[Ankara - MT]

ben de varmışım listede.. pazartesi sınav var ama ne yapalım adımız yazılmış bikere :)

Motosikleti
yok
merhaba arkadaşlar bende etlikten umut daha yeniyim motorda bu yüzden 125 mondialle başladım eger uygun olursa bende gelmek istiyorum

merhaba arkadaşlar bende etlikten umut daha yeniyim motorda bu yüzden 125 mondialle başladım eger uygun olursa bende gelmek istiyorum

umut hoşgeldin..saat 10 da TRT önünde bekliyoruz:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:17 PM ----------

ben de varmışım listede.. pazartesi sınav var ama ne yapalım adımız yazılmış bikere :)

daha iyi ya yasin pazartesi sınava bomba gibi gireceksin işte..:queen:

Son düzenleme:

jr.

Umut hoşgeldin. Karaali köyüne gidiyoruz :) Önceki sayfalarda bilgi mevcut.

Yasin süpersin :cat:

Erhan Abi hayırlı tatiller diyelim size. En çok sizin (en az da Suku'nun :p) gelmenizi isterdik üzüldüm ya :pale:

Suku'cum, elkibin baş tacısın bş köşeye yazacağız tabi ki. Sucukları markete uğrar alırız ya.

Burak "hakan" değil abi "yasin"..forumgrk yazan da görkem :mrgreen:

nerde bu karaali köyü beynam ormanları cıvarındamı anlasılmıyorkı forumda nerden bahsettıgınız karrdesım jr'un yapacagı organızasyon bu kdar olur ac kalabılırsınız :p

ads%C4%B1z.JPG

müdür illa ki çıkılcak konya yoluna...nası bi rota takip edicez?

şimdik bu haritamızda alternatıf yollar gozukmekte yukarı dıkmen tarafından ıce saparak sehır trafıgınde takılmaktansa hep yolu uzatıp hem daha cok yol yaparak bılmedıgımız yerlerden gecerek karaalıye ulasma sansımız olabılırmı harıtanın sag tarafındakı köylerden haberı olan varmı aslında gps aletımız olsaydı vurur gıderdık ama yolların durumunuda bıldıren gps yapmaları lazım:queen:

jr.

Ahanda harita

IMG_4999.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 PM ----------

anaaa bu da nerden çıktı??? yanlış şeyi koymuşum ya pardon :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 PM ----------

mesafeyi konya yolunun otobanla kesiştiği noktadan 35 km ölçtüm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:41 PM ----------

http://by1453com.tr.gg/KARAALİ-HAKKINDA-BİLGİ.htm bu sitede köy hakında bilgi mevcut

umut bende etlikteyim beraber gidelim sabah buluşuruz olurmu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 PM ----------

siz yolu bana bırakın ben sizi götürürüm kötü yola düşürecem hepinizi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 PM ----------

erhan abi aramızda olsaydın keşke size iyi tatiller dilerim iyi dinlenin

müdürler benim içimde pis bi his var gelin alacaatlı yapalım hemen hemen aynı yolu yine yaparız yahu :pale:

jr.

arkadaşlar ben bu arka alternatif yolu gugılmepsten en yakın uydu görüntüsünde gidip geldim. genelde asfalt ve eğlenceli görünüyor. sizler de inceleyin beğenirseniz masaya yatırabiliriz.

ya ben zaten asfalt dedimya anaaaa asfalt asfalt tüm yol asfalt yani asfalt

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 PM ----------

ya ne korkuyorsun içini ferah tut kimse seni çeviremez anladınmı dokunulmazlığımız kalkmadı daha :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar