlayalım...

jr.

abi muratla ben öğleden beri uğraşıyoruz vazgeçirmek için, "bu motora böyle binilmez, herşeyin bir raconu var" deyip duruyo. yebere efsanesinin sembolü buymuş. burak yapmasa başkasına yaptıracak. bari şıkça birşey olsun da farkı olsun.

burak ben de vecihimin sissy barına lcd ekran düşünüyorum görselliğin hastasıyım bana da bi konsept ayarlayalım...

yok abi ben hyosung seven bir insan olarak kıyamam senın hyo'ya :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 PM ----------

abi muratla ben öğleden beri uğraşıyoruz vazgeçirmek için, "bu motora böyle binilmez, herşeyin bir raconu var" deyip duruyo. yebere efsanesinin sembolü buymuş. burak yapmasa başkasına yaptıracak. bari şıkça birşey olsun da farkı olsun.

daha dur eksoz ıcın de bı formul bulmak uzereyım :p

sukunun ruhuna apaçiler girdi...ekzorsit gibi, geçen bi baktım kaskı koluna takmış, suku diyorum suku diyorum, bakmıyor, duymuyor. çıkarttım sosis çantamdan kutsal suyu, verdim kutsal verdim kutsalı...bi sağdan veriyorum bi soldan veriyorum...hooooooooooop çıktı yeberenin selesinin altına gizlenmiş apaçi ruhu, sukum da taktı kaskını oh be dedi...

jr.

sukunun ruhuna apaçiler girdi...ekzorsit gibi, geçen bi baktım kaskı koluna takmış, suku diyorum suku diyorum, bakmıyor, duymuyor. çıkarttım sosis çantamdan kutsal suyu, verdim kutsal verdim kutsalı...bi sağdan veriyorum bi soldan veriyorum...hooooooooooop çıktı yeberenin selesinin altına gizlenmiş apaçi ruhu, sukum da taktı kaskını oh be dedi...

abi durum çok fena. kime aratsak, kime söyletsek ki ya. hoca arasa faydası olur mu?

ceyarım yaa...komşumuz hayriye teyzenin başağrısı tuttu, evde hiç ağrı kesici kalmamış, diyor ki "yıvrım" diyor, " hani" diyor "eczanelere moturcular ilaç getiryollar ya" diyor, "senin öyle moturu olan arkadaşın var mı" diyor... yazık kadıncağıza bi novalgine yetiştirsen, sevaptır ya...hadi be ceyarım ya...

abi durum çok fena. kime aratsak, kime söyletsek ki ya. hoca arasa faydası olur mu?

onumuzdekı hafta yapacagımız bulusmada soyle ormanlık bı alanda kurşun dokelım :queen: kışkış cinler kışkış,yallah cinler yallah yaparız koro halinde :queen:

burak müdür bari gps takalım yau...ama ceyarınki gibi kağıttan kaplan olmasın :) kalite bişi takalım...vadeli

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 PM ----------

sukunun ybr'nin arkasına kutsal damacana bağladık mı o apaçi ruhu uzak durur aslanımdan...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 PM ----------

arada özür dilerim hayriye teyze esprisi duyguyu tam olarak veremedi... :)

jr.

hayriye teyze seninkini motordan saymamış gibi duruyo :mrgreen: ya da seni motorcudan :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 PM ----------

sen mi soktun lam teybi meybi adamın aklına?..hiç böyle huyları yoktu bizimkinin :)

dostum bilirsin...müzik şahane bişey...neden scum da herkes gibi bangır bangır gezmesin ki...
beni tek endişelendiren depo üzerine airbrush ile "vefasız isyankar" yazdırma isteği oldu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------

-ceyar
-efendim canım
-scu gelince aazımıza ölük ölük s.çıcak biliosun de mi
-evet canım...

:)

jr.

abi yok..böyle gezemeyiz..gizli gizli emesenden buluşmayı öneriyorum.

SUKUUU!!! gezi iptal abicim yokuz pazar YOKUZ!!! takıl sen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 PM ----------

abi ne yapayım? yabancıya para kazandıracağına buraka bayılsın paraları diye buraya taşıdım. hem o halde geziye gelince zaten herkes öğrenecekti. erkenden yatmış sınava dinç girmek için sanırsam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 PM ----------

muratım, müzik şahane birşey de ismayil yeğka cdleri alacakmış. Bas gaza, bombabomba.com falan dinletecek grup sürüşünde bize.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 PM ----------

yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar dilemeden yatmayayım......

başarılar :mrgreen:

eby kardes bu benım zortik arkkadaşların dedıklerın ıyapsak kaca patlar ybr bole cok sıkıcı :mrgreen:

Motosikleti
yok
arkadaşlar günaydın scu naptın abicim yaa sen ...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:25 AM ----------

souvarine scu hocam işallah sınavınız iyi geçer darısı başımıza :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:26 AM ----------

izlerken çok keyif aldığım bir polis grup eğitim ( motor sürüş )
http://www.izlesene.com/video/nostalji-motosiklet/601680

bu müzik sistemi toplandığımızda güzel olabilir:)) düşünsenize sucuklar pişerken ordan çalardı:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar