[Ankara - MT]

benim leopar arada kaynadı abi

murat abiyi görmüşsünüz mangaldan bir gün önce de vermemişsiniz ona. tüh demekten kendimi alamadım.

sokakta bir leopar gördüm miyav miyav dolasıyordu dükkandan kacmıs sanırım cankaya taraflarında gürsel sahip çık :mrgreen:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok serkan sana laf etmedim..sukuların lokantanın reklamı vardı da bişi demesinler diye sildim :mrgreen: ama sloganı yazayım

gideceğimiz yer dışında, böyle bir lezzeti ancak tek bir yerde tadabilirsiniz

"Ağzının Tadını Bilenlere, Ankaranın Gurme Restaurantı" :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 PM ----------

aya biz biliyoz ucuz olmadığını..sukunun kaskı 600 lira :p

nası yani? scu, "jale" sizin lokanta mı?

benim leopar arada kaynadı abi

Tamam canım sen üzülme, ağlamaaa. Leoparın bende. Merak etme seeeen.
Elbet bir gün yolumuz denk gelecek. O zaman kavuşursun leoparına.

(Leopar krizin tuttuysa en pratik çözüm şu gibi: Murat abi benim tükkanın yakınında oturuyor. Hatta sağolsun her geçişte el sallıyor bana. :rendeer: Onunla buluşacağınız zaman rica ederiz. Kırmaz bizi, benim tükka uğrar leoparını ona veririm.
:queen: Jr. Parfümlendirme organizasyonu yapmış olur ankara mt:queen: )

jr.

tamam super fikir..zaten haftaya doğa gezimizde yer alırsınız...yani umuyoruz :cherry:

Son düzenleme:

jr.

Sevgili dostlar,

Pazar saat 11de, PANORA ÖNÜNDE, "kalan sağlar bizimdir" yemeği için toplaşıyoruz :p

Uzun ve biraz daha hızlıca (70-80km/s) bir grup sürüşü çalışmasından sonra çayyolu park caddesi kıtırda saat 1 falan gibi başlayacak bir tanışma yemeği (yeme içme yaklaşık 15 lira tutar), ardından bu yolu bilmeyenler için arka yoldan bilkent sentır'a giriş ve börgırın bahçede çay dondurma ve muhabbete devam.

yeni katılacak arkadaşlarımız lütfen gugıldan "grup sürüşü" yazıp ne bulursa okusun :mrgreen:

ve lütfen eksik korumalarımız varsa tamamlayalım. ::yanliss:

mekan ile ilgili resim ve bilgi linkte mevcuttur.

http://www.ankararestoranlari.com/ankara-restoran/78/kitir-cayyolu.html

oh be..

(lam benim butun planlarda tıkınıyo muyuz ne :mrgreen:)

Son düzenleme:
grup sürüş yazılcak haa...hepimiz genç kanı kaynayan delikanlılarız, şaşırıp yanlış şey yazmayalım, yollarda rezil olmayalım elaleme ay ay ay...eyvah eyvah eyvah

sonra efendim ben internette böyle gördüm ben internetten böyle öğrendim falan olmasın...onlar tamamen farklı formasyonlar, farklı dizilişler...

bilvesile; cemaatin vesaidiyle seyri esnasında, efkar-ı umumice malum seyr-i cemaat akaidine azami ölçüde riayet etmeğe çalışmakla mükellef olduğunu hatılatır, hayırlı akşamlar dilerim

jr.

anaaa benim evdeki amfi kafayı yedi ya. var mı anlayan bu işlerden, tamirat falan?

bilvesile; cemaatin vesaidiyle seyri esnasında, efkar-ı umumice malum seyr-i cemaat akaidine azami ölçüde riayet etmeğe çalışmakla mükellef olduğunu hatılatır, hayırlı akşamlar dilerim

sen böyle bülent ersoymodunda konuşursan bizimle yandık ki ne yandık..:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 PM ----------

anaaa benim evdeki amfi kafayı yedi ya. var mı anlayan bu işlerden, tamirat falan?

Hayırdır evren?ne oldu kı.. benım meslegım bu.her turlu ses,goruntu işini hallederız yardımcı olurum..:cat:

beyyler cok tesekkurler.. valla hızım sanırım 70 civarıyydı.. kamerada gormuyo ama bikacmetre geride onumde bi araba bi anda yol kenarına gidince kavsak onumde birden canlandı.. arabayıda 5 metre kala falan farkettim..sol seritte donmekde olan bi kamyonet oldugundan orayada kacamadım.. biraz firene dokunup ortaya dogru geldim ama.. arabada ortayı kapattı.. zaten videoda gorunuyo ben nie anlatıosam:=) sag bilegim catladı.. ayak parmagımda zedelenme.. ufaktefek ksikler cizikler.. bende izledikden sonra nasıl bukadar ucuz attlattım anlamadım:=)

baba naptın ağır geldi bünyeye bu kadarı.
hayırlı geceler olsun.

[YT]STz3xLAvDug[/YT]

geçmiş olsun fatih.
al koltuk değneklerini gel takılalım parklarda çekirdek çitleriz, bende kazalıyım bu aralar :(

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar