[Ankara - MT]

sagol eyvallah..her tarafı cizik içinde rezıl oldu motor..kırık yok ama grenajları değişecek..butun hevesim kaçtı..:pale:

Geçmiş olsun kardeş. Boş ver motor grenajlar değişince 0 gibi olacak şimdi, bir de o tarafından bak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:56 AM ----------

(hanımı izin vermeyen, "misafirim var" diyor :mrgreen:) abi evli miydiniz :mrgreen:

(serkan duymasın eksozuna bantlar ellerimi :queen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 PM ----------

motora binmeyi seviyor mu dostunuza sucuk ziyafeti verelim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 PM ----------

8 kişiyi geçemiyoruz murat abi..üzerimizdeki laneti nasıl kaldırabiliriz?

Konuş sen konuş, ulen inşallah bi an önce evlenirsin..(sana daha nasıl beddua ederim bilemiyorum :p:mrgreen:)

(hanımı izin vermeyen, "misafirim var" diyor :mrgreen:) abi evli miydiniz :mrgreen:

(serkan duymasın eksozuna bantlar ellerimi :queen:)
junior ım, ceyarım. Ben bekar adamım kardeşiiiiiim.
İşim olmaz benim öyle evlilikle falan. Heeeeeaaayttt beaaaa.
Dediğim gibi şehir dışından çok sevdiğim bir arkadaşım geldi. Yoksa cidden gelmeyi çok isterdim. Önümüzdeki maçlara bakacağızdır artık.
az once otopark gırısının kılıdını acmak ıcın motoru ayaklıga alıp kapıya dogru yoneldım.tam anahtarı cıkarttım,arkamdan bır suruklenme sesı ve gümm...:salut:mondi yere yatıverdı yaklasık yarım metre de suruklendı gozumun onunde...cok sınırım bozuk o an koştum ama yetişemedım tutmak için..:pr: sol taraf derın cızıkler ıcınde..boyası rezil oldu arka kuyruk kısmı da aynı durumda...:pr:ya gözüm gibi bakıyorum,2 gundur de bı dunya bakım masrafı yaptım.eve gelırken de kopukle yıkattım mıs gıbı oldu pazar günü ne pırıl pırıl herşeyiyle hazır derken şu olana bakın ya..:pr:butun moralım neşem sıfır a ındı bı anda..sızlere bugunku bakım resımlerını yukleyıp gostereyım dıyordum ama malesef bu kotü durum oluştu...

Geçmiş olsun hocam. Umarım ömrünüzde yaşayacağınız en büyük aksilik bu olur.

Hocam şimdi benim anlamadığım şey, motoru ayaklığa alıp kapıya giderken ne olduuda motor düştü?

Birisi mi çarptı?
Ayaklık mı kırıldı?
Ayaklığı mı açmayı unutmuşsun?
Eğimden dolayı mı düştü?

:silent::silent::silent:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeş. Boş ver motor grenajlar değişince 0 gibi olacak şimdi, bir de o tarafından bak

sagol serkan..evet tek güzel yanı yenilenmiş olacak :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------

Hocam şimdi benim anlamadığım şey, motoru ayaklığa alıp kapıya giderken ne olduuda motor düştü?

otopark kapısının olduğu yer hafif meğilli bir yer..motoru yan ayaklığa aldım ve kapıya doğru ilerledim.tahmin etmemiştim o eğimde kayabileceğini..ayaklık üzerinde yürümeye başladı geri geri ve düştü..

Son düzenleme:
arkadaşlar hastalıktan beynimö döndü ama pazar katılıorum size kesinlikle. benide katın ancak inanırmısınız nerde buluşuluo napılıo koptum muabbetten:))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 PM ----------

arkadaşlar bu arada benim bi arkadaşımda katılmak istiyor eğer mümkünse pazar günkü buluşmaya. o da ybrci:))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------

eby kardeş sen yine eskişehir yolundanmı gelicen bakem:))) ona göre senin peşine takılim yine hehehehe ben o kadar gerilere baktım bi tek beynam tarafında karar kılınmış sanırım ama nerde buluşulcak göremedim sanki. neyse sanırsamki 8 kişiyi geçiyoruz bu da bir başarı öyküsüdür bence arkadaşlar eheheheh.

az once otopark gırısının kılıdını acmak ıcın motoru ayaklıga alıp kapıya dogru yoneldım.tam anahtarı cıkarttım,arkamdan bır suruklenme sesı ve gümm...:salut:mondi yere yatıverdı yaklasık yarım metre de suruklendı gozumun onunde...cok sınırım bozuk o an koştum ama yetişemedım tutmak için..:pr: sol taraf derın cızıkler ıcınde..boyası rezil oldu arka kuyruk kısmı da aynı durumda...:pr:ya gözüm gibi bakıyorum,2 gundur de bı dunya bakım masrafı yaptım.eve gelırken de kopukle yıkattım mıs gıbı oldu pazar günü ne pırıl pırıl herşeyiyle hazır derken şu olana bakın ya..:pr:butun moralım neşem sıfır a ındı bı anda..sızlere bugunku bakım resımlerını yukleyıp gostereyım dıyordum ama malesef bu kotü durum oluştu...

geçmiş olsun kardeşim takma kafana diycem ama biliyorum çok üzülmüşsün düzelecek birşeyse üzme kendini olurmu yapabileceğimiz bişey varmı?GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM TEKRAR

geçmiş olsun kardeşim takma kafana diycem ama biliyorum çok üzülmüşsün düzelecek birşeyse üzme kendini olurmu yapabileceğimiz bişey varmı?GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM TEKRAR

abicim sagol Allah razı olsun..üzüldüm tabi o kadar itina özen gösterip böyle olması üzücü tabi..bugun parça fiyatlarını aldım tüm grenajlar 150 tl tutuyor..Serkan'ın da söylediği gibi bir nebze rahatladım sıfırlamış olacağız..:)yenilenmiş olacak tüm aksam..En azından bunun için seviniyorum :)

Anladım üzülme hiçbirşey senden değerli değil tabiki olmasaydı iyiydi ama beterin beteri var geçmiş olsun tatlı kardeşim

jr.

pazara kadar toparlayabilrsin umarım motoru. ben geldim güzel ankarama

pazara kadar toparlayabilrsin umarım motoru. ben geldim güzel ankarama

E hoşgeldin o zaman :) toplanacak bir sıkıntısı yok çok şukur..bugun bı 60 km kadar yol yaptım bır problemı yok..sadece cok fazla cizik var sol tarafta kötü görünüyor o kadar :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dert etme, sana bişey olmamış ya...

offf yine mi yebere :queen:

senin arkadaşın da senin gibidir :rendeer:. buyursun tabi hoşgelir.

burak geçmiş olsun.

hehehe neyim varmış be:) ben sucukumu alıp gelim dimi arkadaşlar.

tamam eby yarın saat 9:00'da buluşsak senle heralde yetişiriz gibime geliyor.koru migrosta buluşuruzz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:31 AM ----------

bu arada burak ben seni msn'de ekledim haberin olsun:)

jr.

bu yüzden toplantının adını koymak ince bir işti. murat abiyi tebrik ediyorum. "sucukların toplaşması", "sucuğunu al da gel" ya da "sucuk tatmaya gidiyoruz" gibi elastik şeyler yerine, işin içine ekmeği de katarak sucuğu o masumane günlerine geri döndürdü. bunda "evrenin sucuğuna ben talibim" şeklinde hatalı bir cümle sarfetmiş olmanın da etkisi vardır muhakkak :mrgreen::mrgreen:

Tamam yarın anladığım kadarıyla saat 10da trt onu biz yine burakla buluşuruz körü Migros'ta 9 bahsettigim arkadaşımla. Sucuklar da yanımızda olur :)

jr.

kömür için alışverişe gireceğiz. sucukları panora kipadan da alabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar