[Ankara - MT]

jr.

Abi çok eğlendik ya harbiden. Kahvaltı enfes oldu planı yaparken bu kadarını ben bile beklemiyordum. Hangi gezi sayfasında var böyle paşa sofrası?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 AM ----------

Vay canına başlığımız en kalabalık gününü yaşıyor,:mrgreen: 7 üye

Resimleri bir önceki sayfada açıklamalarla ekledim ha bilginiz olsun gözden kaçmasın.

ooo güzel eğlenmişsiniz bi dahakine katılabilirim umarım.

gürsel ;
yok beni kasksız göremezsiniz ancak ve ancak 40-50 metre bi mesafe olursa o kadar :)

İnş. en kısa sürede aranıza katılabilirim, şuan aydın - kuşadası 'nda askerim ve şafak 25. Ankara 'ya sağa sağlim döndüğümde görüşmek dileğiyle :rendeer:

Kuşadası 'nda 40-50 yaşlarında bayanlar bile scooter kullanıyor, inanılır gibi değil araçtan çok scooter ve maxi scooter var :)

İnş. en kısa sürede aranıza katılabilirim, şuan aydın - kuşadası 'nda askerim ve şafak 25. Ankara 'ya sağa sağlim döndüğümde görüşmek dileğiyle :rendeer:

Kuşadası 'nda 40-50 yaşlarında bayanlar bile scooter kullanıyor, inanılır gibi değil araçtan çok scooter ve maxi scooter var :)

Oooo 25 gün. Askerliğin en tatlı günleri kalmış. Hayırlı uğurlu olsun bitmiş birşey kalmamış.
Şimdiden hayırlı teskereler dilerim.

jr.

Unuttuğum resimler geliyor:

Nedense arkadaşlar en şık (maşallah) motora dokunup poz vermiş :mrgreen:

Arkadaşlar motora Murat 131 Şahin muamelesi yapıyorlardı o sırada, pozu da ona göre verdiler.
:thumleft: İNŞALLAH DAHA ŞIK MOTORLAR SİZLERİN OLUR İLERLEYEN ZAMANLARDA :thumleft:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------

Fakat 500 üncü sayfa son 1 yılın dönüm noktası oldu, rakamı kolay kolay unutmayız, döner döner bir daha bakarız resimlere

benim yrb nin bile gözü kalmış seninkine bakıyor ,esmer delikanlı aklını basından aldı benim kızın :p
1000.sayfada dansöz oynatalım :mrgreen:

benim yrb nin bile gözü kalmış seninkine bakıyor ,esmer delikanlı aklını basından aldı benim kızın :p
1000.sayfada dansöz oynatalım :mrgreen:

Enstantaneye iyi uymuş ::biggrinn, iyi yakalamışsın:bounce: :cat:, daha baktıkça neler çıkacak bakalım fotoğraflardan ::plus1::? Dansöz fikri de fena değilmiş ::pulp::

ama durun devamı var ayrıca o kız benım vermem yaban ellere aralarınada boş yere girmedik o sırada esmer delikanlının kulağını çekiyordum :cherry:

ya bidahaki gezi ne zaman olacak ankarada bilgi istiyorum aranıza bi kişi daha katılacak ama hafta sonu çalışıyorummmm:S

hakkaten beyler ne eylendik.. daha nice nice gzilere isalah.. ama onumuzdeki hatalarda ben ankara dısında olucam.. boyle geziler terrtiplemeyin gelemem uzulurum sonra:=)

planlanmış bir şey olacagını sanmıyorum evren paşa yok bu hafta çünkü :pale: aklında fikri olan varsa paylaşabilir pazar günü işim çıkmaz ise uymaya calısırım...

planlanmış bir şey olacagını sanmıyorum evren paşa yok bu hafta çünkü :pale: aklında fikri olan varsa paylaşabilir pazar günü işim çıkmaz ise uymaya calısırım...

Yafu nerede gezi, plan toplaşma varsa sen orasın. Helal olsun walla. İşin sırrını bana da söylesene kanka. Tükkanı bırakıp nasıl çıkıyon sen? :queen:

jr.

Aklımda şahane bir fikir var. Ama gelmeden söylemem, bensiz yaparsınız :mrgreen: Bu sefer de sallayacağız ortalığı. Bakalım planlayabilecek miyiz? Biraz zor birşeyler bu sefer. İnşallah ayarlarız. Sukum-deryaamla bi konuşalım da olabiliritesine bakalım. Şimdiden özledim güzel Ankara'mı :rendeer:

Son düzenleme:
napcaz krosmu yapcaz mbizim motorlarla:mrgreen: yada kanat takıp uçacakmıyız ankara semalarında:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar