[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bak bu sefer güzel tarif etmişsiniz, bazen gelmeyi düşünüyordum fakat yeri tam bulamıyordum, herhalde bu sefer gelirim :)

bekleriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 PM ----------

nezaman yola cıkıyoruz

bize soruyorsan safranbolu için büyük ihtimalle cumartesi sabah 6-8 gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 PM ----------

beyler pazar gunu bulusma gerceklesiyomu..???

absolutely

elbette, kesinlikle..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 PM ----------

ufak tefek işlerim yüzünden forum a giripde yazamadım kusura bakmayın.

asfalt meleği ayağına sağlık gene bekleriz.

elbette. neden olmasın, sen de gel fırsat bulursan

Son düzenleme:

jr.

arkadaşlar yeni motorumu aldım sonunda =) artık benim de gerçek bir motorum var.

hayırlı olsun jr. guzel gunlerde kazasız belasız kullan bende enduroda cok gıdıp geldım ama sonunda ybr aldım..bi gun tanısırız umarım...

arkadaşlar yeni motorumu aldım sonunda =) artık benim de gerçek bir motorum var.

plankton gerçek bi motor değil mi yoksa :)

hayırlı uğurlu olsun. siyah renkli nasıl merak ediyorum gerçekten. asya gibi yakışıklı duruyorsa değme keyfine..

jr.

Scuderia inşallah kardeşim.

Asfalt meleği beat zayıf ve konforsuz be hocam.

Siyah istersen foto atabilirim msnden. Bir de asyanın enduro modelini bulamadım var mı?

Son düzenleme:
vardı ama sıfırı yok bildiğim kadarıyla. küçük hacimli motosikletler içindeki en güzel enduro da asyaya ait. gerçekten hoş bir motosiklet. axoyum ve kuvvetmira kullananlardan.

Son düzenleme:

jr.

Evet buldum asyayı güzel motor yapmışlar. Kanuni de bundan kötü değil.

Merhaba;
az önce müsait olabildim. işsel problemler bastırdı sabahın köründe. umarım katılanlar için biraz olsun yararlı olmuştur.

Kusura bakamayın arkadaşlar, seyahatten oldukça yorgun dönünce hiç enerjim kalmadı malesef. Bir dahakine inşallah..

az sonra kısmetse biraz çalıştırıp bineceğim. yahu insanın hiç mi vakti olmaz doğru dürüst bilmiyorum ki

meraba arkadaslar bende bugun bır mct 250 aldım ankaralıyım bu hafta sonu gezılerıne katılmak ısterım vede motorcu arkadaslarla tanısmak ısterım en yakındakı bulusma tarıhı nedır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar