[Ankara - MT]

Pazardan pazaramı? Hakkını yemişim kusuruma bakmayasın. :p:p:p

napcaz krosmu yapcaz mbizim motorlarla:mrgreen: yada kanat takıp uçacakmıyız ankara semalarında:p

Jr mantıklı adam. Güzel diyorsa güzel planı vardır.
Tahminimi mangalsal bir muhabbetten yana kullanıyorum. Bakalım tutturabilitemiz ne düzeyde.

jr.

Gürsel Abi sağolun çok incesiniz. Sizinle de tanışmalıyım bir an önce. Ben pazar gününün müşterisini benim çevreden toplayıp cumartesiden getireyim size, katılın bize. :)

İnan çok istiyorum ben de sizlerle gezip, sohbet edebilmeyi. Lakin işte Elimizde olmayan sebeplerden dolayı malesef olmuyor.

Sen hele bi Ankaraya gel gerisi kolay. Müşteri falan hikaye pazar günü 1 müşteri bile girmez benim dükkana ama işte ne yaparsın ticaret böyle birşeymiş. Yeni yeni öğreniyoruz.

İnan çok istiyorum ben de sizlerle gezip, sohbet edebilmeyi. Lakin işte Elimizde olmayan sebeplerden dolayı malesef olmuyor.

Sen hele bi Ankaraya gel gerisi kolay. Müşteri falan hikaye pazar günü 1 müşteri bile girmez benim dükkana ama işte ne yaparsın ticaret böyle birşeymiş. Yeni yeni öğreniyoruz.

pazar günü dükkan açmak zorundamısın :) evde oturmaktan sıkılıyom dukkanı acıyorum demıyon yani:cherry:

jr.

Hayırlısı abi. Gülümseyebilmek bu hayatta tek gerçek kazancımız. Sağlığımıza sağlık, ömrümüze ömür katan tek şey. Hayat kimseye muhtaç etmeden, bizlere gülümsetecek kadarını versin yeter. (Goldwingim olsa kahkaha bile atarım :p)

pazar günü dükkan açmak zorundamısın :) evde oturmaktan sıkılıyom dukkanı acıyorum demıyon yani:cherry:

Yok yafuuu.. Ne alakası var? Eğer bir gün yolun benim tükkana düşerse daha iyi izah edebilirim durumu.

Hayırlısı abi. Gülümseyebilmek bu hayatta tek gerçek kazancımız. Sağlığımıza sağlık, ömrümüze ömür katan tek şey. Hayat kimseye muhtaç etmeden, bizlere gülümsetecek kadarını versin yeter. (Goldwingim olsa kahkaha bile atarım :p)

Aynen sana katılıyorum. Sırf sıkıntı ve stres yaşamaktan bıktığım için çok iş değiştirdim en sonunda kendime dükkan açtım. Çok şükür şu anda sıkıntım sinirim stresim hiçbir şeyim kalmadı lakin tek eksiğim kendime zaman ayıramamak ve para kazanamamak. :( ( Umarım Goldwingin en güzel, en özel modeli senin olur. )

Aslında geçen pazar senin oraya da uğrasak olurmuş, tükkan şenlenirdi :mrgreen:

Aslında geçen pazar senin oraya da uğrasak olurmuş, tükkan şenlenirdi :mrgreen:

Herdaim beklerim hocam. Zaten merkezi biryerde olsam direk baskı yapardım sizlere gezi öncesi falan tüm buluşmaları dükkanımda yapın diye ama ne yazıkki etlik biraz ters kalıyor.

Yolu bu tarafa düşen herkesi bekliyorum kahvemi içmeye.

bebişler derken :queen:

Geçen hafta beybi diyerek davette bulunan kuvvetimira yı görmeye ben gidememiştim. Serdar gitmiş. Sanırım o görüşmede oluşan :silent: ileri düzey samimiyet :silent: sırasında birşeyler bulaştı bizim garibana da. Allttan alıp he demek şimdilik en mantıklısı.

:cherry::mrgreen::cherry:

(ortalık iyce yumuşamış ben hiç bulaşmadan kaçayım)

O sizin fesatlığınız azizim. :D

Arkadaşlar sevgi pıtırcığı olmuş, neşe saçıyorlar... :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------

Üff yaaa acaip canım sıkıldı, bunaldım. İzin verdim kendime. Tükkanı kapatıp biraz dolaşacağım. Bahçeli yada emek tarafında göreceğiniz aval aval gezen bir zat görürseniz bilinizki benimdir.

Haydin bana müsadeee... :D

Uzun bi aradan sonra tekrar döndüm arkadaşlar.
Herkese Merhabalar.
Pazar günü 1 grub Tosya gezisi yapmayı düşünüyoruz. Gelmek isteyen olur mu? Detaylar yarın ya da cumartesi belli olacak.

oraları cok gormek ısterdım..sızlere sımdıden hayırlı yolculuklar dılıyorum...Ben de cumartesı gunu İzmit yapıp dönecegım gunu bırlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar