[Ankara - MT]

Doktorum civanım sen beni tamamen yanlış anlamışsın,:cyclopsan
aynı istikamete gitmeye bile tahammül edemeyeceğimiz insanlarla ne diye grup olalım ne diye geziye gidelim.
Sadece uzun yapılan gezilerde büyük motor küçük motor olayı var sıkıntı ola o.Ama sağlam organize ile oda ortadan kaldırılabilir.
Bunları sen Afyon-Banaz kampında gördün yaşadın.Küçük motorlar 1 saat önce çıkar büyük motorlar 1 saat sonra çıkar gidilecek yerde buluşulur.
Ama karışık gittiğin zaman her iki motor grubuda hem tehlikeye düşüyor hemde sürüşün ne tadı ne tuzu oluyor.
Seda da bende aynı şeyi söylüyoruz.Anlatmak istediğim budur.
Senin anladığın tamamen yanlış..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar;

Dün bir kaç arkadaşla bir araya geldik. Hatta motogendeki arkadaşlar da geldi (gerçi biz motogen buluşmasına katılmış olabiliriz oda olabilir :) ben geç geldiğim için bir çok arkadaşla tanışamadım)

Bu pazar Anatolia da saat 11 de buluşalım, kimler var kimler yok görelim, tanışalım, ne yapabiliriz, nerede nasıl buluşabiliriz, birbirimize ve gruba ne tür desteklerde bulunabiliriz, nerelere gidebiliriz nasıl gidebiliriz tek tek konuşalım.

Bilmeyenler için

Anatolia bir konser alanı, kafeleri, oteli, restorant vb mekanları var.
Genellikle şehrin kalabalığından ve insanlardan uzak kalıp rahatlıkla kendi kendimize konuşabileceğimiz sakinlikte bir yer.

türk ocağı caddesinde. bahçeli 7 caddeyi çetin emeç bulvarına bağlayan ana yol. merkez ordu evi, türkocağı, anatolia gibi bilinen mekanlar bu yol üzerinde. bahçeliden öveçler tarafına geçerken sağ kolda kalıyor.

alanın girişi biraz garip. 3 lü bir yol var.

soldaki yolla konser alanının önündeki açıklığa gidiyor garaja girersiniz.
en sağdaki yolla lojman yoluna girip anatolia ile alakasız bir yere çıkarsınız
ortadaki yol anatolinın arkasındaki kafelerin olduğu yere getirir bizi, demek ki doğru yol neymiş, orta yol en doğrusuymuş :)

bir buluşma başlığı da açtım o da yakında yayınlanır

Son düzenleme:

zamanında gürcell arkadaşımızın hazırladığı fotoğraflar daha iyi anlatacaktır.

jr.

Ben gelmek tanımak isterim sizleri. Bütün gücümle (6,5 beygir oluyo :queen:) gelmeye çalışacağım. Şu an iş icabı Kayseri'deyim. Haftasonu Ankara'ma dönebilirsem gelirim tanışırız.

"Hmm tanışalım kaynaşalım diyordum bak işte buyur" dedim görünce mesajını asfalt meleği.

Ben şuan Ankara dışındayım işim nedeniyle. İşlerimi elimden geldiğince hızlandırıp pazar günü orda olmaya çalışacağım. Eğer yetişemezsem de bir dahaki buluşmaya mutlaka gelirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 PM ----------

Aaa yeni gördüm mesajını jr.. Tesadüf ben de Kayserideyim. Sakın bi de aynı otelde olmayalım. :) Nerdesin, sorabilir miyim ?

jr.

Hahah..Ben de diyorum benden alıntı mı yapmış..Sonra baktım farklı cümle =). Yok ben Yenişehirde bir evde kalıyorum senin otel neresi? Sivas Caddesi Boydak AVM şantiyesi granit grubu şefiyim.

Abooow kayseri miii? off offf benim için güzelinden bi sucuk içi atıştırın beyler...

Hatta pazar günü buluşmaya da getirseniz olur yani. :queen::queen::queen:

Ben Almer Oteldeyim şuan. P.tesinden beri burdayım. Bahsettiğin yer şu eski stadyumun yerine yapılan mı acaba ? Yarın burdan hareket edicem. Muhtemelen Konya tarafına. Eğer zamanın olursa gel biz herkesten önce tanışalım. Çok da garip olur. "Ankara ekibi Kayseride buluşma düzenledi". Hahaha :) :)

jr.

Valla erken sipariş çekme olanağınız olsaydı pastırma getirirdim =). Havale hesap no:........

Septimus, bahsettiğim yer daha ilerde 5M Migros'tan hemen sonra, Opet'ten önce. Kocaman bir yer. Valla boş günüm yok ama önümüzdeki hafta içi 5ten sonrası için ayarlayalım. Kayseri ekibiyle tanıştım ben de. Boşluk bulsam takılacağım onlarla. Sen de takıl başlığa. Haftasonu Ankara'da da tanışabiliriz gelebilirsek.

Ben Almer Oteldeyim şuan. P.tesinden beri burdayım. Bahsettiğin yer şu eski stadyumun yerine yapılan mı acaba ? Yarın burdan hareket edicem. Muhtemelen Konya tarafına. Eğer zamanın olursa gel biz herkesten önce tanışalım. Çok da garip olur. "Ankara ekibi Kayseride buluşma düzenledi". Hahaha :) :)

septimus bende yarın konyada olacağım. bakarsın orada karşılaşırız.

Hmmm yok ben bu akşam için demiştim. "Otele yakınsan gel bi çay içelim gibisinden" Neyse.... Ankara'da o zaman.

Yav bi dakka...Sen bana özelden zannedersem mesaj atmıştın. "Hoşgeldin hemşehrim" diye...

Sucuk sağlığa çok zararlı gürcell...İnan kolestrol vs..Yakışmaz motorcuya.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 PM ----------

( Yeni gördüm mesajı, asfalt meleği) Vay yaa..tesadüfler zinciri. Eğer Konya'ya gidersem yarın, malesef kesin belli değil, mutlaka buraya yazarım. Uygun olursa görüşürüz inşallah.

jr.

Hatırlayamadım septimus ya. Ben hemşeri kelimesini pek kullanmam da. Ankara'ya hayırlı bir iş için (yeni motor alıyorummmm :queen:) geleceğim inşallah.

Hmm yok haklısın. Buldum mesajı az önce. Sen değilmişsin.

Eğer yine yanlış hatırlamıyorsam, 250'lik birşeye geçmek istiyordun di mi ? Anlaşılan buldun. Hayırlı olsun.

jr.

Teşekkür ederim. 200lük siyah Kanuni Enduro. 444' ten sipariş çekeceğim.

Abooow kayseri miii? off offf benim için güzelinden bi sucuk içi atıştırın beyler...

Hatta pazar günü buluşmaya da getirseniz olur yani. :queen::queen::queen:

ben sana konya şekeri getiririm bu sefer onunla idare edersin :)

Az önce biraz inceledim. Çok güzel motormuş. Uyduruk durmuyor. Bu arada "444" ne ? Kanuni bayiisi mi ?

444 emek 4. caddedeki keeway ve st kanuni bayisi olan motomax motosiklet mağazası

Hmm teşekkür ederim, birşey daha öğrenmiş oldum. Demek "0" alacak, jr. Hayırlısı olsun.

jr.

asfalt meleği, artık motomax getirmiyor keewayi. efsane motora geçtiğinden beri de 4,44 bıraktı getirmiyor. şu sıra sadece st kanuni ve kanuni bayiliği yapıyorlar. öyle anlattı bana tolga hocam.

asfalt meleği arkadaşımın bilgilerine ilaveten, ankarada güvenilir satış servis yapan 2-3 yerden birtanesi diye biliyorum. çok methini duydum. pek çok arkadaşım 4,44e güveniyor. kaliteli insanlar. ben de hondadan kanuniye geçiş yapıyorum servise güvendiğim için. bakalım...en önemlisi sizlerle sürüş yapacak kadar güçlü birşey.

teşekkür ederim septimus. o motora kötü diyenine rastlamadım. kullanıcıları olsun test verileri olsun tatmin edici. hele bayide oturunca mahfediyor. cbf150den son anda döndüm. umarım kanuni beni uzmez. darısı motor almak ya da yenilemek isteyenlerin başına.

asfalt meleği, artık motomax getirmiyor keewayi. efsane motora geçtiğinden beri de 4,44 bıraktı getirmiyor. şu sıra sadece st kanuni ve kanuni bayiliği yapıyorlar. öyle anlattı bana tolga hocam.

asfalt meleği arkadaşımın bilgilerine ilaveten, ankarada güvenilir satış servis yapan 2-3 yerden birtanesi diye biliyorum. çok methini duydum. pek çok arkadaşım 4,44e güveniyor. kaliteli insanlar. ben de hondadan kanuniye geçiş yapıyorum servise güvendiğim için. bakalım...en önemlisi sizlerle sürüş yapacak kadar güçlü birşey.

teşekkür ederim septimus. o motora kötü diyenine rastlamadım. kullanıcıları olsun test verileri olsun tatmin edici. hele bayide oturunca mahfediyor. cbf150den son anda döndüm. umarım kanuni beni uzmez. darısı motor almak ya da yenilemek isteyenlerin başına.

güle güle kazasız belasız kullanmanı temenni ederim. cidden umarım seni hiç üzmez, yolda bırakmaz. ağız tadı ile bolca gezeriz hep birlikte.

bu arada ben de sorayım, aklıma gelmişken. ben 8,8 sanıyordum ama gt250r lar 9,5 mu? 7 küsür olduğu zamanlarda yuh diyordum eğer şimdi 9,5 olduysa tam yuh diyeceğim de..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar