5 kişi olarak bulusmamızı gerceklestırdık eymirde göl havası aldık, tanıstık ,gelen herkese tesekkür ederim..fotograflar yakında burda olur..
rerimmler cok şık...hepinizle tanıstıgıma memnun oldum.. herkeze cok tesekkurler..nice nice nice gezilere isallah.. karagol isini ayarlııcam en kısa zamanda..
Ben Kayseri'ye geldim. Bakmadan edemedim. Güzel olmuş resimler ya =) bir dahakine daha uzun ve kayıklı-kürekli yaparız. İçeri zorlanmadan girebildik ya o iyi oldu ha :mrgreen: bundan böyle metod bu. dayı gene geliyodu bize doğru sonra küçük konvoyu görünce baş edemedi.
Erman bence biz rodajları çabucak bitirelim baksana Kızılcahamam diyorlar. Gebermesin motorlar yolda :mrgreen:
Bu arada Oran Sitesi'ne yakın oturan var mı? (Neye göre yakın :mrgreen![]()
dünyanın 40000 türlü hali var..
Bu arada Oran Sitesi'ne yakın oturan var mı? (Neye göre yakın :mrgreen![]()
......ehliyet gibi bir işe yaramıyan bir belge icin mayısta basvurdum ama agustosta ehliyet alıyorum sonra oraya cıkma buraya cıkma....riskleri var ama yapabilecegim bir sey yok devlet kusura bakmasın...haftada bir gün bineyim bari agustosa kadar rodaj bitse opup basıma koycam...tam yaz donemınde once bır ehlıyet icin 4 ay beklettiren zihniyete bir sey derdim ama ayıp olur...